Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben sırf meraktan adetin 13. günü ovulasyon testi yaptımki ne zaman hastalanacağımı bileyim. cumartesi bekliyordum dün akşam belirti verdi. streste geciktiriyor. merak etme gelir inşallah en kısa zamanda.

ben sırf meraktan adetin 13. günü ovulasyon testi yaptımki ne zaman hastalanacağımı bileyim. cumartesi bekliyordum dün akşam belirti verdi. streste geciktiriyor. merak etme gelir inşallah en kısa zamanda.

ya normalde kasmıyorum eyvah neden gelmedi off pof demiyorum. ama incir kürü yaptımya yumurta oluştu ve çatlamadıda kistemi döndü diye düşünüyorum. umarım öyle bişey yoktur. yoksa er yada geç adet olucam ve tedaviye en fazla 1 hafta sonra başlarım sorun değil öyle acelem yok. birde benim yaş 29 ama fsf yani menapoz hormnum yüksek ondan diyorum menapozamı giriyorum acep:) bu arada patron eşime laf sokmuş adam iş manyağı bişey utanmasa pazar günüde gelin çalışın diycek. eşimde onun huyunu bildiği için ondan kasıyor haklı olarak. yoksa her muayeneme kendim gidiyorum onunla ilgili bir iş olduğu zaman götürüyroum. yoksa şimdiye çoktan atılmıştı böyle bir patronla. morali bozulmuşl adamın bu tür şeylerden muhatap olmaktan nefret ediyorum diyor benimkide iyi izin sorun etmiyor kökten kovacak hele bir diyeyim tüp tuttu hemen çıkaracak :)

ne yazıkki öyle hasta ruhlu insanlar var. müdür olunca insancıllıklarında azalma oluyor ne var insan halinden anlasalar biraz. seninkide gelen gideni arattığında kafasına vuracaktır ama iş işten geçmiş olacak. beter olurlar inşallah.

bu arada üsküdar mihrimah hastanesini aradım.220 tl dedi. pazartesine randevu aldım. peşinden arayıp doktorun o hafta izinli olacağını söyledi. iptal ettik

deminde randevü aldım marmaraya yaa ne olacak o zamn iptalmi edeyimki...bana eurofertildeki alev hanım bir tek orda var dedi devlet olarak anlamdım bir de arayım ben sorayım bakayım yine..olmasa iptal ederim randvüyü

kızlar hastaneyi aradım şimdi. raporlar yine çıkmamış. çarşamba dediler bu sefer. bayrama kadar yetişir en azından ilaçlarımı alırım diyordum ama yetişmiyecek böyle giderse.

kızlar hastaneyi aradım şimdi. raporlar yine çıkmamış. çarşamba dediler bu sefer. bayrama kadar yetişir en azından ilaçlarımı alırım diyordum ama yetişmiyecek böyle giderse.

şun konseyden çıkacak dimi sonra gene heyete girecekti sanırım. artık olan oldu boşver kasmayın bayram ertesi geniş geniş tedavine başlarsınız inşallah.

deminde randevü aldım marmaraya yaa ne olacak o zamn iptalmi edeyimki...bana eurofertildeki alev hanım bir tek orda var dedi devlet olarak anlamdım bir de arayım ben sorayım bakayım yine..olmasa iptal ederim randvüyü

bana öyle dedi labaratuar amh çalışmıyoz ama arayamadım bugün tekrar soracaktım( alev hanım nerden biliyormuşki. belki kulaktan dolma demiştir marmara hast. yapıyor diye. ama yine arayıp sormak gerek. sen ne bölümüne randevu aldın ki??

medicineyi aradım rahim filmini 235 tl ye cekiyorlar. 23 ekim salı gününe randevu aldım. sonucu aynı gün içinde veriyorlarmı dedim. hayır sanırım 2/3 gün sonra dedi ben aynı gün içinde verirler sanıyordum.

aynen inşallah gelen gideni artırda görür gününü. eşiminkide müdür değil patronu yani birebir muhatap. finans müdürü olan benim eşim sözde ama. baksanıza adama 40 yılda birde olsa özel işine gidince patronla ters düşüyor çok anlayışsız bir patronu var. daha 45-50 yaşında ama gözünü iş ve para hırsı bürümüş(

zamanla yarışmak cok zor, işler böyle yavaş ilerliyorken..... ama herşeyde vardır bir hayır. eğer birşey olmuyorsa daha iyi birşey olacağı içindir. seninde öyle olur inşallah.

ekmek parası davasında böyle insanları idare etmek zorunda kalıyoruz bazan... birgün herşeyin para olmadığını anlayacaktır... zamanı geldiğinde anlayacaktır.

