başladım baharcım evet başlamak bitirmenin yarısıdır derler inşallah su gibi akar geçer zaman 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenirim. iş ile ilgilide sıkma canını olur ara sıra şuanda gergin günler de geçiriyosun etkisi oluyodur onca yıllık elemansın kimse bakmaz bile bence sen de üzme kendini değmez tatlı canını üzmeye :)))
ben de suyunu yapmaya cesaret edemiyorum 225 yeterince kallafi gelir bana :d sadece yicem günde 4-5 tane.
canım çok sevindim raporunun konseyden çıkmasına artık son basamak ilaç raporun kaldı bu senin moralini de yerine getirir. ruh halin aynı benim adet olmadan önceki halim canım moralsiz üzgün bitkin tatlıya gömülen bir tip. ne kadar etkiliyor insanı bu hormonlar. bu durumda kasım adetine yetişecek mi raporun?
canım çok teşekkür ederim. inşallah br ay sonra güzel haberini alırız. gerçekten feci gerginim şu ara. iş güç hastane hepsi canımı sıkıyordu ama raporum çıkmış çok şükür en azından o yönden rahatladım. adet olabilsem daha da rahatlıycam sanırım. kasım adetime yetişecek sanıyorum bir de pco dan dolayı belki gideceğim merkezde uzun protokol önerebilirler. o zaman bu adetimin 21. günü de başlayabilirim. yarın euroferile gidip görüşeceğim inşallah. karar verirsem doktorumuz aynı olacak sanırım. öğleden önce sadık bey oluyormuş. alev hn derseniz öğleden sonra dedi bende işe gelmek zorunda olduğumdan sabah geliceğimi söyledim. zatern senden güzel referanslarını almıştım:) bakalım yarın görüşücem inş sadık beyle.