cnm ben rahim filimini korkuddan üç sene erteledim ve karşıda fındıkzade radyotomda çekildim bende ağrı oldu baya ama başkları çok rahat çıktı biraz pahalı 370 tl filan orayı düşünebilirsin bir de kaynarcadaki medicinde figen hanım çekmiş arkadaşa çok memnun kalmış eli hafifmiş hemde uygun 200 küsür sanırım daha uygun olbalir bir araştır istersen cnm..adetin 9.günü çekilmiştim ben ..
canım 1 ay daha bekleme zaten açlışıyosun bul buluştur özelde yaptır ama 500 tl yi gözden çıkar. echomar , radyomar buraları araştır. ne az 300-350 tl tutar ama özel olduğu için ıvır zıvırla 500 e patlar. medikal park göztepenin bana yaptığı gibi. 260 tl yi yok polip gibi bişey var deyip ultrasonlada bakalım dedi ve 155 tl de ultrason parası aldı 400 küsüre denk geldi. ama bu radyomar, echoımar öyle birşey yapmayabilir. medikal park hastane olduğu için ekstra kazıkladı beni. ama bence rahim filmi için zk. da sıra bekleme.
kızlar gittik genetiğe .dr.u gelmedi deli etti beni saat 9,30 oldu hala yok. o hafta görevli olmayan dr. bilge geldide o baktı yani nette adı olan ve randevu aldığımız dr. lar ikiside 9,30 olmuş hala yoldalarda hast. gelip mesaiye başlayacaklar. birde eşim ofla pofla gık desem kavga etcek. işyerinden dolayı sıkıntı yaptı hast. bekllemeyi. 2 hafta uğğramdık ya yine getirdin bizi buralara .falan filan birde onun sıkıntısı çöktü üstüme işyerindede işlerim çok yoğun bu ara kendimim düşüneyim onu mu şaştım kaldım. neyse saat 10 gibi kan verme kısmına gittik birdeorda çene yaptık onu bunu bahane ediyor kavga çıkarmak için bırakıp gidiyordum ne halin varsa gör keyfimdenmi geliyorum buraya diye düştü peşime geri götürüyor beni hastaneye. ağlattı sabah sabah beni. dr.lar bu testleri 3-4 tüp tutmayınca istiyor ben önlem olsun diye baştan yaptırıyorum meraklısı değilim buraya gelmeye keyiften gelmiyorum dedim.
neyse aptal dr. lar gelemyince bilge hn. baktı bize. bir sürü soru yaş kaç . akrabamısınız ana baba akrabamı kaç kardeşsiniz onlardan kaçı evli sülalede özürlü varmı vs. netse bi kağıt imzalattı pıhtılaşma testi içinmiş. eşime kromozom testi banada hep pıhtılaşma hemde kromozom testi verdi. malum kan bölümüne gittiğimizde ana baba günüydü saat 10,30olmuştu çünkü. pıhtılaşma düşük yapanlara yapılıyor diye duydum öncesindede oluyormu dedim evet dedi. neyse 3 tüp kanı alıp genetilk bölümünün yanındaki odaya yani genetiğin labaratuarına verdim çıkması 1 ayı buluyor biz sizi arıycaz yada siz ilerleyen bi ara arayın belki erkende çıkabilir dedi. bayram sonrası ararım artık.
sonaycım rahim filmini herkes özelde çektiriyor. ben echomarda çektirmiştim 2010 yılında 250 lira vermiştim. şimdi sanırım 450 lira ama pazarlık yapabiliyorsun. korkudan bende aylarca erteledim ama çok memnun kalmıştım.
duygucum zeynep kamile gidecektiniz sanırım bugün eşinle. gittniz mi genetik bölümüne?
