zengin ve statülü erkek istiyorum

Bu kendisine nasil zengin koca bulurum yazan bir kadina cevap. Adam kisaca yengane varligin dis guzellikse seninle evlenmez kimse diyor.

Parmağiynan gendini kusturan vansessaya 36 beden dedinya artikin elini komple sokacak
Mutlu musun ?

Börekçi daha kötü olmaz mı ama

Vanessanın kaç kilo olduğunu biliyor musunuz
Vanessa sisman. Ama kilo bi kriter degil ki direkt olarak. Coo zengin adam guzel yuz guzel kafa guzel egitim kariyer, denk aile gibi bi suru kritere bakar. Ben zengin olsam ilk kriterim salak olmamasi olur mesela. Hxhxhxhx

Bizim bir arkadaşın kardeşi galerici bulmuştu, bu profille biraz zorlarsan sen de o kadarını bulursun ama kilo vermen lazım önce aşko, o kız çıtı pıtı bi şeydi, yırtıktı, fenaydı, girmediği delik yoktu. Sen bu asosyallikle biraz zor yani.

Vanessa sisman. Ama kilo bi kriter degil ki direkt olarak. Coo zengin adam guzel yuz guzel kafa guzel egitim kariyer, denk aile gibi bi suru kritere bakar. Ben zengin olsam ilk kriterim salak olmamasi olur mesela. Hxhxhxhx
Değil elbette, kilodan bahsedildiği için kilosunu sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…