zengin ve statülü erkek istiyorum

Bizim bir arkadaşın kardeşi galerici bulmuştu, bu profille biraz zorlarsan sen de o kadarını bulursun ama kilo vermen lazım önce aşko, o kız çıtı pıtı bi şeydi, yırtıktı, fenaydı, girmediği delik yoktu. Sen bu asosyallikle biraz zor yani.
Sen çocuk parkında çalılıklar içinde oynaşabilecek kadar sosyal miydin bacımsu he ?
Vanessadaki korkunç sosyalliğin farkında olmaman çok üzücü.

Yaa eski mesajları göremiyorum çok üzüldüm.
kızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
bu çocuğa mart ayında çıkma teklidi etmiştim ben
ve reddetti
yaklaşık 1 saat önce mesaj attı ve buluşmak istediğini ve bana haksızlık ettiğini söyledi.,
yarın sesli konuşucaz
ve bir an önce de buluşmayı planıyoruz
cidden hayat şaka gibi

kızlar yarın buluşucam bu çocukla
ama hiçheyecanlo değilim nedense
kötü geçeceğini ve biribirimizi çirkin bulacağımızı düşünüyorum
kaşlarmı bıyıklarımı aldım
şu an yüzümde maske var
daha yapılacak 5 maskem daha var + ağda yapıcam
ama bu sefer jilet vurur geçerim

ben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık

Yani senin bu kafayla olacağın şey belli 😄

Yada boşver kiloyu sağlığı Vanes.
Yalnız değilsin galiba.

Eklentiler

• IMG_5475.jpeg
    IMG_5475.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 59
Merak edenler icin Sevdiğim beyin evine bugün gidicem

Ya ne güzel aslında bı baslik açsak ya da var mı başarı hikayelerini dinlesek bizlere de umut olur, konuyu bölmek istemiyorum ama dinlemeyi çok isterim
Bizim sirketimizi 40 sene önce babam kurdu. 15 sene önce ben devr aldim. 5 senedir kardesim bizimle. Aile sirketi yani. Ticaret sermayesiz olmuyor malesef.

Ha nasil geliştirdin dersen anlatirim ama ilk taşı atan babam. O olmazsa bende gelistiremezdim

X