Merhaba ben 2 sene üstüne aşılama arkası tüp bebek için başvurdum benden bir sürü evrak istediler. Reglinin 3 günü kan tahlili istediler aynı gün ultrasonla rahmine baktılar. Eşim gitti sperm tahlilini yeniledi ve kan tahlili verdi. Başka birgün smear ve servikal kültür verdim. Devlet yönünden evraklarımı da toplayıp dosyama eklenmek üzere götürdüm. Eşinle birlikte gitmelisin her evrak tamamlandığında çünkü imza istiyorlar sonra dosyanı sağlık raporu çıkarmak için bir yere teslim ediyoraun. O sırada hemşireden gün alıyorsun. Bu kadar hayırlısı olsun[QUOTE="IlknurD_712, po
Kızlar sormak istediğim sorularım var yardımcı olursaniz sevinirim ben zeynep kamil de 2 kez aşılama yaptırdım olumsuz oldu tup bebege baslicaktim ancak 3 senem şimdi doldu kasım ayinda son asilamami temmuz ayinda yaptırdım ben regly olmadan önce hastaneye gidip ne evraklar gerekli onlari sorucaktim regly olmadan onlari yaptirayim en azindan istedim neler istiyorlar asilama yaptirmadan once istedikleri evraklari verdim zaten ekstra tup bebege gecerken istedikleri evrak var mi? Yardimci olursaniz sevinirm
sonuç aldınızmı zeynep kamildenBenim bir arkadaşım zeynep kamilde ilk denemesinde tutturdu..ben daha önce bahçecide raporsuz 3 tüp bebek tedavisi görüp hep negatif sonuçlandıktan sonra arkadaşımın da teşviği ile zeynep kamile yöneldim..nisan başı gibi rapor işlemlerine başladım mayısta raporum çıktı ağustos ayı için..ağustosta yumurta geliştirip toplattım ve 5.güne gelen iki tane embriyomuzu dondurdular..hormon değerlerim yüksek çıktığı için taze transfer olamadım..kasım ayı içersinde nasipse transfer olacağım..
Bu arada aşılama şartını herkeste aramıyorlar..sorununuzun durumuna göre hemen tüp bebeğe de başlayabiliyorlar..
Özelle karşılaştırdığımda tabi ki özeldeki ortam yok..doktoru zor görüyorsun..hemşireyle muhattapsın daha çok..kalabalık..vs vs ancak özelde yapılıp da burda yapılmayan hiçbir şey göremedim..
Yarın kan vereceğim..transferden sonra 11.günüm..son 4 gündür idrar testleri negatif maalesef..bu sefer çok umutluydum..daha önce üç kere özelde tüp bebek denemesi yapmıştık..hadi onların ticari kaygısı var..Zeynep Kamilde o da yoktu..o yüzden özele göre daha çok güvenmiştik..ki her şey de yolunda gitmişti..içimize sinmişti tedavi..ancak yine olmadı galiba..valla benim tüp bebek yöntemine olan güvenim gitgide azalıyor..nerde yaptırırsak yaptıralım bizde sonuç vermiyor anlaşılansonuç aldınızmı zeynep kamilden
İnşallah güzel haber alırsınızYarın kan vereceğim..transferden sonra 11.günüm..son 4 gündür idrar testleri negatif maalesef..bu sefer çok umutluydum..daha önce üç kere özelde tüp bebek denemesi yapmıştık..hadi onların ticari kaygısı var..Zeynep Kamilde o da yoktu..o yüzden özele göre daha çok güvenmiştik..ki her şey de yolunda gitmişti..içimize sinmişti tedavi..ancak yine olmadı galiba..valla benim tüp bebek yöntemine olan güvenim gitgide azalıyor..nerde yaptırırsak yaptıralım bizde sonuç vermiyor anlaşılan
inşallah güzel sonuç alırsınız benimde zeynep kamilden raporum var şubata ama kara değiştirdim emsey nesrin baştuğda yapmayı düşünüyorum tedavimiYarın kan vereceğim..transferden sonra 11.günüm..son 4 gündür idrar testleri negatif maalesef..bu sefer çok umutluydum..daha önce üç kere özelde tüp bebek denemesi yapmıştık..hadi onların ticari kaygısı var..Zeynep Kamilde o da yoktu..o yüzden özele göre daha çok güvenmiştik..ki her şey de yolunda gitmişti..içimize sinmişti tedavi..ancak yine olmadı galiba..valla benim tüp bebek yöntemine olan güvenim gitgide azalıyor..nerde yaptırırsak yaptıralım bizde sonuç vermiyor anlaşılan
bence kurtköy emsey nesrin baştuğada gitmeden son kararı vermeyin.Yarın kan vereceğim..transferden sonra 11.günüm..son 4 gündür idrar testleri negatif maalesef..bu sefer çok umutluydum..daha önce üç kere özelde tüp bebek denemesi yapmıştık..hadi onların ticari kaygısı var..Zeynep Kamilde o da yoktu..o yüzden özele göre daha çok güvenmiştik..ki her şey de yolunda gitmişti..içimize sinmişti tedavi..ancak yine olmadı galiba..valla benim tüp bebek yöntemine olan güvenim gitgide azalıyor..nerde yaptırırsak yaptıralım bizde sonuç vermiyor anlaşılan