cnm işte ben zaten geçenlerde telefonda görüştüm orayla fiyat sordum vermemişlerdi görüşmeye gelince dediler neyse işte gittim ya alev hanımla görüştükten sonra muhasebeye geçceksiniz dediler orda detaylı konuştuk ve anlattı bayan baya da aklıma yatmıştı iyi anlamıştım..o broşürüde verdiler eve geldim baktım klasik tüp 4100 yazıor kdv hariç ibareside var..zaten ben kdv yi sormamıştım hepsi dahil söledi herlde demiştim gerek duymamıştım yani..ilaçlar hariç bu fiyata ...dediğimiz o olası ek hizmetlerde çıkarsa tabi...bende istemem dediğin gibi embiriskopu eğer orada karar verirsem ...ama tekrar aramayı düşünüyorum biraz pazarlık etmeyi o zaman edemedim çok yüksek fiyat indirin diyeceğim şansımı deneyeceğim...ne güzel keşke bende raporlu olsaydım cnm işiniz çok rahat oldu artık bence düşünme git nereye aklın yatarsa ...fiyat raporlu çok iyi..ama adet gelmediyse belkide hamilesindir olurmu olur yani:)kısmet..bu gün ayrıca yeditepeyi de aradım cem fıçıcıoğlunu baya meth ediolar..zk de de bir bayanla adam bana onu tavsiye etmişti..aradım neyse fiyat uygun 3850 kdv dahil..yanlız cem bey adetin ikinci günü hormon testi istiormuş yeniden sanırım o ücretli bir de ilaçlar..ilaçlar 2500 tl filan tutarmış ama biraz fazla gibi sanki..başka ek bir şey yok dedi..ama bilemiorum cem beyle görüşme ücretsizmiş.muyene olmazsa tabi..
eurofertilde benden bir test istedi zk yapmıyormuş bu testi onun için yok marmarada varmış birde özellerde sanırım eğer karar verirsem onuda yaptrmam lazım test işlerinden o kadar bezdimkii bu yüzden oradan vazgeçesim gelior..eşimede yeniden sperm hadi o neyse..benden istediği yumurtalık rezervine bakıormuş adet zamanı olmaycakmış bu
aynen bende radyomar dedim radyotom diyecekken:)
haklısın, ekstradan para koparmak için bisürü şeyler cıkartırlar. dragos sifayı aradım anestezi altında 500 tl ye yapıyorlarmış. ben araştırayım. bir yer bulup yaptırayım. daha fazla beklemeye gerek yok.
haklısın, ekstradan para koparmak için bisürü şeyler cıkartırlar. dragos sifayı aradım anestezi altında 500 tl ye yapıyorlarmış. ben araştırayım. bir yer bulup yaptırayım. daha fazla beklemeye gerek yok.
çektiklerimiz yetmiyormuş gibi bide bu erkeklerin afra tafralarınımı çekecez kardeşimsanki biz cok meraklıyız butür şeylere. neyse sıkıntı yapma olur böyle şeyler. ama sonuçlar coook geç çıkıyormuş yaaa. 1 ay... ömrümüz beklemekle geçiyor.. allah sabrını versin.
canım hamile olma ihtimalim yok sanırım var ama yok:) yani bende o şans yok kısaca yoksa çalışmlar gene yapılmıştı bu ay:) senden istediği test AMH mı (ANTİ-MÜLLERİAN HORMON ) fsh dan daha ileri bir test. yani ikiside yumurtalık rezervini gösteriyor ama bazı durumlarda fsh normal değerde olsa bile amh düşük çıkabiliyormuş daha net bilgi veriyormuş. bende yaptıracaktım ama zk. amh testi çalışmıyor. bu sebepten özelde yaptırcam. eurofertil yapıyormuş. heralde en fazla 150 tl falandır. ve dediğin gibi illa adet olman gerekmiyor herhangi bir zamanda gidip yaptırabiliyormuşsun. benim fsh. kötü zaten belli amh gerek yok dedi dr. lar ama ben yinede yaptırcam anasını satim. ne için açlışıyom ben yiyemiyorum paramı hastaneler yesin bari,yeditepede pahalı geldi bana hani tüpe para ver raızyım ama ıvır zıvr test tahlil isteyince para vermek kötü en kötü bi test 100 lira sen rapor alamadın ama çok uğraştın en azından emek verdin direkt körü körüne gitmedin özele denedin olmadı bundan sonrası senin için zk. olmak büyük zaman kaybı olurdu. için rahat olsun fazlasıyla emeğini verdin. bakalım bizim raporlarımız işe yarayacakmı? ilki çöğe gitti bakalım benim nolcak bu deneme. hayılrısı olsun artık. zaten kendimi çok bağlamıyorumki yıkım olmasın benim için. çok bağlamayınca toparlanmak daha kolay oluyor.
