öyle nasip kısmet canım... bugün cuma güzel haberini bekliyorum :)) malesef benimde opu daki doktorum cok şekerdi. Transferdeki de ki morel verdi o da cok iyidi. Nasip kısmet ınsallahh insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle nasip kısmet canım... bugün cuma güzel haberini bekliyorum :)) malesef benimde opu daki doktorum cok şekerdi. Transferdeki de ki morel verdi o da cok iyidi. Nasip kısmet ınsallahh insallah..
Ücret nedir acaba ?ben emsey nesrin baştuğda yaptım zeynep kamilden vazgeçtim şuan 7 haftalık gebeyim
Merhaba.. Ben de Zeynep kamilde ocak ayında tüp bebek yaptırcam.. Ocak ayına gün verdilerhayırlısı olsun hangi aşamadasın :) ben düzenledim evraklarımı dosyamı teslim ettim
kasımda raporum çıkacak gün aldık ocak ayına
Hayırlı olsun bebeğiniz.. Rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip eder inş ben de Zeynep Kamil de yaptırcam ilk tüp bebek olacak.. Ocaga gün verdiler.. Size iğneler dısında başka ilaçlar da verdiler mi acaba.. Rahime tutunsun diye estrofem progestan vs gibi..Valla bende şaşırdım özellikle 3 kere sordum yanlış mi anladi napti bilmiyorum. Benim degerlerimm cok düşük başladı 30 ile başladı şükür katladı. Gittim kese için zeynep kamile sadece hayirli olsun kese var dedi. Oturmamla kalkmam 30 sn kagit verdi bitane hatta kese üstünde kanama var yazmış ciktiktan sonra farkettim. Bana bu konu hakkinda bilgi dahi verilmedi. Cuma baska doktora gidicem bakalim
ben şubat ayında yaptırmıştım o zaman vermiyorlardı. sizede hayırlısı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olurHayırlı olsun bebeğiniz.. Rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip eder inş ben de Zeynep Kamil de yaptırcam ilk tüp bebek olacak.. Ocaga gün verdiler.. Size iğneler dısında başka ilaçlar da verdiler mi acaba.. Rahime tutunsun diye estrofem progestan vs gibi..
Merhaba Bnm çoktan yapıldı negatif sonuçlandıMerhaba.. Ben de Zeynep kamilde ocak ayında tüp bebek yaptırcam.. Ocak ayına gün verdiler
Merhaba Bnm çoktan yapıldı negatif sonuçlandı
Çok tesekkür ederim çok saolun.. Ama hiç mi bşey vermiyorlar ya vajinal jel bile mi? Asılama da bile vermişlerdi aslında..ben şubat ayında yaptırmıştım o zaman vermiyorlardı. sizede hayırlısı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur
Hayırlı olsun.. Zeynep kamilden pozitif sonuç aldınız sanırsam.. Acaba süreç nasıl ilerliyor.. Bana önümüzdeki aya gün verdiler.. Raporumu daha gidip almadım ama.. Raporu alıp aynı gün ilaç mı yazdırmam lazım.. Yani adet olunca gittiğimde ilaçları da mı yanımda götürcemTesekkur ederim. Rabbim.sizlere de yaşatsin insallah. Transferi kim yapti bilmiyorum bilgi 0 kadını ilk defa gördüm cok fazla doktorla haşir neşir olmadigimizdan tanimiyorum ama bayandi maske falan olunca yüzünü de tarif edemiyorum
sadece jel veriyorlar birde kan sulandırıcı felan başka bişey yok. adet olduğunuzun 2.3. günü gittiğinizde kan tahlili ve ultrasonla bakılıyor kan değerinize göre size ilaç yazıyorlar o gün öğleden sonra ilacınız onaylanıp size nasıl kullanıcağınızı anlatıyorlarKızlar ocakta adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlıycam.. Raporum vs hazır ama almaya gitmedim.. Şimdi ben haftaya raporumu almaya gitsem hemen ilaçlarımı yazdırmam mı gerekiyor aynı gün.. Yani adet olacagım zaman hastaneye gittiğimde ilaçları da mı götürcem yanımda
Tesekkür ederim canım.. O zaman ben raporu almaya gitmiyim gitmiyim haftaya zatenn ilacı sonuclara göre yazdıklarına göre raporu saglık kurulundan gittiğim gün de alsam olur o zamansadece jel veriyorlar birde kan sulandırıcı felan başka bişey yok. adet olduğunuzun 2.3. günü gittiğinizde kan tahlili ve ultrasonla bakılıyor kan değerinize göre size ilaç yazıyorlar o gün öğleden sonra ilacınız onaylanıp size nasıl kullanıcağınızı anlatıyorlar
