Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yapanlar buraya

Mrsiron_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
312
566
Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek yapan varmıdır? Başarı oranı nedir, belki yapmak isteyen birileri vardır benim gibi. Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

hayırlısı olsun hangi aşamadasın :) ben düzenledim evraklarımı dosyamı teslim ettim
kasımda raporum çıkacak gün aldık ocak ayına
Aklima bisey takildi ben yanlış bolumume gittim acaba infertilite bolumune gittim yarin adetin 2. Gunu kan vericem 21. Gun kan verdim. Direk tüp bebek bölümüne mi gitmem gerekiyordu?

Aklima bisey takildi ben yanlış bolumume gittim acaba infertilite bolumune gittim yarin adetin 2. Gunu kan vericem 21. Gun kan verdim. Direk tüp bebek bölümüne mi gitmem gerekiyordu?
Daha önce tedavi gördün mü canım eğer bir problem felan olmazsa iki iğneli aşılama sonrası tüp bebek tedavisine geçiyorlar. Bende iki aşılama oldum infertilite bölümü takip etti ozaman.

Daha önce tedavi gördün mü canım eğer bir problem felan olmazsa iki iğneli aşılama sonrası tüp bebek tedavisine geçiyorlar. Bende iki aşılama oldum infertilite bölümü takip etti ozaman.
Devlet hastanesinde yaptırmadım ama özelde 1 asilama özelde 2 tup bebek denemesi oldu tup bebegimi basvurmam.lazim acaba

Ama Yasemin'cim iki arada bir derede kaldım. Acaba direk devlet mi yoksa raporla gidip özeldemi yaptırsam. O yüzden birilerini arıyorum daha önce yaptırmış.
Sende haklısın
Bende direkt tüp bebek bölümüne gitmiştim hatta sordum bir farkı var mı diye hayır dediler

Benim bir arkadaşım zeynep kamilde ilk denemesinde tutturdu..ben daha önce bahçecide raporsuz 3 tüp bebek tedavisi görüp hep negatif sonuçlandıktan sonra arkadaşımın da teşviği ile zeynep kamile yöneldim..nisan başı gibi rapor işlemlerine başladım mayısta raporum çıktı ağustos ayı için..ağustosta yumurta geliştirip toplattım ve 5.güne gelen iki tane embriyomuzu dondurdular..hormon değerlerim yüksek çıktığı için taze transfer olamadım..kasım ayı içersinde nasipse transfer olacağım..
Bu arada aşılama şartını herkeste aramıyorlar..sorununuzun durumuna göre hemen tüp bebeğe de başlayabiliyorlar..
Özelle karşılaştırdığımda tabi ki özeldeki ortam yok..doktoru zor görüyorsun..hemşireyle muhattapsın daha çok..kalabalık..vs vs ancak özelde yapılıp da burda yapılmayan hiçbir şey göremedim..

merhaba bende ocak ayına zeynep kmlde gün aldım hayırlısı olsun evet bizimde durumumuz eşimden kaynaklı olduğu için direkt tüp bebek dediler
Hakkımızda hayırlısı olsun ilk adetinle gel dediler ocak ayında sizinde kasımda öyle demişlerdir.
Birde bir kağıt verdiler anesteziden randevu alın gibi bişeyler yazdılar nedir bu bununla ilgili bilginiz var mı ?

Raporunuz ocak ayı için çıktı sanırım..tedaviye başladıktan sonra yumurta toplama işlemi için anestezi uygulandığından anestezi bölümüne uğramak gerekiyor..biz direkt gitik ve işimizi hallettik..önceden randevuya gerek kalmadı..tedaviniz hayırlı olsun şimdiden..

yok raporum kasımda çıkacağını söylediler zaten bütün işlemlerim tamam sağlık raporumda bu hafta çıktı
kasımda da ilaç için raporumun çıkacağını söylediler

hatta gidin gün alın dediler ocak ayına veriyorlardı ocakta ilk adetinizin 1-2-3 günü gelin dediler bende tmm dedim bir kağıt verdiler orda da aynı adetiniz 1-2-3 günü gelin yazıyordu ve altında da anesteziden test sonuçlarınızla birlikte gelin ve randevu alın yazıyordu ben sordum dedimki ilk geldiğim gün mü yumurta toplama işlemi olacak bilgim yok dedi

forumdaki arkadaşlara sordum onlarda adetinle birlikte bakılacak sonrasında yumurtan büyümüşmü ona göre bir kaç kez daha çağıracaklar denildi

forumdaki arkadaşlara sordum onlarda adetinle birlikte bakılacak sonrasında yumurtan büyümüşmü ona göre bir kaç kez daha çağıracaklar denildi
Raporunuzun çıktığı ay adetinizin 3.günü ilaçları kullanmaya başlıyorsunuz..10-12 gün boyunca iğneleri kullanıp düzenli olarak kontrole gidiyorsunuz..ultrasonla takibi yapılıyor..Yeterince büyümüş ve sayıya ulaşmışlarsa 10.günden sonra, kişiye göre değişir, anestezili yumurta toplama işlemi yapılıyor..
Anladığım kadarıyla siz ilk kez tedavi görüyorsunuz..Hakkınızda hayırlısı olsun..

teşekkür ederim evet ilk defa olacak sizin içinde hayırlısı olsun Sağlıklı bebişler nasip etsin :)

[QUOTE="IlknurD_712, po
Kızlar sormak istediğim sorularım var yardımcı olursaniz sevinirim ben zeynep kamil de 2 kez aşılama yaptırdım olumsuz oldu tup bebege baslicaktim ancak 3 senem şimdi doldu kasım ayinda son asilamami temmuz ayinda yaptırdım ben regly olmadan önce hastaneye gidip ne evraklar gerekli onlari sorucaktim regly olmadan onlari yaptirayim en azindan istedim neler istiyorlar asilama yaptirmadan once istedikleri evraklari verdim zaten ekstra tup bebege gecerken istedikleri evrak var mi? Yardimci olursaniz sevinirm

I IlknurD_712 ben hiç aşılama yaptırmadım..direkt tüp bebek tedavisi gördüğüm için sorunuzun cevabını bilemiyorum..ancak tüp bebek bölümüne gittiğinizde yardımcı olacaklardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…