kızkardeşim medical park ı aramış, 80 tl muayene ücreti, 250 tl rahim filmi demişler.
evet cnm amh istediği test..marmarada yaptırayım diyorum özelde de olabilir am 150 tl de vermek şimdi tekrar testlere baya canımı sıkar doplerdi falan filan baya param gitti bu testlere ...hem eşime hem bana habere yaptrdık boştan şeylere bile..yeditepede eğer öle testlere çok gidiorsa bende vazgeçerim bana koyuyor testlere para vermek özelde..evet cnm ya ben çok uğraştım amliyat işi olmasaydı devam edecektim de kararlıydım hırs yapmıştım zk olacağım diye..ama sizin yaşınız benden genç yani ben artık iyice gerildim ymurta rezervide gitgide düşer zk zaman beklesem bir de ...daha da neler çıkar kimbilir..ya allah ya bismillah diyip dalacağım artık bir yere
cnm işte ben zaten geçenlerde telefonda görüştüm orayla fiyat sordum vermemişlerdi görüşmeye gelince dediler neyse işte gittim ya alev hanımla görüştükten sonra muhasebeye geçceksiniz dediler orda detaylı konuştuk ve anlattı bayan baya da aklıma yatmıştı iyi anlamıştım..o broşürüde verdiler eve geldim baktım klasik tüp 4100 yazıor kdv hariç ibareside var..zaten ben kdv yi sormamıştım hepsi dahil söledi herlde demiştim gerek duymamıştım yani..ilaçlar hariç bu fiyata ...dediğimiz o olası ek hizmetlerde çıkarsa tabi...bende istemem dediğin gibi embiriskopu eğer orada karar verirsem ...ama tekrar aramayı düşünüyorum biraz pazarlık etmeyi o zaman edemedim çok yüksek fiyat indirin diyeceğim şansımı deneyeceğim...ne güzel keşke bende raporlu olsaydım cnm işiniz çok rahat oldu artık bence düşünme git nereye aklın yatarsa ...fiyat raporlu çok iyi..ama adet gelmediyse belkide hamilesindir olurmu olur yani:)kısmet..bu gün ayrıca yeditepeyi de aradım cem fıçıcıoğlunu baya meth ediolar..zk de de bir bayanla adam bana onu tavsiye etmişti..aradım neyse fiyat uygun 3850 kdv dahil..yanlız cem bey adetin ikinci günü hormon testi istiormuş yeniden sanırım o ücretli bir de ilaçlar..ilaçlar 2500 tl filan tutarmış ama biraz fazla gibi sanki..başka ek bir şey yok dedi..ama bilemiorum cem beyle görüşme ücretsizmiş.muyene olmazsa tabi..
eurofertilde benden bir test istedi zk yapmıyormuş bu testi onun için yok marmarada varmış birde özellerde sanırım eğer karar verirsem onuda yaptrmam lazım test işlerinden o kadar bezdimkii bu yüzden oradan vazgeçesim gelior..eşimede yeniden sperm hadi o neyse..benden istediği yumurtalık rezervine bakıormuş adet zamanı olmaycakmış bu
Aşağıda Umut Tüp bebeğin bana gönderdikleri fiyatları yazılı. raporlu ve raporsuz hali. belki işine yarayan olur.
İşlem ücreti : 2.000 TL dir + ilaçlar (İlaç ücretini belli bir fark ücretini ödeyip eczaneden temin edebiliyorsunuz ortalama 600-1000 TLdir.
