günaydın baharcım. sen dün gittiğinde raporunu konseyemi verdin. ben konseyden çıktı son heyete verdin sanıryorum. bu durumda salıya kadar hem konseyden çıkıp hemde heyetten çıkabilecekmi? gerçi öncelik dedilerse çıkar heralde. eurofertile geç kalmışsın ya sadık bey programını ona göre yapmıştır yaklaşık 1,5 saat gecikmişsin her hasta bu kadar gecikse işlerini yapamazlar adamın acele etmesi biraz haklı bu konuda. sen elinde olmadan geç kaldın ama oda kendine göre haklı bence. sadık beyle emre bey ikiside aynı şeyleri söylemiş farklı birşey söyleyen olmamış. ha emre bey daha ilgili demişsin aret beyde öyleymiş hatta hastaları özel cebinden arayıp hal hatır sorarmış bir yerde okumuştum. yani öyle çok ilgisine aldanma derim ama immonun demesine görede başarılı ve iyi bir dr. muş bi kaç yerde daha okumuştum emre beyin başarısını ve iyi bir insan olduğunu. adamın ilgisine aldanma dedim ya benim genel yapım budur çok güler yüzlü canımlı cicimli insandan hep zara gelceğini ve aslında iç yüzlerinin o olmadığını düşünürüm mesela kenan bey delidir melidir ama adam nedense çekiyor beni. tayfun bey sözde kibar ama sevemedim

yoksa art niyetli şekilde onu demedim:) hani çok ilgilidir sevecendir ama geçmişi karadır(aret beyde olduğu gibi) ama sanırım emre beyde bu yok duyumlaarımıza göre başarısı hastaya öenm veren ve iyi biri olduğu. yer olarak ist. tüp daha yakın sana istersen köprü trafiğini çekmemek için emre beyi dene. ha ilkinde olmayabilir çok çok ümitlenme deneye yanıla doğrusunu bulacaklar. mesela bende olduğu gibi ilki tutmadı ha zk. olduğum için mi hayır özelde olsa belki gene tutmıycaktı. şans kısmet işi. bence ilkini burda dene olmadı 2. için farklı bir yer araştır. şahsen ben öyle düşünüyorum. zk. olmadı fertil olmadı başka yer.
bu arada benimde sorum olacak. adetim söküldü kurdelayı kesip resmi açılışı yaptım oluyorum yani. bugün ilk gün yarın yada cmtesi gidicem ilk muayeneye. alev hn. dan mı yoksa sadık beyden mi randevu alayım ??? acelesi dışında nasıl bir dr. du sence.