Merhaba surec iniz ne durumda tuttu mu zeynepkamılde sızde sorun neydi acaba bende yeni başladım ilk deneme olcakYarın kan vereceğim..transferden sonra 11.günüm..son 4 gündür idrar testleri negatif maalesef..bu sefer çok umutluydum..daha önce üç kere özelde tüp bebek denemesi yapmıştık..hadi onların ticari kaygısı var..Zeynep Kamilde o da yoktu..o yüzden özele göre daha çok güvenmiştik..ki her şey de yolunda gitmişti..içimize sinmişti tedavi..ancak yine olmadı galiba..valla benim tüp bebek yöntemine olan güvenim gitgide azalıyor..nerde yaptırırsak yaptıralım bizde sonuç vermiyor anlaşılan
Merhabalar..Maalesef bizim zeynep kamildeki denememiz negatif sonuçlandı..Önümüzdeki hafta ikinci deneme hakkımızı kullanmak için gideceğiz..Eğer ki yine bir sürü tahlil isteyip süreci uzatacaklarsa erteleyeceğiz..yok üç ay sonrasına gün vereceklerse ikinci denemeye hazırlanacağız..tüp bebek tedavisine olan inancımı kaybetsem de en azından 5.denemeyi de yapalım diyoruz..sizin için deMerhaba surec iniz ne durumda tuttu mu zeynepkamılde sızde sorun neydi acaba bende yeni başladım ilk deneme olcak
ben emsey nesrin baştuğda yaptım zeynep kamilden vazgeçtim şuan 7 haftalık gebeyimMerhabalar..Maalesef bizim zeynep kamildeki denememiz negatif sonuçlandı..Önümüzdeki hafta ikinci deneme hakkımızı kullanmak için gideceğiz..Eğer ki yine bir sürü tahlil isteyip süreci uzatacaklarsa erteleyeceğiz..yok üç ay sonrasına gün vereceklerse ikinci denemeye hazırlanacağız..tüp bebek tedavisine olan inancımı kaybetsem de en azından 5.denemeyi de yapalım diyoruz..sizin için de
en güzel şekilde sonuçlanır inşallah..zeynep kamilde bir seferde tutturup şimdi evladını kucaklayan arkadaşım var..Allahım bize de nasip edecek inşallah
bende zeynep kamil de yeni başladım bugün ilk iğneme başlicam ya sen ne durumdasın ?Merhaba surec iniz ne durumda tuttu mu zeynepkamılde sızde sorun neydi acaba bende yeni başladım ilk deneme olcak
canım benimde negatif oldu bugün tekrar hastaneye gitmiştimBu hastanede ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım ama maalesef negatif...
Bende aradım yarın tahlil günümdü esas regli olunca söyledim gelmene gerek yok dosyayı kapatırız dediler dedim bir daha randevu için istersen gelirsin dediler böyle ' istersen gel' diyince sanki 2.ye kimse denemiyomuş gibi geldi sen orda mı denicen tekrar canımcanım benimde negatif oldu bugün tekrar hastaneye gitmiştim
İlaç raporumu çıkartıracağım ..
Yok canım denemiycem bir daha orda bugün dosyamı aldım sağlık kuruluna teslim ettim ..Bende aradım yarın tahlil günümdü esas regli olunca söyledim gelmene gerek yok dosyayı kapatırız dediler dedim bir daha randevu için istersen gelirsin dediler böyle ' istersen gel' diyince sanki 2.ye kimse denemiyomuş gibi geldi sen orda mı denicen tekrar canım
Bende özelde denicem canım ama 1-2 ay dinlenmek istiyorum hem maddi hem manevi.... birde benim transfer günü canımı çok yaktılar ogün tutmicağını hissettim zaten ama kısmet...Yok canım denemiycem bir daha orda bugün dosyamı aldım sağlık kuruluna teslim ettim ..
ilaç raporu çıkarttırmak istiyorum ..
Özelde deneyeceğim sen ne düşünüyorsun tekrar orada devam mı edeceksin ?
canım orada yapılan evraklarını gösterip sorunundan bahsetsen yeterli olur onlar senden bazılarını tekrarlamanızı isteyebilir ..Bende özelde denicem canım ama 1-2 ay dinlenmek istiyorum hem maddi hem manevi.... birde benim transfer günü canımı çok yaktılar ogün tutmicağını hissettim zaten ama kısmet...
Özelde devam etmek için herhangi bir prosedür varmı?
Anladım canım genetik test nasıl oluyor ? Benim sorunum erken menopoz... bana sanırım öyle test yapılmadı pek bilgim de yok açıkçasıcanım orada yapılan evraklarını gösterip sorunundan bahsetsen yeterli olur onlar senden bazılarını tekrarlamanızı isteyebilir ..
Ben Genetik testlerimizi de eşimle yaptırmak istiyorum ..
canım genetik testleri zeynep kamilde veya özelde farketmeksizin yaptırabiliyorsun ..Anladım canım genetik test nasıl oluyor ? Benim sorunum erken menopoz... bana sanırım öyle test yapılmadı pek bilgim de yok açıkçası
Anladım canım çok teşekkür ederim yardımın için bundan sonrası hakkımızda hayırlısı inşallah birgün bizimde yüzümüz gülercanım genetik testleri zeynep kamilde veya özelde farketmeksizin yaptırabiliyorsun ..
zeynep kamilde randevu alarak eşinle birlikte gidip durumunuzu anlatıp genetik testi yaptırabilirsiniz ..