Bu ücrete dahil olan hizmetler:
-Ovülasyon takibi;
-Takip aşamasında istenebilecek E2 ve P4 tahlilleri;
-Yumurta toplama (OPU)
-Yumurta toplama işleminde uygulanan genel anestezi;
IMSI ( Intra-sitoplazmik morfolojiye göre seçilmiş sperm injeksiyonu )
EmbryoScope (Dinamik Embriyo İzleme Sistemi)
-Embriyo transferi (ET) Bağışıklık sistemi düzenleciği serum;
-Embriyo dondurma. 1.yıl ücretsiz saklanması
SGK kurumundan faydalanmadığınızda kliniğimizde ilaç dahil paket ücret : 5.850 TL dir.
Bu ücrete dahil olan hizmetler:
-Ovülasyon takibi;
-Takip aşamasında istenebilecek E2 ve P4 tahlilleri;
-Ovülasyon takibi süresince kullanılacak ana ilaçlar (Puregon, Menagon, Gonal-F, Merionel, Fostimon, Orgalutran, Ovitrelle)
-Yumurta toplama (OPU)
-Yumurta toplama işleminde uygulanan genel anestezi;
IMSI ( Intra-sitoplazmik morfolojiye göre seçilmiş sperm injeksiyonu )
EmbryoScope (Dinamik Embriyo İzleme Sistemi)
-Embriyo transferi (ET) Bağışıklık sistemi düzenleciği serum;
-Embriyo dondurma. 1.yıl ücretsiz saklanması
bu durumda eurofertil den daha uygun umut tüp bebek. ben nakit ödicem 1500 tl yi kdv almicaz dediler eğer 5 den fazla yumurtam toplanırsa ki öyle tahmin ediyorum kesinlikle embriyoskop u da öneriyoruz dicekler 500 de onun için isticekler zaten etti 2000 tl. bir de 300 tl senelik dondurma. 2300 tl oluyor. bunun içine de opu ovulasyon takibi tedavi esnasında bakılan e2 ve progestan tahlilleri ve 1 kerelik beta hcg dahilmiş. yani testi kendin başka yerde tekrarlican oraya gelirsen de test tekraarı için hani 2 gün sonra değer düzgün artıyormu diye bakıyolar ya o zaman da kendi cebinden ödiceksin. ayrıca ultrasona da oraya gitmek istersen 10 gün sonrasına gün veriyolar ya yine ücretli.
umut tüp bebek ilk 21 günlük takibi kendisi yapıyor diye biliyorum ücretsiz yani. kese ve kalp atışı duyuylup normal gebelik olduğunu tespi tettikten sonra artık kendine bir gebe izlem bul diyolar. bu açıdan da umut iyi. ama yine de oldukça kalabalık gidenlerden duyuyorum hep özel ilgi hiç yok çoğunlukla doktorlar yerine hemşirelerle muattap oluyormuşsunuz. çok seri ve yoğun çalışıyolar demekki.
bir de paket fiyatına embriyoskop ve IMSI demişsin ya ya gerek görülmezse embriyoskopa? çünkü o 6 embriyo alabilen bir makina imiş. e bununla bu grubu 3 gün gözlemleseler. birsürü embriyoskop almaları lazım. herkese önermiyoruz demişti eurofertildeki aslı hnm bana. bilmiyorum IMSI için de ayrı para istemiyolar demekki 2000 tl ye dahil.ben de umut u çok düşündüm ama ilk hakkımı eurofertilden yana kullanmaya karar verdim daha sakin bir merkez umut un kalabalık oluşu hastaya doymuş olmaları beni korkuttu. şy ara eurofertil i daha başarılı buluyorum ben.
