- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.511
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hastalık psikolojik bence yeme dürtünüzü kontrol edemiyorsunuz. Benim vereceğim tavsiye yeme dürtünüzün sebebini bulup düzenli egzersiz yapıp mezun olup yolunuza bakmanız.hastalığım var ama tavsiye vermek yerine sbenim 3 katımsın 10 katımsın muhabbeti haklı falan değil.
kadınlar birbirine böyle düşman olmamalı
Çift haneli sayılara düşerken kastan çok yağdan az kaybederseniz o da hoşunuza gitmez görüntü olarak ama siz bilirsinizbir an önce çift haneli sayılara düşmem lazım
İki katı olan neyseki yaşı be vanessa dmjklajdya ablacım git işine 2 katım yaşındasın uğraştıuğın şeye bak
Aman amanİki katı olan neyseki yaşı be vanessa dmjklajd
Yani hayırlısını isteben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
Asıl size 2 kat yaş lazım, ben size nasıl "zengin ve statülü erkek" bulunur anlatacaktım ama siz bilirsinizya ablacım git işine 2 katım yaşındasın uğraştıuğın şeye bak
Şeyma'yla kıyaslamıyorsundur herhalde kendini. Şeyma dünyada çok şanlı olan nadir kadınlardanerkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu
Tam tersi ben de kızın tavırlarını falan hiç beğenmedim çok çocuksu başını sallaya sallaya konuşuyor ay dedikoduya dalacağım iyiceKızın tavırları falan çok güzeldir belki.. Ya da aynı ortamda bulunmuşlardır. Herkes çalıştığı,okuduğu yerde buluyor evleneceği insanı. Bende sevgilimle birlikte onun arkadaşıyla benim arkadaşımı taniştirdik ve şans eseri olmuştu yolda falan karşılaştık yani o kadar şans eseriydi. Çocuk çok zengin,doktor olmasına rağmen uzman bile olmak istemiyor parası az geliyor o kadar zengin yani ailesi. Kızla şans eseri denk geldiler ve şuan 2 senelik ilişkileri var. Arkadaş da önemli bir unsur galiba
Çok şükür ilk taş atılmış ama sizler de geliştirmiş doğru adımlar atmışsınız. Bı konu açayım bakalım herp beraber faydalaniriz. Allah sağlıklı harcamak nasip etsin .Bizim sirketimizi 40 sene önce babam kurdu. 15 sene önce ben devr aldim. 5 senedir kardesim bizimle. Aile sirketi yani. Ticaret sermayesiz olmuyor malesef.
Ha nasil geliştirdin dersen anlatirim ama ilk taşı atan babam. O olmazsa bende gelistiremezdim
yaş düzelmiyor ama kilo neyse ki birkaç ayda düzeliyorİki katı olan neyseki yaşı be vanessa dmjklajd
yaş düzelmiyor ama kilo neyse ki birkaç ayda düzeliyor
E düzeltin o zamanyaş düzelmiyor ama kilo neyse ki birkaç ayda düzeliyor
Zengin adam seni neyapsin sen de fakirsin anlasilanben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
Aynen kesinlikle aura ve tavırlar çok önemli. Bazen kendine çekiyor bir şekilde insanı. Ve dediğiniz gibi de nasip bence çoğunluklaTam tersi ben de kızın tavırlarını falan hiç beğenmedim çok çocuksu başını sallaya sallaya konuşuyor ay dedikoduya dalacağım iyiceama çocuğun belki hoşuna gitmiştir ya da aura denilen şey var ya ondan etkilenmiştir:) işte o şans eseri denk geldiler denilen faktör nasip oluyor aynı okuldalardı oradan tanışmışlar daha bu verdiğim bir örnek çevremde öyle çok ki denksiz evlilikler tam tersi okumuş kariyerli çok güzel arkadaşlarım da yalnız demek ki dediğiniz gibi davranış tavır falan da çok etkili