Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yapanlar buraya

Kaç
kaç yumurtanız toplandı kacıncı gun emrıyosu transfer oldunuz simdi rapor yenıledıkten sonra 2 ay sonrasına verıyorlar ılacları vucut atsın dıye neden o kadar uzun surdu kı tedavi
6 yumurta toplandı 4ü oluşmuş 1i transfer oldu diğerleri çöp dediler 5.gün embriyosuydu... benim yumurtalar geç büyüdü 14 gün iğne kullandım o yüzden uzun sürdü... ben dosyayı kapatmaya da gitmedim regli olunca şimdide ayağım gitmiyo oraya ancak özele başlicağım zaman rapor için giderim

Merhaba geçtiğimiz sene Mart ayında ben de ilk denememi Zeynep’i Kamil de yaptırdım . Malesef bizim gruptan herkesin bende dahil tutmadı. Şimdi tekrar rapor çıkartıp Bahçeci de denemeye karar verdik. İnşallah olur.. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yazık devletimiz imkan sağlıyor ama nasıl yapamıyorlarsa bence negatif oranı pozitiften fazla

Meraba çok geçmiş olsun.... çünkü hiç umursamıyorlar transfer günü sıkışık olun deniyor o kadar kalabalık öğleden sonraya kalıyoruz ve idrara sıkışık neden çok sıkışıksın deniyor sonra kanalı bulamıyor doktor hiç umursamıyor bile resmen gözümden yaş geldi odaya geçtiğimde kanamam vardı umursamadılar bile bişey olmaz diyip geçiştirdiler resmen duygularla oynuyorlar allaha havale ediyorum ordaki herkesi. Bende bugün aradım haziran itibariyle randevulu hasta alcaklarmış rapor çıkartmak için başlicam bende ali osman koyuncuoğluna karar verdim. Hakkımızda hepimizin hayırlısı

Kızlar zeynep kamilde amh testi sonucunuz kaç günde çıktı benim 18 gün oldu halen daha bekliyorum yaptıranlar yardımcı olabilir

Kızlar zeynep kamilde amh testi sonucunuz kaç günde çıktı benim 18 gün oldu halen daha bekliyorum yaptıranlar yardımcı olabilir
merhaba yoğunluğa göre değiliyor ama maksimum 10 günde çıkıyor... eminmisiniz çıkmadığına amh diye geçmez sonuç olarak onun uzun versiyonu olarak geçer tahlilde Anti-Müllerian Hormon diye....

merhaba yoğunluğa göre değiliyor ama maksimum 10 günde çıkıyor... eminmisiniz çıkmadığına amh diye geçmez sonuç olarak onun uzun versiyonu olarak geçer tahlilde Anti-Müllerian Hormon diye....
İnternetten sonuçlara bakıyorum 6 sayfa var arada bir sayfada sonuç yazmıyor o da amh testiymiş sürekli kontrol ediyorum hep aynı hastaneye de uzak olduğum için gidip soramıyorum telefanla ulaşmak da mümkün değil neden böyle oldu anlamadım

bazen atlanabiliyor tahlil girmiyorlar felan bir daha vermen gerekicek o zaman.... bir arkadaşımda olmuştu da ondan dedim biz amh diye bekliyorduk ama açılımı yazıldığı için tahlil çıkmadı sanmıştık :)

O zaman bana hastanenin yolları göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…