İki dış gebelik yaşadım ikincisinde sol tüpüm alındı 4 yıllık evliyim aşılama denedik ama aşılama olması için tüp olan overde yumurta geliştiremedik en son tüp bebek dedi doktor ama özelde yaptırmaya gücüm yetmez diye rapor çıkartmaya çalışıyorum eğer o yapılamayan aşılamaları kabul ederlerse direk tüp bebek yaptırcam inşallahözel değilse neden bu tahlilleri veriyorsunuz? kaç senelik evlisin?
yani bildiğim kadarıyla tüpler yoksa veya kapalıysa direk tüp bebek için rapor veriliyor. aynen özeller pahalı ilaçlarda çok tutuyor zaten umarım istediğin gibi hallolur...İki dış gebelik yaşadım ikincisinde sol tüpüm alındı 4 yıllık evliyim aşılama denedik ama aşılama olması için tüp olan overde yumurta geliştiremedik en son tüp bebek dedi doktor ama özelde yaptırmaya gücüm yetmez diye rapor çıkartmaya çalışıyorum eğer o yapılamayan aşılamaları kabul ederlerse direk tüp bebek yaptırcam inşallah
Tüpün biri açık olduğu için aşılama yapılır diyen oldu ama inşallah öyle olmazyani bildiğim kadarıyla tüpler yoksa veya kapalıysa direk tüp bebek için rapor veriliyor. aynen özeller pahalı ilaçlarda çok tutuyor zaten umarım istediğin gibi hallolur...
hım doğru oda var umarım iyi doktorlar çıkar karşına ordada işin rast giderTüpün biri açık olduğu için aşılama yapılır diyen oldu ama inşallah öyle olmaz
İnşallah doktorların merhametine kaldık artıkhım doğru oda var umarım iyi doktorlar çıkar karşına ordada işin rast gider
aynen rapor sürecinde beni çok zorlaştırmışlardı herkes farklı bir şey diyordu sonra belgin hoca yardımcı olmuştu da alabilmiştim raporu yoksa 2.yi çıkarırken bile sıkıntı çıktıııİnşallah doktorların merhametine kaldık artık
Durumu zorlaştırmaya ne gerek var sankiaynen rapor sürecinde beni çok zorlaştırmışlardı herkes farklı bir şey diyordu sonra belgin hoca yardımcı olmuştu da alabilmiştim raporu yoksa 2.yi çıkarırken bile sıkıntı çıktııı
maalesef devlet hastaneleri böyle yapıcak bişey yok...Durumu zorlaştırmaya ne gerek var sanki
tesadüf sizin diğer mesajınızı gördümde zeynep kamilde tüp bebek denemeniz pozitif olmuş çok sevindim... hayırlısı olsun kim yapmıştı transferiniziKeske telefonları acsalarda sorma şansımız olsa bende tuzladan aşınırdım hep o yolları
Tesekkur ederim. Rabbim.sizlere de yaşatsin insallah. Transferi kim yapti bilmiyorumtesadüf sizin diğer mesajınızı gördümde zeynep kamilde tüp bebek denemeniz pozitif olmuş çok sevindim... hayırlısı olsun kim yapmıştı transferinizi
ben orda ilk negatifimi ve sonraki acılarımı yaşadığım için orası benden uzak olsunTesekkur ederim. Rabbim.sizlere de yaşatsin insallah. Transferi kim yapti bilmiyorumbilgi 0 kadını ilk defa gördüm cok fazla doktorla haşir neşir olmadigimizdan tanimiyorum ama bayandi maske falan olunca yüzünü de tarif edemiyorum
ben orda ilk negatifimi ve sonraki acılarımı yaşadığım için orası benden uzak olsunama şaşırdım tutmasına benle beraber 20 kişi transfer var 1 kişinin tutmuştu sadece rabbim ol deyince oluyor
evet erkek bir doktordu kanalı bulamadı saf adam transfer yaptımı yada nereye yaptı bende bilmiyorum ilk masadan kalktım kanamam oldu hemşirelere söylüyorum bişey olmaz bişey olmaz diyolardı ve evet bişey olmadıYa siz yaptirdiniz demek nasip değilmiş diyelim benle ayni gün 7 transfer 2 pozitif var oranlari cok düşük malesef. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah. Kacinci gün olarak transfer edildi size
Hepsi duyarsiz bilgi 0. Hic bilgi veren yok malesef. Benim 3 denemem. Zeynep kamil de ilk daha önce hep 5 güne gitti birda haftasonu girdiginden 2. gün transfer edildi. Ona cok uzulmustum nasip birazdaevet erkek bir doktordu kanalı bulamadı saf adam transfer yaptımı yada nereye yaptı bende bilmiyorum ilk masadan kalktım kanamam oldu hemşirelere söylüyorum bişey olmaz bişey olmaz diyolardı ve evet bişey olmadıöyle tabi kısmet değilmiş. benim 5. gün transfer edildi sizin?
