zengin ve statülü erkek istiyorum

hastalığım var ama tavsiye vermek yerine sbenim 3 katımsın 10 katımsın muhabbeti haklı falan değil.
kadınlar birbirine böyle düşman olmamalı
Hastalık psikolojik bence yeme dürtünüzü kontrol edemiyorsunuz. Benim vereceğim tavsiye yeme dürtünüzün sebebini bulup düzenli egzersiz yapıp mezun olup yolunuza bakmanız.

Yani hayırlısını iste

Bizim burda limanda muhasebeci bir kız vardı Bodrum'da tatile gittiğinde eski oyunculardan Bulut Aras,in oğluyla tanışmış onla evlendi şimdi Zekeriyaköy de oturuyor tatilden tatile geziyor valla ama kız güzel yani

erkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu
Şeyma'yla kıyaslamıyorsundur herhalde kendini. Şeyma dünyada çok şanlı olan nadir kadınlardan Etrafta saysız güzel kız var. Hepsi zengin kocayla evleniyor. Zengin erkeklerle sevgili olan çok güzel kızlarda var fakat adam takılıyor bırakıyor. Kendi çevresinden kendi gibi zengin olan bir kızla evleniyor. Zengin kızlarda güzel olanları çok var. Emin ol hiç biri ev kızı değil paraları var paralarıyla kendilerini öyle bir geliştiriyorlar ki en iyi okullarda okuyup en iyi eğitimleri alıyorlar. Zengin erkek sence kimi seçer. Hem güzel hem eğitimli hem de zengin kızını seçer. Hepsinde zengin kızda bulabilir. Siz zengin değilseniz donanımınızda yoksa zengin çevresine nasıl gripte zengin koca bulacaksınız.

Zengin ve statülü erkek de haliyle zengin ve statülü kadın ister. Para parayı çeker. Öyle peri masalı örneklerini saysak bir elin parmaklarını geçmez. İnsanlar kendi çevrelerinden birini bulurlar. Devlet okulunda okumuş orta segment bir semtte oturup orta halli mekanlarda geziyorsanız statülü ve zengin biriyle tanışıp evlenmeyi geçtim karşılaşmanız bile düşük ihtimal

konu sahibinin beklentisi doğru değil ama mutlaka bir kriteriniz olsun kızlar kendini gerçekleştiremiyor ve bunu sizi aşağı çekerek yoruyor

Tam tersi ben de kızın tavırlarını falan hiç beğenmedim çok çocuksu başını sallaya sallaya konuşuyor ay dedikoduya dalacağım iyice ama çocuğun belki hoşuna gitmiştir ya da aura denilen şey var ya ondan etkilenmiştir:) işte o şans eseri denk geldiler denilen faktör nasip oluyor aynı okuldalardı oradan tanışmışlar daha bu verdiğim bir örnek çevremde öyle çok ki denksiz evlilikler tam tersi okumuş kariyerli çok güzel arkadaşlarım da yalnız demek ki dediğiniz gibi davranış tavır falan da çok etkili

Çok şükür ilk taş atılmış ama sizler de geliştirmiş doğru adımlar atmışsınız. Bı konu açayım bakalım herp beraber faydalaniriz. Allah sağlıklı harcamak nasip etsin .

Zengin adam seni neyapsin sen de fakirsin anlasilan

Eğitimi olmayan ama ticaretle uğraştığı için zengin olan erkeğin hayatında sadece güzellikle var olabilirsin ama eğitimli, statü sahibi, zengin erkeğin hayatında güzellikte tek başına bir şey ifade etmez bence.
Sende hiçbiri yok Vanessa

Son düzenleme:
Aynen kesinlikle aura ve tavırlar çok önemli. Bazen kendine çekiyor bir şekilde insanı. Ve dediğiniz gibi de nasip bence çoğunlukla

İnsanların tercihlerine takilmam kimi zengin kimi fakir kimi sisman kimi sarışın herkesin bir kriteri var.Madem kiriterinizie uymayan biriyle birlikte siniz ayrilin ve uygun birini bulun.Zengin olmayan birini sihirli değnekle yapamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…