- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.415
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Siz de şeyma olun siz de bulun o zaman. Bana niye atarlanıyorsunuzerkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu
Ay Vanessa linkleri bulup koymasam babam yazdu sanacak millet bunlari. Ac kendi konularini kendin oku kim bos kim dolu gorursuncidden boş yapıyorsun
sana atarlanmadım yok benim 2 katım yok 5 katım muabbetine ataralandım çok saygısızca kilo vermek dediğin nedir 3 ay sıkı diyetle normal kiloma düşmem mümkünSiz de şeyma olun siz de bulun o zaman. Bana niye atarlanıyorsunuz
Kızın tavırları falan çok güzeldir belki.. Ya da aynı ortamda bulunmuşlardır. Herkes çalıştığı,okuduğu yerde buluyor evleneceği insanı. Bende sevgilimle birlikte onun arkadaşıyla benim arkadaşımı taniştirdik ve şans eseri olmuştu yolda falan karşılaştık yani o kadar şans eseriydi. Çocuk çok zengin,doktor olmasına rağmen uzman bile olmak istemiyor parası az geliyor o kadar zengin yani ailesi. Kızla şans eseri denk geldiler ve şuan 2 senelik ilişkileri var. Arkadaş da önemli bir unsur galibaBizim ultra zengin bir akrabamız var bunların oğlu 3 sene önce bir kızla evlendi tüm sülale bu çocuk bu kızla niye evlenmiş kız büyü mü yaptı ki diye konuştu kız zengin değil güzelliği için de Allah yaratmış bir şey diyemem ama 3 sene geçmesine rağmen millet hala şaşkınvelhasıl nasip kuvvetli bir etken her şey de
hayır saçma sapan şeyler diyorsunuzAy Vanessa linkleri bulup koymasam babam yazdu sanacak millet bunlari. Ac kendi konularini kendin oku kim bos kim dolu gorursun
erkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu
Kilonuzdan şikayetçi olup konusunu açan sizsiniz insanların burada konuşması anormal değil. Hastalık vs sebepler olmadığı sürece kilolu ya da fit olmak da sizin elinizde düzenli spor+diyet yapsanız zengin koca bulmaktan daha büyük iyilik edersiniz kendinize.kilom hakkında yorum yapma hakkın varsa benim de sen diye hitap etme hakkım var
Halbüsü sen KK nin mantik denince akla gelen ilk ismisinhayır saçma sapan şeyler diyorsunuz
hastalığım var ama tavsiye vermek yerine sbenim 3 katımsın 10 katımsın muhabbeti haklı falan değil.Kilonuzdan şikayetçi olup konusunu açan sizsiniz insanların burada konuşmsı anormal değil. Hastalık vs sebepler olmadığı sürece kilolu ya da fit olmak da sizin elinizde düzenli spor+diyet yapsanız zengin koca bulmaktan daha büyük iyilik edersiniz kendinize.
Çok sinirlisiniz, diyetten dolayı mı?diyete girdim 110 kiloyum artık yuppi
12 kg verdim ama daha yolum çok uzun
.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
Maşallah devam edin bu sefer pes etmeyin.diyete girdim 110 kiloyum artık yuppi
12 kg verdim ama daha yolum çok uzun
ya ablacım git işine 2 katım yaşındasın uğraştıuğın şeye bakÇok sinirlisiniz, diyetten dolayı mı?
Kilonuz konuşuluyordu merak ettim, sizi tanımıyorum. Kırdıysam kusura bakmayın. İsterseniz engelleyebilirsiniz beni.hastalığım var ama tavsiye vermek yerine sbenim 3 katımsın 10 katımsın muhabbeti haklı falan değil.
kadınlar birbirine böyle düşman olmamalı
bir an önce çift haneli sayılara düşmem lazımMaşallah devam edin bu sefer pes etmeyin.
3 ayda ideal kiloma düşerim diye de sıkmayın sağlıklı bir şekilde vermeye çalışın.3 ay olmasın da 6 ay olsun
Birilerinin canı sıkılmış geneben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık