zengin ve statülü erkek istiyorum

Şeyma ne güzel ne de vasıflıydı o istisna olanlardan bence.

Kitap çıkarıp kapağına 80 li yılların albüm kapağı gibi kendi fotoğrafını bastıran insanda ne vasıf olacak ki. İstediği kadar zengin adamlarla evlensin hamuru varoş.

O ilk başta 20+ yaş büyük bir zengin bulup o çevreye bir şekilde girdi ve ikinciyi yaşına uygun olan zenginden buldu. Konu sahibi de yaşa başa bakmayacaksa bulabilir.

bence de salak bir insan değil ama vasıflı bir insan da değil. Zengin erkekler vasıflı kadın ister tezini de cidden çürütüyor
[/QUOTE]

Şeyma eğlenceli biridir belki bu özelliğini sevmiştir. Acun'un karısına göre daha gençti. Bunlara falan kapılmış olabilir

Vanessa sen kimya mühendisi değil misin? Nasıl bu kadar vizyonsuz olabiliyorsun, güzel bir yerde para kazanmaya başlayınca biraz bakım ve kültürle zaten erkekler etrafında dönmeye başlayacaklar. Zengin veya değil tabiki durumu iyi olsun ama bu halde normal birini bile bulamazsın. Konularını görüp senin için çok üzülüyorum gerçekten

Acun evli miydi ya kızı baya büyüktu ama evlendiklerin de hemen evlenmediler ki. arada birseyler mi kaçırdım acaba
Evet evliydi. Boşandıklarında da kocamandı çocuğu zaten.
Şeyma ne güzel ne de vasıflıydı o istisna olanlardan bence.
Bence de vasıfsız birisi. Ben açıkçası eğer adamlar mark zuckerberg, bill gates gibi idealist bir tip değilse donanımlı bir kadın aradıklarını düşünmüyorum.

O ilk başta 20+ yaş büyük bir zengin bulup o çevreye bir şekilde girdi ve ikinciyi yaşına uygun olan zenginden buldu. Konu sahibi de yaşa başa bakmayacaksa bulabilir.
Konu sahibi zengin değilse ve zengin mekanlarda takılmıyorsa ya kendinden çok çok çirkin olduğunu dusundugun bir erkekle ya da senden yaşlı bir erkekle beraber olmak dışında yapabileceğin bir şey yok zaten. Benim arkadaşım zengin biriyle birlikte oldu mesela ama bence kız çocuğa göre baya güzel. İlk zamanlar dış gorunusunu pek beğenmedim diyordu ama sonra kabul etti. Akıllı oynadı..

Evlilik oncesi mallara artik es ortak olamiyor. Evlilik sirasinda kazanilanin yarisina ortak sadece.
Tamam işte 1 sarıyer börekçisi olan biriyle evlense sonrasında bir kaç şube daha açarlar vanessa sayesinde. Evlilikte ortak mal.

Yada. Vanessadan sonra 1 sarıyer börekçisi bile batar mı ki gız

Mecbur olay sugar daddy bulmaya gider. Çünkü piliç zengin çocukları bulmak için kolay mı öyle sıkı sıkı çalışıp %100 bursla en özel üniversitelere girmesi lazım Feriha gibi (gerçi böyle insan da azim vardır vizyon vardır sadece kendisi için) o kapasite de pek yok gibi dediğine göre genç ve güzel olmak yetiyormuş

Benim gozlemledigim kadariyla erkelerin(bazi haric ki nadirdir)kizin maddi durmu yokmus falan bakmiyorlar kuzum ozellikle zengin olanlar zaten niye baksin adamda para var zaten ,kadinlar bunu kompleks yapiyor kadinda yuz guzelligine bakiyorlar sonra huyu suyu falan...

Öyle bi şart yok ki. Benim kocam - 3 yaş benden. Hem de ilk ve tek kocam. +20 Büyük olmasa da bulabilirdi, ama benden tavsiye çıkmaz artık

Vah vah.. senin 2 memiş bir vajinan dışında neyin var? olsaydı zaten mutlaka bunlardan bahsederdin. Bence kendi ezikliğinden dolayı utanmışsın erkek arkadaşından umarım para düşkünü olduğunu biran önce fark eder ve tekmeyi basar sana!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…