Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın, evet pendikteki yer. danışmadaki kız 2/3 gün sonra çıkar dedi. belki bilmiyordur. tüplerde sorun olsa da yine de tüp bebek için engel olmaz sanırım.

günaydın canım.. tüplerde sorun varsa tüp bebek için engel olmuyor tabiki ama dr. lar yinede çok yapışıklık veya tıkanıklık varsa ameliyat edebiliyolar. benim kuzenim 33 yaşında 3 tüp denedi tutmadı. sonra ameliyat oldu dr. tüpleri aldı hatta bende kızdım salak gibi aldırdı artık normal yolla sansı kalmadı dedim içimden. amleiyattan sonra 4. tüpe başlamadan dr.u bi iğne yaptı sanırım 3 ay adet görmedi sonrasında tüpü denedi ve hamile kaldı şimdi ikizlere hamile. yani tüpte tüpe gerek yok doğru ama dr. yinede açalım bi bakalım gerekirse alalım diyebiliyorlar.
 

tebrik ederim, allah tamamına erdirsin. anlattıgın durumla ilgili bir bilgim yok. ilk defa duydum kistin bağırsakları etkilediğini. çok geçmiş olsun. bu durumda bence tek doktorla yetinme. özellikle cok tecrübeli olmalarından dolayı yaşlı doktorları sec.git birkaçına görün. insanın artık doktorların söylediklerinede güveni kalmıyor. benim bir arkadaşım hamileydi, sürekli gittiği doktor cocuk için mongol demiş. bu çok üzülmüştü. başka bir doktora gidiyor. dr muayene edince yok öyle bir durum. bebeğin burun kemiği var, mongol olsa burun kemiği olmaz demiş. yani bir doktorla yetinme. inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın.
 
medicine çok yoğun ssk hastanesi gibi olmuş çok sıra oluyor en nefret ettiğim yönü sonuçları geç vermesi zaten ...

22 sine almak istedim ama cok yoğunuz kesinlikle olmaz dedi. aslında hastalığım cumartesi gününe kadar bitseydi mihrimah ta çektirirdim ama cumartesi 6. günüm oluyor. o yüzden çektiremiyorum.
 
 

anladım. allah korusunnn, o kadar zamanımız kalmadı bizim :) umarım sorun cıkmaz. haziran ayı sonuyla rapor hakkımız bitiyor. şimdi aldığımız raporla 2. tüp bebek yapılabilir mi.yani aynı raporla 2. kez denenebilir mi, yoksa tutmazsa tekrar mı rapor almak gerekir.
 

tutmazsa tekrar rapor çıkartıyorsun. zaten çıkan raporu ilaç alırken eczacı alıyor. sende aslı gibidir olan kalıyor orjinal resimli rapor eczanede kalıyor. ilk raporumda böyle oldu. ama ama 2. raporumu özelde yapıcam diyemidir nedir almadı eczane. orjinali bende yani.
 

aylincan bi kaç özel hast. aradım AMH fiyat bilgisi aldım. ama şuncacık yerden fiyat alana kadar canım çık çoook bekletiyolar.

eurofertil 97 TL

kadıköy şifa 233 TL

acıbadem tüp bebek merk. normal 314 TL. özel sağlık sig indirimi (benimki allianz) 176,22 TL

Memorial ataşehir normal 156 TL özel sağlık sig. indirimi 95 TL
 


off ya 1. tutmazsa yine mi raporla uğraşcaz inşallah 1. tutarda uğraşmayız bir daha. raporu nerde aslı gibidir yaptırıyoruz. bizde kalmasının faydası neki.
 
off ya 1. tutmazsa yine mi raporla uğraşcaz inşallah 1. tutarda uğraşmayız bir daha. raporu nerde aslı gibidir yaptırıyoruz. bizde kalmasının faydası neki.

raporun çıktığında kalem kurul odasından alıyorsun .alırken ne yapman gerektiğini onlar sana söylüyor. 1. tutacak diye birşey yok bu sebeple kendiniz çok bağlamayın derim denedik hamileyim diye düşünmeyin. hayalı kırıklığı olmasın. bırakıp tüpün pozitif olması siizn için sürpriz olsun. diyelimki ilki tutmazsa 2 rapor için 2 adet ara veriyorsun 3. adtinde gidip muayene oluyoprsun ve dosyanı konseye ve heyete sokuyorlar. 2..raporun çıkması 2 hafta falan sürüyor. yaptırdığın onca test tahlili yeniden istemiyorlar. sadece 2 adet ara 3 a detinde gidip muayene oluyon ve 2. rapor sürecin başlıyor.
 
