- 28 Mart 2017
- 16.519
- 68.304
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bu kendisine nasil zengin koca bulurum yazan bir kadina cevap. Adam kisaca yengane varligin dis guzellikse seninle evlenmez kimse diyor.Konudan bağımsız bu yazı ne aşağılayıcı kadınları ama yagerçi bir kısım kadını kapsıyor bu anlatılan ama bu tarz erkekler de her birkaç senede kadınlarını yenileri ile güncelleyerek zararlarını kapatıyorlar nasılsa
Parmağiynan gendini kusturan vansessaya 36 beden dedinya artikin elini komple sokacakPeki, sizin ona verebileceğinizz ne var ?
Altın kaplamalı mı? Sizin statünüz nasıl? Geliriniz? Zeka seviyeniz? Siz ne sunabileceksiniz kültürlü zengin erkeğe? 36 beden fit manken vücutlu musunuz? Çünkü şuan günümüzün zengin erkekleri ya modellerle ya da aşırı zeki kadınlarla evleniyor?
Evet 15 yildir ticaret yapiyorum.Zenginlik sirrinizi bizimle de paylaşır mısınız ? Ticarete mi atıldiniz
Çekim yasasına mı örnek veriyordu? Sonra bu bilgiler günlük hayatta ne işimize yarayacak diye öğrenciler sitem ediyor al işte. Fizik her yerdeBenim lisedeki fizik hocam "Zenginle evlenmek için ya çok güzel ya da çok zengin olman lazım" diyordu
Bi ikimiz geri kalmışız herkes her şeyi biliyor. Benim tek bildiğim her gün dünyanın yemek siparişini verip aç olmasa da yemesi.Uzundur şimdi onlar balım çok gerideyim ben, burdan özetlere bakayım
Börekçi daha kötü olmaz mı amaVanessa,ilk başta elindeki poğaçaları sakince masaya bırak.
Oğlen de o yediğini noodlerri çöpe at.
Adam akıllı sağlıklı beslen boşver zengini fakiri gencecik kızsın başını yakma.
Spor salonuna yazıl orada sabancılar olmasa da dönerci işleten veya Sarıyer börekçisi şubesi olan biri mutlaka çıkar karşına.
Evlenince de yeme.
Yeme demiş miydim?
En son 120’lerdeydi sanırım. 100 kg üstü.Vanessanın kaç kilo olduğunu biliyor musunuz
İnsan işte ulaşamadığının esiri, ulaştığının da nankörüdürVanessa sevgilim yok kimse bana bakmiyo diye senelerce agladin. Hayirdir birden ?
Vanessa sisman. Ama kilo bi kriter degil ki direkt olarak. Coo zengin adam guzel yuz guzel kafa guzel egitim kariyer, denk aile gibi bi suru kritere bakar. Ben zengin olsam ilk kriterim salak olmamasi olur mesela. HxhxhxhxVanessanın kaç kilo olduğunu biliyor musunuz
Yemeden duramıyor bari yemek sektöründen birini bulsunBörekçi daha kötü olmaz mı ama
Niye olsun ?Börekçi daha kötü olmaz mı ama
Ben de koüyü gömdüğünü görmüştüm, ben de ordan mezunum. İyi paralar da kazandım halbukiBi ikimiz geri kalmışız herkes her şeyi biliyor. Benim tek bildiğim her gün dünyanın yemek siparişini verip aç olmasa da yemesi.
Ciddi misin, 2 Jane veya 3 kuğu ağırlığı buEn son 120’lerdeydi sanırım. 100 kg üstü.
Olması gereken ooo. Yoksa napsın zengin erkek bunu?Parmağiynan gendini kusturan vansessaya 36 beden dedinya artikin elini komple sokacak
Mutlu musun ?
Değil elbette, kilodan bahsedildiği için kilosunu sordumVanessa sisman. Ama kilo bi kriter degil ki direkt olarak. Coo zengin adam guzel yuz guzel kafa guzel egitim kariyer, denk aile gibi bi suru kritere bakar. Ben zengin olsam ilk kriterim salak olmamasi olur mesela. Hxhxhxhx
Çok kötüsün çok jajdjadaOlması gereken ooo. Yoksa napsın zengin erkek bunu?