zengin ve statülü erkek istiyorum

Kızın tavırları falan çok güzeldir belki.. Ya da aynı ortamda bulunmuşlardır. Herkes çalıştığı,okuduğu yerde buluyor evleneceği insanı. Bende sevgilimle birlikte onun arkadaşıyla benim arkadaşımı taniştirdik ve şans eseri olmuştu yolda falan karşılaştık yani o kadar şans eseriydi. Çocuk çok zengin,doktor olmasına rağmen uzman bile olmak istemiyor parası az geliyor o kadar zengin yani ailesi. Kızla şans eseri denk geldiler ve şuan 2 senelik ilişkileri var. Arkadaş da önemli bir unsur galiba

erkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu

Ee hep genc mi kalcan kazık çakmadın heralde evlenicem derken zengin bulursan dikkat et oynaşıp bırakır valla asıl mesele annesinin gözüne girmek onlar oğullarına kimseyi yakıştırmaz kolay kolay

kilom hakkında yorum yapma hakkın varsa benim de sen diye hitap etme hakkım var
Kilonuzdan şikayetçi olup konusunu açan sizsiniz insanların burada konuşması anormal değil. Hastalık vs sebepler olmadığı sürece kilolu ya da fit olmak da sizin elinizde düzenli spor+diyet yapsanız zengin koca bulmaktan daha büyük iyilik edersiniz kendinize.

hastalığım var ama tavsiye vermek yerine sbenim 3 katımsın 10 katımsın muhabbeti haklı falan değil.
kadınlar birbirine böyle düşman olmamalı

Ben de zengin koca degil de kocama zengin bi ninecik ariyorum varsa haber verin ese dosta haber salin

Fakir ve tipsiz çocuğu es geçmeyen ama şuan rich hayatı yaşayan koca yürekli Messi'nin karısı Allah herkesin gönlüne göre veriyor.

Birilerinin canı sıkılmış gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…