Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen bende radyomar dedim radyotom diyecekken:)

haklısın, ekstradan para koparmak için bisürü şeyler cıkartırlar. dragos sifayı aradım anestezi altında 500 tl ye yapıyorlarmış. ben araştırayım. bir yer bulup yaptırayım. daha fazla beklemeye gerek yok.

çektiklerimiz yetmiyormuş gibi bide bu erkeklerin afra tafralarınımı çekecez kardeşim sanki biz cok meraklıyız butür şeylere. neyse sıkıntı yapma olur böyle şeyler. ama sonuçlar coook geç çıkıyormuş yaaa. 1 ay... ömrümüz beklemekle geçiyor.. allah sabrını versin.

korkusunu geçtim, bir an önce yaptırıp kurtulmak istiyorum. o yüzden hızlıca araştıracam.

canım hamile olma ihtimalim yok sanırım var ama yok:) yani bende o şans yok kısaca yoksa çalışmlar gene yapılmıştı bu ay:) senden istediği test AMH mı (ANTİ-MÜLLERİAN HORMON ) fsh dan daha ileri bir test. yani ikiside yumurtalık rezervini gösteriyor ama bazı durumlarda fsh normal değerde olsa bile amh düşük çıkabiliyormuş daha net bilgi veriyormuş. bende yaptıracaktım ama zk. amh testi çalışmıyor. bu sebepten özelde yaptırcam. eurofertil yapıyormuş. heralde en fazla 150 tl falandır. ve dediğin gibi illa adet olman gerekmiyor herhangi bir zamanda gidip yaptırabiliyormuşsun. benim fsh. kötü zaten belli amh gerek yok dedi dr. lar ama ben yinede yaptırcam anasını satim. ne için açlışıyom ben yiyemiyorum paramı hastaneler yesin bari, yeditepede pahalı geldi bana hani tüpe para ver raızyım ama ıvır zıvr test tahlil isteyince para vermek kötü en kötü bi test 100 lira sen rapor alamadın ama çok uğraştın en azından emek verdin direkt körü körüne gitmedin özele denedin olmadı bundan sonrası senin için zk. olmak büyük zaman kaybı olurdu. için rahat olsun fazlasıyla emeğini verdin. bakalım bizim raporlarımız işe yarayacakmı? ilki çöğe gitti bakalım benim nolcak bu deneme. hayılrısı olsun artık. zaten kendimi çok bağlamıyorumki yıkım olmasın benim için. çok bağlamayınca toparlanmak daha kolay oluyor.

çok fazla korkmana gerek yok ben çeklidim ya anestesiz hemde ama sen gitmeden ağrı kesici almayı unutma ama eğer anestezi altındaysa gerek olmayabilir spazm oluyormuş çünkü ağrı kesici almamıştım ben şimdi onun belirsizliği var tek tüpüm kapalımı açıkmı diye..onu iyi konuşta ona göre git bir yere..yarı anestezi alsan çok rahat geçer bence
fazla bekleme cnm bu iş iiçin bencde

Canim, uskudar mihrimah sultan tip merkezinda hsg yaptirdim ilac ve doktor ucreti dahil 140 liraydi. Biraz islami sermaye bir yer. Radyoloji teknisyeni ve jinekolog ikisi de bayan. Doktor hanimin eli cok hafif. Ben zk de smear yapilirken dahi tansiyonu dusmus insanim. Hem aci esigim dusuk hem de cok geriliyorum. Ama bu dedigim yerde hem psikolojikman cok rahatlattilar hem de fazla bir aci duymadan sip sak filmi cektiler. Cok cok tavsiye ederim. Filmden once majezik almistim sonrasinda da en ufak bir agrim olmadi.

evet valla çok uzun. ama bunu ben kendim istedim herhangi bir dr. yönlendirmedi zaten genetik. dr. unada söyedim kendim istiyorum sizin tüp sevk etmedi beni dedim. herhangi bir kağıt varmı dedi. önüne kendi dosyamı koydum 2 kg ağırlığında:) raporum o dedim ordan baktı fdalan. onun sonuzcu çıkana kadar ben 2. tüpü yaparımda test günümü beklerim bile. (tabi adet olursam( ). eşim aslında gelip gitmeye ses çıkarmaz hani azına zehir versem bu ne demez yer heleki son zmanlarda :) hastanelere gelir sinir olsada oflasada ama patronu uyuz hemen surat yapıyor buna yönetici pozisyonunda altında 3 elemanı var. ama patron otu b. ku buna soruyor diğer elemanların götürdüğü talimatı bile imzalamıyormuş. birde mesaisi sabah 8 de başlıyor. sıkıntısı o hani rahat bi işi olsa gene ses çıkarmaz heralde. işten sebep kasılıyor benide kasıyor sanki ben keyfimden gidiyorum. ama taviz vermem direkt kavga ederim banane ben kendime doğurmıycam ya çocuğu. zaten adet oldunmu diye sorup duruyor niye olmuyn menapoza giriyor diye tekrarliyor. diye diye sonunda sokcan beni menapoza dedim(