kızlar gittik genetiğe .dr.u gelmedi deli etti beni saat 9,30 oldu hala yok. o hafta görevli olmayan dr. bilge geldide o baktı yani nette adı olan ve randevu aldığımız dr. lar ikiside 9,30 olmuş hala yoldalarda hast. gelip mesaiye başlayacaklar. birde eşim ofla pofla gık desem kavga etcek. işyerinden dolayı sıkıntı yaptı hast. bekllemeyi. 2 hafta uğğramdık ya yine getirdin bizi buralara .falan filan birde onun sıkıntısı çöktü üstüme işyerindede işlerim çok yoğun bu ara kendimim düşüneyim onu mu şaştım kaldım. neyse saat 10 gibi kan verme kısmına gittik birdeorda çene yaptık onu bunu bahane ediyor kavga çıkarmak için bırakıp gidiyordum ne halin varsa gör keyfimdenmi geliyorum buraya diye düştü peşime geri götürüyor beni hastaneye. ağlattı sabah sabah beni. dr.lar bu testleri 3-4 tüp tutmayınca istiyor ben önlem olsun diye baştan yaptırıyorum meraklısı değilim buraya gelmeye keyiften gelmiyorum dedim.
neyse aptal dr. lar gelemyince bilge hn. baktı bize. bir sürü soru yaş kaç . akrabamısınız ana baba akrabamı kaç kardeşsiniz onlardan kaçı evli sülalede özürlü varmı vs. netse bi kağıt imzalattı pıhtılaşma testi içinmiş. eşime kromozom testi banada hep pıhtılaşma hemde kromozom testi verdi. malum kan bölümüne gittiğimizde ana baba günüydü saat 10,30olmuştu çünkü. pıhtılaşma düşük yapanlara yapılıyor diye duydum öncesindede oluyormu dedim evet dedi. neyse 3 tüp kanı alıp genetilk bölümünün yanındaki odaya yani genetiğin labaratuarına verdim çıkması 1 ayı buluyor biz sizi arıycaz yada siz ilerleyen bi ara arayın belki erkende çıkabilir dedi. bayram sonrası ararım artık.
hoşgeldin canım tahlilleri yaptırmana çokkkk sevindim süper olmuş pıhtılaşmave kromozom sana eşine de sadece kromozom. daha ne olsun harikasın valla. eşini de boşver takma kafana. iş stresi işte. huyları böyle. başımıza iş çıkardın gibi düşünüyorlar. aslında tutmazsa ki Allah göstermesin ama olursa öyle bişey zaten isticek doktorlar biz önceden tedbirli oluyoruz diye bir de ettiğine bak. sen takma kafana kan verecekolmasa kendin giderdin yine ama mecbur o da geldi dimi. demekki benimkisi gibi her gidişinde yanında olsa isyan eder seninkibenim kuzu pek ses etmiyor. uzak olduğu için ve ben araba kullanmayı pek iyi bilmediğim için beraber gidiyoruz. yine Allah razı olsun her kontrolde aşılamalarda gün aşırı benimleysi hep. yarın da başlıyor büyük maraton.
elifcim ne yaptın dahiliyeye gittinmi. ben genetiği hallettim zaten yazdım okursun. dahiliyeyede gidip eğer elden no verirse onun içinde kan vereyim kansızlık için dedim ama kayıtlı hastaları alıyoruz kayıtsız kesinlkle almıyoruz dedi bende şartları zorlamadım genetiğe geri döndüm. artık kansızlık işinide her hangi bir hastanede yaptırırım. FSM hast. var eve çok yakın orda veririm bi kan. bu arada adet yok hala normalde zaten 30 gündde bi oluyordum adeti ama belirti olurdu şimdi tık yok ağrı sancı göğüste hassasiyet akıntı vs. kup kuru her taraf. yoksa kocanın dediği gibi kökten kurumuş olmıyayım ben
vazgeçtim duygu. randevum 1 de idi. aç karnına değilim. mantıksız geldi. herşeye bakılmasını istiyorum. sırf tiroid için gitmek istemedim. zaten son çıkan düşük tahlilimden sonra kendim azaltmıştım ilacı hem gebe kalırsak direk dayıyolar kan tahlillerini. asıl o zaman yükseliyo tiroid o zaman giderim adam gibi. işlerim de var temizlik yapıyorum. dinlenirken yazayım dedim sizlere.