uzak oturuyorsun galiba canım ben olsam işimi garantiye alıp alırdım raporumu olaki bir aksilik felan varsa bilirdin en azındanTesekkür ederim canım.. O zaman ben raporu almaya gitmiyim gitmiyim haftaya zatenn ilacı sonuclara göre yazdıklarına göre raporu saglık kurulundan gittiğim gün de alsam olur o zaman
1 saatlik mesefa var canım.. Aslında haklısın canım haftaya gideyim raporumu alayım garanti olsun..uzak oturuyorsun galiba canım ben olsam işimi garantiye alıp alırdım raporumu olaki bir aksilik felan varsa bilirdin en azından
yok canım ne zaman tedaviye başlican verdikleri gün gelicek o zaman başlanır ama sor bunlarla olurmu başlanırmı yoksa değerleri düzeltmek için ilaç almam gerekir mi diye ? benim fsh yüksek olduğu halde herhangi bir ilaç vermedilerKızlar ben yarın raporumu almaya gidicem ama bugun hormon testleri yaptırdım.. Tsh 3.5 çıktı.. E2 17 fsh 7 vs.. Şimdi ben bu sonuçları tüp bebek bölümünde göstersem bana ilaç yazarlar mı? Ocakta tedavim başlıycak bu değerlerle zor sanki
Ama canım tedavim başladığı zaman ilacı verseler bana ne faydası var ki olacagı varsa da olmaz zaten gebelik.. Ya asıl kötü olan 2015 yılından beri tsh hep yüksekmiş ve bana hiç söylemediler ve ilaçta vermediler.. Nasıl bir hastane ya devlet imkan veriyor ama onların umrunda değilyok canım ne zaman tedaviye başlican verdikleri gün gelicek o zaman başlanır ama sor bunlarla olurmu başlanırmı yoksa değerleri düzeltmek için ilaç almam gerekir mi diye ? benim fsh yüksek olduğu halde herhangi bir ilaç vermediler
maalesef canım benim bende fsh 15 iken transfer yaptılar sonuç hüsran şimdi özele başladım doktor diyor ki 12den yukarı olursa fsh asla gebelik oluşmaz ölü olur. devletimiz böyle kiminin tutuyor kiminin tutmuyor pek umursayan yokTamam canım
Ama canım tedavim başladığı zaman ilacı verseler bana ne faydası var ki olacagı varsa da olmaz zaten gebelik.. Ya asıl kötü olan 2015 yılından beri tsh hep yüksekmiş ve bana hiç söylemediler ve ilaçta vermediler.. Nasıl bir hastane ya devlet imkan veriyor ama onların umrunda değil
Dediğin gibi canım gittim raporumu aldım ilaç yazmadı değerlerime bile bakmadı ya.. Zaten ilk tüp bebekten umudum yok artık.. İkincisini özelde deniycem zatenmaalesef canım benim bende fsh 15 iken transfer yaptılar sonuç hüsran şimdi özele başladım doktor diyor ki 12den yukarı olursa fsh asla gebelik oluşmaz ölü olur. devletimiz böyle kiminin tutuyor kiminin tutmuyor pek umursayan yok
neden kaynaklı olmuyordu sizde ? özel değilse tabi. öyle ümitsiz konuşma eğer alnına yazıldıysa olur bak ben özelde bile başlayamıyorum değerlerim yüzündenDediğin gibi canım gittim raporumu aldım ilaç yazmadı değerlerime bile bakmadı ya.. Zaten ilk tüp bebekten umudum yok artık.. İkincisini özelde deniycem zaten
Öyle tabi rabbim yazdıysa kendiliğinden bile olur.. Valla Bi ara prl yüksekliği vardı o sorun kalktı ortadan.. Şimdi tsh yüksekliği var onun için ilaç içiyorum.. Yarım Rahimim erken dogum ve düşük riskim varmıs.. He birde amh 0.808.. Yok su an ümitsiz değilim ben zeynep kamil için demiştim ama.. Orda tedavi görenlerle konustum bir gebe bir de sonuç bekliyor.. Rahime tutunsun diye ilaçta veriyorlarmıs.. Bana öyle dememişlerdi de.. İçime sindi gerisi Rabbimin takdirneden kaynaklı olmuyordu sizde ? özel değilse tabi. öyle ümitsiz konuşma eğer alnına yazıldıysa olur bak ben özelde bile başlayamıyorum değerlerim yüzünden