hayırlısı olsun hangi aşamadasın :) ben düzenledim evraklarımı dosyamı teslim ettimBende yeni başlıyorum oraya şimdi testlerim yapiliyor.
Aklima bisey takildi ben yanlış bolumume gittim acaba infertilite bolumune gittim yarin adetin 2. Gunu kan vericem 21. Gun kan verdim. Direk tüp bebek bölümüne mi gitmem gerekiyordu?hayırlısı olsun hangi aşamadasın :) ben düzenledim evraklarımı dosyamı teslim ettim
kasımda raporum çıkacak gün aldık ocak ayına
Daha önce tedavi gördün mü canım eğer bir problem felan olmazsa iki iğneli aşılama sonrası tüp bebek tedavisine geçiyorlar. Bende iki aşılama oldum infertilite bölümü takip etti ozaman.Aklima bisey takildi ben yanlış bolumume gittim acaba infertilite bolumune gittim yarin adetin 2. Gunu kan vericem 21. Gun kan verdim. Direk tüp bebek bölümüne mi gitmem gerekiyordu?
Ama Yasemin'cim iki arada bir derede kaldım. Acaba direk devlet mi yoksa raporla gidip özeldemi yaptırsam. O yüzden birilerini arıyorum daha önce yaptırmış.
Devlet hastanesinde yaptırmadım ama özelde 1 asilama özelde 2 tup bebek denemesi oldu tup bebegimi basvurmam.lazim acabaDaha önce tedavi gördün mü canım eğer bir problem felan olmazsa iki iğneli aşılama sonrası tüp bebek tedavisine geçiyorlar. Bende iki aşılama oldum infertilite bölümü takip etti ozaman.
Sende haklısınAma Yasemin'cim iki arada bir derede kaldım. Acaba direk devlet mi yoksa raporla gidip özeldemi yaptırsam. O yüzden birilerini arıyorum daha önce yaptırmış.
Bende direkt tüp bebek bölümüne gitmiştim hatta sordum bir farkı var mı diye hayır dedilerAklima bisey takildi ben yanlış bolumume gittim acaba infertilite bolumune gittim yarin adetin 2. Gunu kan vericem 21. Gun kan verdim. Direk tüp bebek bölümüne mi gitmem gerekiyordu?
Çok tsk edermSende haklısın
Bende direkt tüp bebek bölümüne gitmiştim hatta sordum bir farkı var mı diye hayır dediler
merhaba bende ocak ayına zeynep kmlde gün aldım hayırlısı olsun evet bizimde durumumuz eşimden kaynaklı olduğu için direkt tüp bebek dedilerBenim bir arkadaşım zeynep kamilde ilk denemesinde tutturdu..ben daha önce bahçecide raporsuz 3 tüp bebek tedavisi görüp hep negatif sonuçlandıktan sonra arkadaşımın da teşviği ile zeynep kamile yöneldim..nisan başı gibi rapor işlemlerine başladım mayısta raporum çıktı ağustos ayı için..ağustosta yumurta geliştirip toplattım ve 5.güne gelen iki tane embriyomuzu dondurdular..hormon değerlerim yüksek çıktığı için taze transfer olamadım..kasım ayı içersinde nasipse transfer olacağım..
Bu arada aşılama şartını herkeste aramıyorlar..sorununuzun durumuna göre hemen tüp bebeğe de başlayabiliyorlar..
Özelle karşılaştırdığımda tabi ki özeldeki ortam yok..doktoru zor görüyorsun..hemşireyle muhattapsın daha çok..kalabalık..vs vs ancak özelde yapılıp da burda yapılmayan hiçbir şey göremedim..
Raporunuz ocak ayı için çıktı sanırım..tedaviye başladıktan sonra yumurta toplama işlemi için anestezi uygulandığından anestezi bölümüne uğramak gerekiyor..biz direkt gitik ve işimizi hallettik..önceden randevuya gerek kalmadı..tedaviniz hayırlı olsun şimdiden..merhaba bende ocak ayına zeynep kmlde gün aldım hayırlısı olsun evet bizimde durumumuz eşimden kaynaklı olduğu için direkt tüp bebek dediler
Hakkımızda hayırlısı olsun ilk adetinle gel dediler ocak ayında sizinde kasımda öyle demişlerdir.
Birde bir kağıt verdiler anesteziden randevu alın gibi bişeyler yazdılar nedir bu bununla ilgili bilginiz var mı ?
yok raporum kasımda çıkacağını söylediler zaten bütün işlemlerim tamam sağlık raporumda bu hafta çıktıRaporunuz ocak ayı için çıktı sanırım..tedaviye başladıktan sonra yumurta toplama işlemi için anestezi uygulandığından anestezi bölümüne uğramak gerekiyor..biz direkt gitik ve işimizi hallettik..önceden randevuya gerek kalmadı..tedaviniz hayırlı olsun şimdiden..
hatta gidin gün alın dediler ocak ayına veriyorlardı ocakta ilk adetinizin 1-2-3 günü gelin dediler bende tmm dedim bir kağıt verdiler orda da aynı adetiniz 1-2-3 günü gelin yazıyordu ve altında da anesteziden test sonuçlarınızla birlikte gelin ve randevu alın yazıyordu ben sordum dedimki ilk geldiğim gün mü yumurta toplama işlemi olacak bilgim yok dediRaporunuz ocak ayı için çıktı sanırım..tedaviye başladıktan sonra yumurta toplama işlemi için anestezi uygulandığından anestezi bölümüne uğramak gerekiyor..biz direkt gitik ve işimizi hallettik..önceden randevuya gerek kalmadı..tedaviniz hayırlı olsun şimdiden..
forumdaki arkadaşlara sordum onlarda adetinle birlikte bakılacak sonrasında yumurtan büyümüşmü ona göre bir kaç kez daha çağıracaklar denildiRaporunuz ocak ayı için çıktı sanırım..tedaviye başladıktan sonra yumurta toplama işlemi için anestezi uygulandığından anestezi bölümüne uğramak gerekiyor..biz direkt gitik ve işimizi hallettik..önceden randevuya gerek kalmadı..tedaviniz hayırlı olsun şimdiden..
Raporunuzun çıktığı ay adetinizin 3.günü ilaçları kullanmaya başlıyorsunuz..10-12 gün boyunca iğneleri kullanıp düzenli olarak kontrole gidiyorsunuz..ultrasonla takibi yapılıyor..Yeterince büyümüş ve sayıya ulaşmışlarsa 10.günden sonra, kişiye göre değişir, anestezili yumurta toplama işlemi yapılıyor..forumdaki arkadaşlara sordum onlarda adetinle birlikte bakılacak sonrasında yumurtan büyümüşmü ona göre bir kaç kez daha çağıracaklar denildi
teşekkür ederim evet ilk defa olacak sizin içinde hayırlısı olsun Sağlıklı bebişler nasip etsin :)Raporunuzun çıktığı ay adetinizin 3.günü ilaçları kullanmaya başlıyorsunuz..10-12 gün boyunca iğneleri kullanıp düzenli olarak kontrole gidiyorsunuz..ultrasonla takibi yapılıyor..Yeterince büyümüş ve sayıya ulaşmışlarsa 10.günden sonra, kişiye göre değişir, anestezili yumurta toplama işlemi yapılıyor..
Anladığım kadarıyla siz ilk kez tedavi görüyorsunuz..Hakkınızda hayırlısı olsun..