- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
O ortamlar vanessaya girer .Şeyma'nın girdiği ortamlara sen girebilir misin?
Daha genç göründüğüme iddiaya girerim ama konu yaş değil onu bilemediYaşını beğenmedi
Hem de ilk ve tek kocam.
Yüzünü göstermeden cibildak videolarla 7 bin kazanmıştı120 kiloyla ne cibili kiz
E bulmus zengin olma yolunu ne kocasi ariyo dahaYüzünü göstermeden cibildak videolarla 7 bin kazanmıştı
Ağlıyormuş ama orda.Yüzünü göstermeden cibildak videolarla 7 bin kazanmıştı
Koz ben bunlari nasi kacirdimAğlıyormuş ama orda.
Az geldi demekkiE bulmus zengin olma yolunu ne kocasi ariyo daha
O ağlama mevzusunda bi yerden ağlayarak hediye istemiş hediye yollamışlarAğlıyormuş ama orda.
Ha ben buralara nerden dustum diye agliyo sandim bxbxxjO ağlama mevzusunda bi yerden ağlayarak hediye istemiş hediye yollamışlar
Vücudunu kullanarak bir para kazanma durumu yoktu diye biliyorum yani. Ağlamış işte.O ağlama mevzusunda bi yerden ağlayarak hediye istemiş hediye yollamışlar
Ben de neden 7000 diye ağlıyor sandımHa ben buralara nerden dustum diye agliyo sandim bxbxxj
Vanessa mi ? Çok safsınHa ben buralara nerden dustum diye agliyo sandim bxbxxj
Benim gozlemledigim kadariyla erkelerin(bazi haric ki nadirdir)kizin maddi durmu yokmus falan bakmiyorlar kuzum ozellikle zengin olanlar zaten niye baksin adamda para var zaten ,kadinlar bunu kompleks yapiyor kadinda yuz guzelligine bakiyorlar sonra huyu suyu falan...
O konuya sonradan yazmıştı hatırlıyorum tiktokta yüzünü göstermeden video açtım 7 bin lira kazandım ama çok az demişti dur bakayım.Vücudunu kullanarak bir para kazanma durumu yoktu diye biliyorum yani. Ağlamış işte.
O konuya sonradan yazmıştı hatırlıyorum tiktokta yüzünü göstermeden video açtım 7 bin lira kazandım ama çok az demişti dur bakayım.
Istemsiz sesli güldümTamam işte 1 sarıyer börekçisi olan biriyle evlense sonrasında bir kaç şube daha açarlar vanessa sayesinde. Evlilikte ortak mal.
Yada. Vanessadan sonra 1 sarıyer börekçisi bile batar mı ki gız