zengin ve statülü erkek istiyorum

Sonra hiç el emeği olmamış biri malın yarısına ortak oluyor maddiyat için evleniyor birde hiç anlam veremiyorum kesinlikle evlilik sözleşmesi yaparım ben.

Ben bunlar olurken nerdeydim acaba

Hayatınızda Zengin kaliteli donanımlı bir erkek istemek tabii en doğal hakkınız. Siz ne iş yapıyorsunuz.?
Siz donanımlımsınız.?
Kendi branşınızda kendinizi geliştire bildiniz mi .? kariyeriniz nedir. ?
Kaç dil biliyorsunuz. Dil bilmek çok önemli İngilizceyi saymıyorum bile o cepte olan bir dil olmalı zaten. İngilizce dışında kaç dil biliyorsunuz.?
Bugüne kadar kaç tane kitap okudunuz.? kaç ülke gezdiniz.?
Hangi konuda uzmanlaştınız. ?
Hangi spor dalıyla ilgileniyorsunuz.? Spor geçmişiniz var mı.?
Sizi geliştirecek ruhunuza iyi gelecek hobileriniz var mı.? Tabi Bu yazdıklarım tam anlamıyla donanım değil. Zengin doğmak sizin elimizde değil fakat donanımlı olup zengin biriyle evlenmek sizin elinizde. Donanımlı olursanız zengin adam sizi parasıyla ezemez siz onu bilginizle zekanızla duruşunuzla ezersiniz diye cesaret edemez.

Kısacası trol vanessa

sen evcil hayvan mısın biri seni alıp bakmak zorunda mı ? kendin çalış kendin zengin ol

Ne guzel yorum bu böyle. Birde zengin insan nadiren kendinden düşük biri ile evlenir nadirdir bu.
Evlilik de onlar için başarı gibi birşey kendi çevresinden biri ile evlenir daha da zenginleşirler birlikte ticari de bakarlar yani olaya.

erkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu

Benim lisedeki fizik hocam "Zenginle evlenmek için ya çok güzel ya da çok zengin olman lazım" diyordu
Bizim ultra zengin bir akrabamız var bunların oğlu 3 sene önce bir kızla evlendi tüm sülale bu çocuk bu kızla niye evlenmiş diye konuştu kız zengin değil güzelliği için de Allah yaratmış bir şey diyemem ama 3 sene geçmesine rağmen millet hala şaşkın velhasıl nasip kuvvetli bir etken her şey de

erkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu
Hamile kaldi Seyma. Ama sen gidip de oglanin doktor anasina hamileyim diyemedin ki tamam hamile olmadigin icin ortaya cikarsa naparim diye korktun biliyorum ama jdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…