- 15 Şubat 2013
- 24.375
- 91.777
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Kugu kusu demedik zaten nxjxjxjCiddi misin, 2 Jane veya 3 kuğu ağırlığı bu
Sen çocuk parkında çalılıklar içinde oynaşabilecek kadar sosyal miydin bacımsu he ?Bizim bir arkadaşın kardeşi galerici bulmuştu, bu profille biraz zorlarsan sen de o kadarını bulursun ama kilo vermen lazım önce aşko, o kız çıtı pıtı bi şeydi, yırtıktı, fenaydı, girmediği delik yoktu. Sen bu asosyallikle biraz zor yani.
Yaa eski mesajları göremiyorum çok üzüldüm.
kızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
bu çocuğa mart ayında çıkma teklidi etmiştim ben
ve reddetti
yaklaşık 1 saat önce mesaj attı ve buluşmak istediğini ve bana haksızlık ettiğini söyledi.,
yarın sesli konuşucaz
ve bir an önce de buluşmayı planıyoruz
cidden hayat şaka gibi
kızlar yarın buluşucam bu çocukla
ama hiçheyecanlo değilim nedense
kötü geçeceğini ve biribirimizi çirkin bulacağımızı düşünüyorum
kaşlarmı bıyıklarımı aldım
şu an yüzümde maske var
daha yapılacak 5 maskem daha var + ağda yapıcam
ama bu sefer jilet vurur geçerim
ben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
4 ben.Ciddi misin, 2 Jane veya 3 kuğu ağırlığı bu
2,5 tane de ben.4 ben.
Minikkuşmuş, kilo bilgisi geldiKugu kusu demedik zaten nxjxjxj
Birakin ulan matematigi hxhxhxhxh herkes basladi 3.74 ben 2.45 sen bxbxbxb2,5 tane de ben.
1 barbie2,5 tane de ben.
Birakin ulan matematigi hxhxhxhxh herkes basladi 3.74 ben 2.45 sen bxbxbxb
Puhah haklısınız. Kendi ortamındaki insanlarla evlenebilirsin ama ancak. Kendin bir statü sahibi değilsen zor.erkeklerin zaten birçoğu çekilmez ve karaktersiz bari zengin olsun
Çok büyük kayıpBen vanessayı tanımıyorum biliyor musun, ilk defa konusuna geldim
Ya ne güzel aslında bı baslik açsak ya da var mı başarı hikayelerini dinlesek bizlere de umut olur, konuyu bölmek istemiyorum ama dinlemeyi çok isterimEvet 15 yildir ticaret yapiyorum.
Bizim sirketimizi 40 sene önce babam kurdu. 15 sene önce ben devr aldim. 5 senedir kardesim bizimle. Aile sirketi yani. Ticaret sermayesiz olmuyor malesef.Ya ne güzel aslında bı baslik açsak ya da var mı başarı hikayelerini dinlesek bizlere de umut olur, konuyu bölmek istemiyorum ama dinlemeyi çok isterim
sana ne benim kilomdan ki 3 katı da olurum 5 katı da