Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde transferım çok zor gectı resmen ruhumu teslim edecektim yapmayın dedım ama nafile başlıyorlar ayagını falan sıze transferı kım yaptı kaç gun emrıyosu kaç tane transfer edıldı benle yapan herkes negatıf aldıBende özelde denicem canım ama 1-2 ay dinlenmek istiyorum hem maddi hem manevi.... birde benim transfer günü canımı çok yaktılar ogün tutmicağını hissettim zaten ama kısmet...
Özelde devam etmek için herhangi bir prosedür varmı?
Canım bende ilk ilaç raporu çıkarmak için hastaneye gittim ben özelde yaptıracağımBende 2 cı için rapor cıkarttım nısan ayına gun verdıler doktor inceledi gayet kalıtelıymış emrıyo dendı ama umutsuz olma ılla ilk deneme tutacak dıye bısey yok dedı bende kararsızım ozel mı devlet mı
Benimle yapan herkes de negatif aldı o hafta yapılan tüm transferde bizim 2 kişi pozitif aldiBenımde transferım çok zor gectı resmen ruhumu teslim edecektim yapmayın dedım ama nafile başlıyorlar ayagını falan sıze transferı kım yaptı kaç gun emrıyosu kaç tane transfer edıldı benle yapan herkes negatıf aldı
Nereyi düşünüyorsun pekı varmı kafanda bı yer tutmama sebebi olarak ne dedılerCanım bende ilk ilaç raporu çıkarmak için hastaneye gittim ben özelde yaptıracağım
Pozıtıf alan vardı yanı o kadar gıt gel yaptım hıc denk gelmedım transferı kım yaptı bana enes beyBenimle yapan herkes de negatif aldı o hafta yapılan tüm transferde bizim 2 kişi pozitif aldi
Valla ben dosyami elime aldığımda kendim baktım eşimde sperm hareketliliği azdı ama bu kadar da az olduğunu tahmin etmezdim ya labaratuar yada başka bisey var tekrar eşim test verecek 10 milyondu eşimin o kadar düşük değildi bana bisey demediler embriyonun tutmaması ile ilgiliNereyi düşünüyorsun pekı varmı kafanda bı yer tutmama sebebi olarak ne dedıler
Dosyada emrıyo kalıtesı yazar ama bende ole baktım transferde de emrıyolog soyledı soyledıklerı tek sey devamValla ben dosyami elime aldığımda kendim baktım eşimde sperm hareketliliği azdı ama bu kadar da az olduğunu tahmin etmezdim ya labaratuar yada başka bisey var tekrar eşim test verecek 10 milyondu eşimin o kadar düşük değildi bana bisey demediler embriyonun tutmaması ile ilgili
Bende orta kalite denildi dosyaya da aynı şekilde orta kalite benim geç gelişim gostermisDosyada emrıyo kalıtesı yazar ama bende ole baktım transferde de emrıyolog soyledı soyledıklerı tek sey devam
Çok enteresan dondurulmusun varmı benım dondurmadılar gercı 3 tane toplandı 2 tane dollendı 2 cı olan orta kalıteydıBende orta kalite denildi dosyaya da aynı şekilde orta kalite benim geç gelişim gostermis
20 yumurta topladılar canım maalesef hepsi çöp olacak dediler kağıt imzalattilaeÇok enteresan dondurulmusun varmı benım dondurmadılar gercı 3 tane toplandı 2 tane dollendı 2 cı olan orta kalıteydı
Baya da toplamış lar kaç tane işleme aldılar kı o kadar yumurtadan dolduracak kalmaması cok sacma20 yumurta topladılar canım maalesef hepsi çöp olacak dediler kağıt imzalattilae
Benim transferi ilhan bey yaptı idrara sıkışık olduğum için laf yedim çok sıkışıkmışım sonra kanalı bulamadı baya zorladı ve odaya gittiğimde kanamam oldu... sonrası malum tutmadı tabi benimle beraber transfer olan 12 kişi fln vardık sanırım sadece 3 kişi fln tutunmuş benim 5. Gün embriyosuydu 6 tane toplanmıştı 4dü döllenmiş 1 tanesi iyi kalite diğerleri çöp dediler bütün emekler boşa gitti maalesefBenımde transferım çok zor gectı resmen ruhumu teslim edecektim yapmayın dedım ama nafile başlıyorlar ayagını falan sıze transferı kım yaptı kaç gun emrıyosu kaç tane transfer edıldı benle yapan herkes negatıf aldı