evet cnm amh istediği test..marmarada yaptırayım diyorum özelde de olabilir am 150 tl de vermek şimdi tekrar testlere baya canımı sıkar doplerdi falan filan baya param gitti bu testlere ...hem eşime hem bana habere yaptrdık boştan şeylere bile..yeditepede eğer öle testlere çok gidiorsa bende vazgeçerim bana koyuyor testlere para vermek özelde..evet cnm ya ben çok uğraştım amliyat işi olmasaydı devam edecektim de kararlıydım hırs yapmıştım zk olacağım diye..ama sizin yaşınız benden genç yani ben artık iyice gerildim ymurta rezervide gitgide düşer zk zaman beklesem bir de ...daha da neler çıkar kimbilir..ya allah ya bismillah diyip dalacağım artık bir yere

sakın haa sakın anesteziyle ypma aneztezilik bir durum yok. hem paran hem canına yazık. sadece kendini kasma sal kendini çok afedersin ama amaaan sank io işi yapıyormuşum gibi düşüneyim de ve gözlerini kapat etrafı aleter odayı inceleme. yeminle çok rahat geçecek bak gör. kasma burundan nefes al ağızdan ver sonra bittimi diycen dr. a hatta aaa ne çabuk diycen. sadece ilacı verdiklerinde çoook az adet ağrısı gibi bi ağrı olcak o kadar. belki adet olunca bile daha çook sancı çektiğimiz ve dayanamadığımız zamanlar olmuştur. bu da çok basit bir işlem.

kızkardeşim medical park ı aramış, 80 tl muayene ücreti, 250 tl rahim filmi demişler.

haaah aynen öyle bende öyle gitti polip gibi bişey var dedi bi bakalım emin olalıp dedi. polipte ne kine dedim tırstım tamam dedim alttan ve karından ultrasonal baktı hava kabarcığıydı sanırım dedi ( güya ilgili davrandı) neyse ödemeyi yapıp çıktım aradan 1 saat sonra aradılar ultrason ücretini almayı unutmuşuz sizden dediler kusura bakmayın falan tekrar gelebilirmisin bugün ödemeyi yaparmısınız hesaplarmıızı kapatmamaız gerek akşam 7 de yoksa arkadaşın cebinde çıkar dediler gidip 155 lira daha bayılmıştım. hatta kendi kendime bak her yer 400 lira diyor bura hem canımı yakmadı hemde 280 liraya mal oldu dedim sevindim çıkarken ordan ama dediğim gibi 1 saat sonra ultrason parasını istediler arayıp. yine 400 küsüre getirdiler fiyatı.

ben marmarayı geçen hafta aradım yapmıyoruz dediler. ama tekrar arıycam bakalım yine yapmıyoruz derlerse mecburen özele gitcem amh için. sana bilgi veririm nerede kaç liraya yapıyorlar diye. pahalı bir test olduğu için genelde devlet yapmıyor böylesi testleri.

elifcim ne yaptın dahiliyeye gittinmi. ben genetiği hallettim zaten yazdım okursun. dahiliyeyede gidip eğer elden no verirse onun içinde kan vereyim kansızlık için dedim ama kayıtlı hastaları alıyoruz kayıtsız kesinlkle almıyoruz dedi bende şartları zorlamadım genetiğe geri döndüm. artık kansızlık işinide her hangi bir hastanede yaptırırım. FSM hast. var eve çok yakın orda veririm bi kan. bu arada adet yok hala normalde zaten 30 gündde bi oluyordum adeti ama belirti olurdu şimdi tık yok ağrı sancı göğüste hassasiyet akıntı vs. kup kuru her taraf. yoksa kocanın dediği gibi kökten kurumuş olmıyayım ben

canım ne testi istedi eurofertil sendeb merak ettim. yarın zaten 130 tl muayne ücreti vericez hormonlarda yeni eşime de bana da seroloji de bakılmıştı onlarda elimizde başka ne isteyebilirlerki?

AĞRI KESİCİ alırım mutlaka, sonuçlanana kadarda kalkmam :)) tüp bebekte tüplerin açık kapalı olması bişey değiştirmiyormuş galiba.

en uygun yer burası galiba. internetten telefonunu alıp arayıp randevu alayım hemen. 22 sinde çektireyim. çok saol, çok yardımcı oldu bu bilgi :)

2 kg lafına cok güldümm :)) inşallah bu sefer tutarda bunlara hiç gerek kalmaz. eşinde bir anlamda napsın ister istemez stres oluyor insan. bende izin istemeyi hiç sevmiyorum. 2 gün öncesinde sıkıntısı basar. eşini anlayabiliyorum.
Ben menepozdan korkmuyorsam sen hiç korkma. 9 ay sonra 40 a gircem. size daha coook vardır... inşallahhh

bir an önce yaptırsam diye bakıyorum. o aklıma gelmiyor. halbuki vajinusmus u doktorla atlattık. halen ağırdan bekleye bekleye olur o iş :) ama dediğim gibi bir an önce herşeyi tamamlayıp kurtulmak istediğim için acı tarafını orda yatınca aklıma getiririm artık... tavsiyelerinede uymaya çalışırım.

kızkardeşim söyleyince yaşadıklarını anlattım. oraya yaptırmam dedim, tecrübeyle sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…