- 29 Mayıs 2021
- 13.173
- 85.376
- 36
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Şeyma ne güzel ne de vasıflıydı o istisna olanlardan bence.Adam karısından boşanmıyo diye yalandan intihar girişiminde bile bulunmuştu. Ne darlamaması? Old magazinciler bilir
bence de salak bir insan değil ama vasıflı bir insan da değil. Zengin erkekler vasıflı kadın ister tezini de cidden çürütüyor
Kitap çıkarıp kapağına 80 li yılların albüm kapağı gibi kendi fotoğrafını bastıran insanda ne vasıf olacak ki. İstediği kadar zengin adamlarla evlensin hamuru varoş.Adam karısından boşanmıyo diye yalandan intihar girişiminde bile bulunmuştu. Ne darlamaması? Old magazinciler bilir
bence de salak bir insan değil ama vasıflı bir insan da değil. Zengin erkekler vasıflı kadın ister tezini de cidden çürütüyor
120 kiloyla ne cibili kizVanessa minnoş kuşum gelmiş hoşgelmişşşş
En son tiktokta cıbıl cıbıl videolar çekip para kazaniyordun naptin kizzzzz zengin olamadın mi?
Vanessa zengin Hint'li ve ya Arap bir prens bulabilirsin.Beyaz tenliysen işin çok kolay, akıtıyorlar resmen ama, Türkiye'de şansın çok düşük.
O ilk başta 20+ yaş büyük bir zengin bulup o çevreye bir şekilde girdi ve ikinciyi yaşına uygun olan zenginden buldu. Konu sahibi de yaşa başa bakmayacaksa bulabilir.Evlilik konusu için dedim. Acunu kendine bağlayacak kadar her şeyi planladı. Çocuk yaptı, adamla evlendi bir şekilde. Kozlarını düzgün oynadı demek ki. Örneğin bu soruyu soran arkadaşimiz kozlarımı nasıl oynasam da zengin erkek bulsam diye düşünüyor. Şeyma onun yapamadığını yaptıgina göre bazı yerlerde daha zeki
Gelir simdi ister cibil gezerim ister donsuz sana ne diye bxbxjxj ayrica harbiden banane120 kiloyla ne cibili kiz
Vanessa yine toplu ban töreni düzenleyecek gibi, fazla yazmamak lazım konusundaGelir simdi ister cibil gezerim ister donsuz sana ne diye bxbxjxj ayrica harbiden banane
Evet evliydi. Boşandıklarında da kocamandı çocuğu zaten.Acun evli miydi yakızı baya büyüktu ama evlendiklerin de hemen evlenmediler ki. arada birseyler mi kaçırdım acaba
Bence de vasıfsız birisi. Ben açıkçası eğer adamlar mark zuckerberg, bill gates gibi idealist bir tip değilse donanımlı bir kadın aradıklarını düşünmüyorum.Şeyma ne güzel ne de vasıflıydı o istisna olanlardan bence.
60 saniyede 40 poğaça yeme rekordsmeni. Sayılıyor muHangi spor dalıyla ilgileniyorsunuz.?
Konu sahibi zengin değilse ve zengin mekanlarda takılmıyorsa ya kendinden çok çok çirkin olduğunu dusundugun bir erkekle ya da senden yaşlı bir erkekle beraber olmak dışında yapabileceğin bir şey yok zaten. Benim arkadaşım zengin biriyle birlikte oldu mesela ama bence kız çocuğa göre baya güzel. İlk zamanlar dış gorunusunu pek beğenmedim diyordu ama sonra kabul etti. Akıllı oynadı..O ilk başta 20+ yaş büyük bir zengin bulup o çevreye bir şekilde girdi ve ikinciyi yaşına uygun olan zenginden buldu. Konu sahibi de yaşa başa bakmayacaksa bulabilir.
Tamam işte 1 sarıyer börekçisi olan biriyle evlense sonrasında bir kaç şube daha açarlar vanessa sayesinde. Evlilikte ortak mal.Evlilik oncesi mallara artik es ortak olamiyor. Evlilik sirasinda kazanilanin yarisina ortak sadece.
O ilk başta 20+ yaş büyük bir zengin bulup o çevreye bir şekilde girdi ve ikinciyi yaşına uygun olan zenginden buldu. Konu sahibi de yaşa başa bakmayacaksa bulabilir.
Öyle bi şart yok ki. Benim kocam - 3 yaş benden. Hem de ilk ve tek kocam. +20 Büyük olmasa da bulabilirdi, ama benden tavsiye çıkmaz artıkO ilk başta 20+ yaş büyük bir zengin bulup o çevreye bir şekilde girdi ve ikinciyi yaşına uygun olan zenginden buldu. Konu sahibi de yaşa başa bakmayacaksa bulabilir.
Sen vasıfsız değilsin baby ve çok güzelsinÖyle bi şart yok ki. Benim kocam - 3 yaş benden. Hem de ilk ve tek kocam. +20 Büyük olmasa da bulabilirdi, ama benden tavsiye çıkmaz artık
Teşekkür ederim balım, o senin güzel bakışınSen vasıfsız değilsin baby ve çok güzelsin
Yaşını beğenmediTeşekkür ederim balım, o senin güzel bakışınTüyolarımı tepti baksana ne diyebilirim ki, en büyük şans akıl sanırım insana