Belkı 2 cı kalıte olan tutacak burda hopp hemen çöpeeeAynen oyle ozelde 3 gun emrıyosu 2 cı kalıte planları bıle donduruyolar
6 yumurta toplandı 4ü oluşmuş 1i transfer oldu diğerleri çöp dediler 5.gün embriyosuydu... benim yumurtalar geç büyüdü 14 gün iğne kullandım o yüzden uzun sürdü... ben dosyayı kapatmaya da gitmedim regli olunca şimdide ayağım gitmiyo oraya ancak özele başlicağım zaman rapor için giderimKaç
kaç yumurtanız toplandı kacıncı gun emrıyosu transfer oldunuz simdi rapor yenıledıkten sonra 2 ay sonrasına verıyorlar ılacları vucut atsın dıye neden o kadar uzun surdu kı tedavi
Aynen hiç dondurmuyolar yazık günah bir daha ilaç masrafı o kadar zulüm görüyoruz yani orta kalite bile olsa dondursanız ya bizim de ümidimiz olurdu en azındanBelkı 2 cı kalıte olan tutacak burda hopp hemen çöpeee
Meraba çok geçmiş olsun.... çünkü hiç umursamıyorlar transfer günü sıkışık olun deniyor o kadar kalabalık öğleden sonraya kalıyoruz ve idrara sıkışık neden çok sıkışıksın deniyor sonra kanalı bulamıyor doktor hiç umursamıyor bile resmen gözümden yaş geldi odaya geçtiğimde kanamam vardı umursamadılar bile bişey olmaz diyip geçiştirdiler resmen duygularla oynuyorlar allaha havale ediyorum ordaki herkesi. Bende bugün aradım haziran itibariyle randevulu hasta alcaklarmış rapor çıkartmak için başlicam bende ali osman koyuncuoğluna karar verdim. Hakkımızda hepimizin hayırlısıMerhaba geçtiğimiz sene Mart ayında ben de ilk denememi Zeynep’i Kamil de yaptırdım . Malesef bizim gruptan herkesin bende dahil tutmadı. Şimdi tekrar rapor çıkartıp Bahçeci de denemeye karar verdik. İnşallah olur.. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yazık devletimiz imkan sağlıyor ama nasıl yapamıyorlarsa bence negatif oranı pozitiften fazla
merhaba yoğunluğa göre değiliyor ama maksimum 10 günde çıkıyor... eminmisiniz çıkmadığına amh diye geçmez sonuç olarak onun uzun versiyonu olarak geçer tahlilde Anti-Müllerian Hormon diye....Kızlar zeynep kamilde amh testi sonucunuz kaç günde çıktı benim 18 gün oldu halen daha bekliyorum yaptıranlar yardımcı olabilir
İnternetten sonuçlara bakıyorum 6 sayfa var arada bir sayfada sonuç yazmıyor o da amh testiymiş sürekli kontrol ediyorum hep aynı hastaneye de uzak olduğum için gidip soramıyorum telefanla ulaşmak da mümkün değil neden böyle oldu anlamadımmerhaba yoğunluğa göre değiliyor ama maksimum 10 günde çıkıyor... eminmisiniz çıkmadığına amh diye geçmez sonuç olarak onun uzun versiyonu olarak geçer tahlilde Anti-Müllerian Hormon diye....
bazen atlanabiliyor tahlil girmiyorlar felan bir daha vermen gerekicek o zaman.... bir arkadaşımda olmuştu da ondan dedim biz amh diye bekliyorduk ama açılımı yazıldığı için tahlil çıkmadı sanmıştık :)İnternetten sonuçlara bakıyorum 6 sayfa var arada bir sayfada sonuç yazmıyor o da amh testiymiş sürekli kontrol ediyorum hep aynı hastaneye de uzak olduğum için gidip soramıyorum telefanla ulaşmak da mümkün değil neden böyle oldu anlamadım
O zaman bana hastanenin yolları göründübazen atlanabiliyor tahlil girmiyorlar felan bir daha vermen gerekicek o zaman.... bir arkadaşımda olmuştu da ondan dedim biz amh diye bekliyorduk ama açılımı yazıldığı için tahlil çıkmadı sanmıştık :)
maalesef yaaO zaman bana hastanenin yolları göründü
Pendikte oturuyorum en az 1 buçuk saat sürer ve otobüse binmeye korkuyorummaalesef yaaçokmu uzakta oturuyorsun ki?
doğru uzakmış otobüs ayrı dert hastane ayrı dert zor vallaPendikte oturuyorum en az 1 buçuk saat sürer ve otobüse binmeye korkuyorum
Keske telefonları acsalarda sorma şansımız olsa bende tuzladan aşınırdım hep o yollarıKızlar zeynep kamilde amh testi sonucunuz kaç günde çıktı benim 18 gün oldu halen daha bekliyorum yaptıranla
Pendikte oturuyorum en az 1 buçuk saat sürer ve otobüse binmeye korkuyorum
Ben az önce e-nabız üzerinden baktım tahlil sonucu çıkmış görünüyor hastanenin sisteminde bi sorun var demekkiKeske telefonları acsalarda sorma şansımız olsa bende tuzladan aşınırdım hep o yolları
aaa süper gitmene gerek kalmadı... kaçmış sonuç?Ben az önce e-nabız üzerinden baktım tahlil sonucu çıkmış görünüyor hastanenin sisteminde bi sorun var demekki
1.56 çıkmış normal mi acaba bilemedim yaşım 28aaa süper gitmene gerek kalmadı... kaçmış sonuç?
gayet iyi bence evet yaşın küçük ama 1.56 da iyi değer1.56 çıkmış normal mi acaba bilemedim yaşım 28
İnşallah bakalım doktor ne dicekgayet iyi bence evet yaşın küçük ama 1.56 da iyi değer
özel değilse neden bu tahlilleri veriyorsunuz? kaç senelik evlisin?İnşallah bakalım doktor ne dicek