Raporun bitmişmiydi süresi? Yada farklı bir prosedür mü var? Ben adet olunca gitmedim bile hastaneye aradım gel demediler çünkü biz dosyayı kapatırız dedilerBende 2 cı için rapor cıkarttım nısan ayına gun verdıler doktor inceledi gayet kalıtelıymış emrıyo dendı ama umutsuz olma ılla ilk deneme tutacak dıye bısey yok dedı bende kararsızım ozel mı devlet mı
Aynen öyle bende şaşırdım o yüzden özelde denemek istiyorum tekrar tekrar işlem yaptırmak istemiyorum dondurmak istiyorum her dakika ilaç parası verememBaya da toplamış lar kaç tane işleme aldılar kı o kadar yumurtadan dolduracak kalmaması cok sacma
Aynen benımde oyle oldu gırısı bulamadıkları ıcın ama bana da az daha su iç dedıler resmen ruhumu teslim edıyordum kı bırakın istemıyorum dedım bırakmadı lar benımde sonra zorlanmadan kanama oldu kı sızın 5 cı gun emrıyosu tutmama sı enteresan normalde sıkıntınız neydı 2 cıyı orda denıcekmısınızBenim transferi ilhan bey yaptı idrara sıkışık olduğum için laf yedim çok sıkışıkmışım sonra kanalı bulamadı baya zorladı ve odaya gittiğimde kanamam oldu... sonrası malum tutmadı tabi benimle beraber transfer olan 12 kişi fln vardık sanırım sadece 3 kişi fln tutunmuş benim 5. Gün embriyosuydu 6 tane toplanmıştı 4dü döllenmiş 1 tanesi iyi kalite diğerleri çöp dediler bütün emekler boşa gitti maalesef
Aynen oyle ozelde 3 gun emrıyosu 2 cı kalıte planları bıle donduruyolarAynen öyle bende şaşırdım o yüzden özelde denemek istiyorum tekrar tekrar işlem yaptırmak istemiyorum dondurmak istiyorum her dakika ilaç parası veremem
Sızın kacıncı denemeydıkı benım ilk denemeydı gıttım 2 cı ye rapor cıkarttılar nısan ayına gun verdıler 2 ay gecmesı gerekıyormuş doktor inceledi ilk deneme tutacak dıye bısey yok denemeye devam dedi benımde 3 gun emrıyosu 1.cı kalıte transfer oldumRaporun bitmişmiydi süresi? Yada farklı bir prosedür mü var? Ben adet olunca gitmedim bile hastaneye aradım gel demediler çünkü biz dosyayı kapatırız dediler
Benimde ilk denememdi rapor çıkardım hemen gün verildi ocak dendi şubata transfer oldum ama progesteron 1.2ydi dediki hemşireler belki bu ay olmaz ama hiç umursamadan yaptılar niye tutmadı bende bilmiyorum bende erken menopoz var ve yumurta sayım azdı... şimdi gitsem bir daha ne zamana gün verirler allah bilir ama sanırım özelde denicem maddi durumu ayarlayabilirsemSızın kacıncı denemeydıkı benım ilk denemeydı gıttım 2 cı ye rapor cıkarttılar nısan ayına gun verdıler 2 ay gecmesı gerekıyormuş doktor inceledi ilk deneme tutacak dıye bısey yok denemeye devam dedi benımde 3 gun emrıyosu 1.cı kalıte transfer oldum
kaç yumurtanız toplandı kacıncı gun emrıyosu transfer oldunuz simdi rapor yenıledıkten sonra 2 ay sonrasına verıyorlar ılacları vucut atsın dıye neden o kadar uzun surdu kı tedaviBenimde ilk denememdi rapor çıkardım hemen gün verildi ocak dendi şubata transfer oldum ama progesteron 1.2ydi dediki hemşireler belki bu ay olmaz ama hiç umursamadan yaptılar niye tutmadı bende bilmiyorum bende erken menopoz var ve yumurta sayım azdı... şimdi gitsem bir daha ne zamana gün verirler allah bilir ama sanırım özelde denicem maddi durumu ayarlayabilirsem