şun konseyden çıkacak dimi sonra gene heyete girecekti sanırım. artık olan oldu boşver kasmayın bayram ertesi geniş geniş tedavine başlarsınız inşallah.

evet canım. mecbur öyle yapıcaz artık. ben elimden geleni yaptım zamanında çıksaydı ekim adetime bile yetişirdi ama kasıma kalacak artık yapacak bir şey yok. bu arada ben geçen sene kasım ayında hamile kalmıştım. 25 ekim son adet tarihimdi. 25 kasımda hamile olduğumu öğrenmiştim. bu senede tüp zamanım aşağı yukarı aynı tarihlere gelecek sanıyorum yine bi aksilik olmazsa. ağustos 2012 annesi olamadım ama ağustos 2013 annesi olmak vardır inş kısmetimde.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh

mihrimah sultan tip merkezinde 220 tl imiş. ama 22 ve 23 ünde doktor yokmuş. çekemiyorlar. bende medicine ye aldım.235 tl. öncesinde bir iğne yapacaklarmış. rahatlatıcı sanırım. ama film sonucunu 2/3 gün sonra vereceklermiş. hazır izinliyken 22 ve 23 ünde dosyamı açtıracaktım ama maalesef yine izin almam gerekecek.

medicine dediğin yer pendiktekim. Umarım iyi çekim yapıyolardır. Bize aynı gün verdiler sonucu en fazla bi 10 dl. Bekledik sonra sonucu alıp dr. Gösterdik yani medikalin dr una.malum 80 tl muayene ücreti vermiştik ya bi baksın deim. Zaten çeken dr. Da temiz açık dedi tüpler. Ben y,nede öteki kadın doğumcuya göstermiştim.

Amin inşallah sağlıkla kucagıma alırım.Hamileliğim ilk haftalarda hatta aşılamayı yaptıktan sonra süreklı karın agrısı çektim birhafta öngündür agrılarım azaldı ama sımdıde bulantı ve miğde agrısı basladı,kontrollere zk gıtmıyorum agrılarımdan dolayı gıdemedım bıde ılk hamılelımı ögrendıgımde bı lekelenmem olmustu bende hemen en yakın hastaneye gıttım orda devam edıyorum ama gıtmeyı düşünüyorum çünkü ben 5 yıl önce çikolata kisti amelıyatı olmustum bu rahatsızlık organlarıda yapıstırıyo belkı bılıyosunuzdur benımde barsaklarım yapısmıstı dr sımdı gebelıgınde zorlanabılırsın bebegı tasırken büyüdükce baskı yapıp yapısık organlarında agrı yapabılır dedı bıde sezaryan olamazmısım eger karnıma yapısıksa bagırsamıda kesebılırmıs bebegı alırken bagırsgım tekrar yapısabılırmıs ama bı sorun var benım panık atak ve kalp kapakcıgımda sarkma var nasıl normal dogum yaparım bılemıyorum benım gıbı böyle olup normalmı yoksa sezaryan yapan varmı dıye merak edıyorum bunuda sormak ıcın zk gıdıcem orda benım bu gecırdıgım amelıyattan hergün yapıyolar onlar daha ıyıbılır bıde benım asılamayı yapan dr teşekkür edıcem gıtmıskende bı baktırırım bebıse ıyımı dıye.Ay ne uzun yazmısım basınızı şişirdim

medicine çok yoğun ssk hastanesi gibi olmuş çok sıra oluyor en nefret ettiğim yönü sonuçları geç vermesi zaten ...

elifcim amh testi diye bir test yumurtalık rezervine bakılıormuş adet haricinde heryerde yapılmıormuş senden istemezler belki benim yaştan dolayı gerek duymuştur..isteseydi söylerlerdi şimdiye...hayırlısı olsun seninde inş bu sefer olur

günaydın, evet pendikteki yer. danışmadaki kız 2/3 gün sonra çıkar dedi. belki bilmiyordur. tüplerde sorun olsa da yine de tüp bebek için engel olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…