öyle nasip alnımıza yazıldıysa oluyor işte... çift transfermiydi senin 3. deneme yaHepsi duyarsiz bilgi 0. Hic bilgi veren yok malesef. Benim 3 denemem. Zeynep kamil de ilk daha önce hep 5 güne gitti birda haftasonu girdiginden 2. gün transfer edildi. Ona cok uzulmustum nasip birazda
Evet 3. Tranafer oldugu için 2 embriyo transfer edildi. Ama ilk denemesi olup 3 embriyo transferi olan da vardi yas 30 olmasina ragmen anlamadim orayi benöyle nasip alnımıza yazıldıysa oluyor işte... çift transfermiydi senin 3. deneme ya
aaa nasıl olur öyle birşey olmaz ki hele de devlet hastanesinde kesin torpil fln vardır yada zeynep kamil de artık tutmuyor denememesi için yapmışlardır tutsun diye... peki senin değerler nedir kese gözüktümü ikiz miEvet 3. Tranafer oldugu için 2 embriyo transfer edildi. Ama ilk denemesi olup 3 embriyo transferi olan da vardi yas 30 olmasina ragmen anlamadim orayi ben
Valla bende şaşırdım özellikle 3 kere sordum yanlış mi anladi napti bilmiyorum. Benim degerlerimm cok düşük başladı 30 ile başladı şükür katladı. Gittim kese için zeynep kamile sadece hayirli olsun kese var dedi. Oturmamla kalkmam 30 sn kagit verdi bitane hatta kese üstünde kanama var yazmış ciktiktan sonra farkettim. Bana bu konu hakkinda bilgi dahi verilmedi. Cuma baska doktora gidicem bakalimaaa nasıl olur öyle birşey olmaz ki hele de devlet hastanesinde kesin torpil fln vardır yada zeynep kamil de artık tutmuyor denememesi için yapmışlardır tutsun diye... peki senin değerler nedir kese gözüktümü ikiz mi
aman açıklama yaparlarsa ağızları aşınır sanki... kimisi çok güzel bilgi veriyor doktorlar kimisi kerpetenle ağzından laf alıyorsun. benim yumurta toplama bir doktor vardı resmen baldı... ama transferi yapana zaten gıcıktım denk geldi işte... hadi inşallah cuma günü güzel haberlerini okurum :)Valla bende şaşırdım özellikle 3 kere sordum yanlış mi anladi napti bilmiyorum. Benim degerlerimm cok düşük başladı 30 ile başladı şükür katladı. Gittim kese için zeynep kamile sadece hayirli olsun kese var dedi. Oturmamla kalkmam 30 sn kagit verdi bitane hatta kese üstünde kanama var yazmış ciktiktan sonra farkettim. Bana bu konu hakkinda bilgi dahi verilmedi. Cuma baska doktora gidicem bakalim
aman açıklama yaparlarsa ağızları aşınır sanki... kimisi çok güzel bilgi veriyor doktorlar kimisi kerpetenle ağzından laf alıyorsun. benim yumurta toplama bir doktor vardı resmen baldı... ama transferi yapana zaten gıcıktım denk geldi işte... hadi inşallah cuma günü güzel haberlerini okurum :)