çok fazla korkmana gerek yok ben çeklidim ya anestesiz hemde ama sen gitmeden ağrı kesici almayı unutma ama eğer anestezi altındaysa gerek olmayabilir spazm oluyormuş çünkü ağrı kesici almamıştım ben şimdi onun belirsizliği var tek tüpüm kapalımı açıkmı diye..onu iyi konuşta ona göre git bir yere..yarı anestezi alsan çok rahat geçer bence
fazla bekleme cnm bu iş iiçin bencde
Canim, uskudar mihrimah sultan tip merkezinda hsg yaptirdim ilac ve doktor ucreti dahil 140 liraydi. Biraz islami sermaye bir yer. Radyoloji teknisyeni ve jinekolog ikisi de bayan. Doktor hanimin eli cok hafif. Ben zk de smear yapilirken dahi tansiyonu dusmus insanim. Hem aci esigim dusuk hem de cok geriliyorum. Ama bu dedigim yerde hem psikolojikman cok rahatlattilar hem de fazla bir aci duymadan sip sak filmi cektiler. Cok cok tavsiye ederim. Filmden once majezik almistim sonrasinda da en ufak bir agrim olmadi.
evet valla çok uzun. ama bunu ben kendim istedim herhangi bir dr. yönlendirmedi zaten genetik. dr. unada söyedim kendim istiyorum sizin tüp sevk etmedi beni dedim. herhangi bir kağıt varmı dedi. önüne kendi dosyamı koydum 2 kg ağırlığında:) raporum o dedim ordan baktı fdalan. onun sonuzcu çıkana kadar ben 2. tüpü yaparımda test günümü beklerim bile. (tabi adet olursam( ). eşim aslında gelip gitmeye ses çıkarmaz hani azına zehir versem bu ne demez yer heleki son zmanlarda :) hastanelere gelir sinir olsada oflasada ama patronu uyuz hemen surat yapıyor buna yönetici pozisyonunda altında 3 elemanı var. ama patron otu b. ku buna soruyor diğer elemanların götürdüğü talimatı bile imzalamıyormuş. birde mesaisi sabah 8 de başlıyor. sıkıntısı o hani rahat bi işi olsa gene ses çıkarmaz heralde. işten sebep kasılıyor benide kasıyor sanki ben keyfimden gidiyorum. ama taviz vermem direkt kavga ederim banane ben kendime doğurmıycam ya çocuğu. zaten adet oldunmu diye sorup duruyor niye olmuyn menapoza giriyor diye tekrarliyor. diye diye sonunda sokcan beni menapoza dedim (
sakın haa sakın anesteziyle ypma aneztezilik bir durum yok. hem paran hem canına yazık. sadece kendini kasma sal kendini çok afedersin ama amaaan sank io işi yapıyormuşum gibi düşüneyim de ve gözlerini kapat etrafı aleter odayı inceleme. yeminle çok rahat geçecek bak gör. kasma burundan nefes al ağızdan ver sonra bittimi diycen dr. a hatta aaa ne çabuk diycen. sadece ilacı verdiklerinde çoook az adet ağrısı gibi bi ağrı olcak o kadar. belki adet olunca bile daha çook sancı çektiğimiz ve dayanamadığımız zamanlar olmuştur. bu da çok basit bir işlem.
haaah aynen öyle bende öyle gitti polip gibi bişey var dedi bi bakalım emin olalıp dedi. polipte ne kine dedim tırstım tamam dedim alttan ve karından ultrasonal baktı hava kabarcığıydı sanırım dedi ( güya ilgili davrandı) neyse ödemeyi yapıp çıktım aradan 1 saat sonra aradılar ultrason ücretini almayı unutmuşuz sizden dediler kusura bakmayın falan tekrar gelebilirmisin bugün ödemeyi yaparmısınız hesaplarmıızı kapatmamaız gerek akşam 7 de yoksa arkadaşın cebinde çıkar dediler gidip 155 lira daha bayılmıştım. hatta kendi kendime bak her yer 400 lira diyor bura hem canımı yakmadı hemde 280 liraya mal oldu dedim sevindim çıkarken ordan ama dediğim gibi 1 saat sonra ultrason parasını istediler arayıp. yine 400 küsüre getirdiler fiyatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?