22 sine almak istedim ama cok yoğunuz kesinlikle olmaz dedi. aslında hastalığım cumartesi gününe kadar bitseydi mihrimah ta çektirirdim ama cumartesi 6. günüm oluyor. o yüzden çektiremiyorum.

cnm adetten sonra on güne kadar çekilinior demişlerdi bana bende 9.gün gitmiştim 6. gün erken değilmi ama sana öyle dedilerse bilemiorum tabi...mihrimah hastanesi bence medciniden iyidir ama yinede uygun medicine evin uzaksa tekrar gelmek sonuç için zor olur artık idare edecen..
 
 

ne kadar umut bağlamiyim desemde insan bekliyor, elimde olmazki. .. üzülürüm ama o kadar dağılmam sanırım. hayırlısı artık..
 

medicinede çektirirsem benimde ilk hastalandığım günü 1 sayarsam 9. gün oluyor. mihrimah hastalığın biterse cumartesi cekebiliriz dedi ama benimki bitmez zaten. ben mecburiyetten medicinede cektircem. kartala da yakın.
 

zaten öyle bir fiyat verene kadar bekle bekle telefon faturası aştı benim geçen ay hastaneleri aramaktan araştırma yapmaktan çoğu...bu ayda öyle olacak..eurofertil iyiymiş o zamn fiyat olarak memorialde iyi eğer özel sigorta karşılıyorsa iyi oda ..aaa ama benim international hastanelerini bu sene kapsam dışı bıraktı aksigorta tüühh be ondan da yararlanamıyoruz ...normal hastane olması gerek...
 

evet kist bağırsaklarda yapışıklık tüplerde yapışıklık hatta böbreklere de sıçrayabilior bende çok korkuyorum bu durumdan bağırsaklardan şüpheliyim açıkcası yapışıklığından tüpten de endişem de bu kist yüzünden..kolonoskopide bir şey çıkmadı ama onda da belli olmaz belki o sadece polipleri uralrı gösterio..
 
 
ne kadar umut bağlamiyim desemde insan bekliyor, elimde olmazki. .. üzülürüm ama o kadar dağılmam sanırım. hayırlısı artık..

bend ehep ilkinde omayacakmış gibi kendimi hazırlıorum ikinciye hazırlıorum kendimi sırf hayal kırıklığı olmasın diye...fazla bağlanmamak lazım bencde ilki için..zaten bana ilkinde tutmaz senin demişlerdi
 

ya o cocuguna mongol denilen arkadaşımda da çikolata kisti vardı ama hiç böyle şeylerden bahsetmemişti. o kistle cocuk doğurdu valla.
 

bence ilkinde tutacakmış diye düşün, olmazsa üzüntünü yaşarsın. bu birazda beyinle ilgili olabilir. yani vücuda olumlu sinyaller verirse tutabilir :) :) ben pozitif düşünmek istiyorum. yani tutacak diye :)
 

ilkinde tutmaz diye birşey yok sana kim dediyse salakmış. o kişi allahın belli mi olur. tutan çok kişi var. ama benim demek istediğim. kesin gözüyle bakılmamalıki sonrası çok üzücü olmasın. yoksa tabiki hepimiz isterizki ilk denemelerimizde olsun. hem canımız hem paramız gitmesin. ama olamayabiliyor işte. artık kader kısmet. sağlıklı tam gelsinde 2 yıldır bekliyorum biraz daha bekleriz napalım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…