Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yapanlar buraya

ben şubat ayında zeynep kamilde trasnfer oldum tabi oldum mu bilmiyorum da doktor kanalı bulamadı sonrasında tamam dedi gitti :) bende sadece jel verdiler birde hap içiyordum kan sulandırıcı fln. dün ordaydım benim fsh yüksek erken menopoz hala diyorlar ki fsh yüksek olduğunda sorun olmaz transfer yapılır benim özel doktorumda fsh 12 altına düşmezse başlamam diyor neye inanıcağımı şaşırdım tutunsun diye hangi ilacı veriyorlarmş ki sistem değişmiş demekki. benim trasnfer olduğum gün 20 kişiydi sadece 1 kişinin tutmuştu :)

Uzun zam3andir girmiyorum foruma kusura bakmayin. Adet olunca gidiyorsunuz sabahtan kan vericeksiniz bide.ilaclari yaziyorlar ogleden sonrayi bekleyip ilac kullanim.hakkinda bilgi veriyor. Bu ilaclarda yumurtalari büyütmek amacli.olan ilaclar. Raporunu o gun alabilirsin aldıysan da yaninda götürmeyi unutma

Evet canım aldım.. Dediğin gibi adetliyken gel ilaçları yazalım dediler.. Peki sadece yumurta büyütmek için mi ilaç veriyorlar.. Rahimi gebeliğe hazırlamak tutunmayı desteklemek amacıyla ilaç vermiyorlar mı?

Evet canım aldım.. Dediğin gibi adetliyken gel ilaçları yazalım dediler.. Peki sadece yumurta büyütmek için mi ilaç veriyorlar.. Rahimi gebeliğe hazırlamak tutunmayı desteklemek amacıyla ilaç vermiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…