ZEKERİYA KUL hakkında bilğisi olan var mı?

Allah allah herkese farklı fiyat mı? Bana 21bin dediler telefonla görüştüm sadece randevu aldım bayramdan sonra.Siz yüz yüze mi görüştünüz

Ben zekeriya beye ameliyat oldum, samimiyeti, işine aşık oluşu, sizi anlaması, elinin hafifliği sayamayacağım kadar olumlu olarak herşeyiyle iyi ki ona olmuşum diyorum, doktor seçimim harika sadece protezi bi tık büyük seçtiğim için şuan keşke küçülse modundayım :)
Olacak arkadaşlarım mutlaka zekeriya hocamla görüşün sonra karar verin.

kaç taktırdınız ?

ya bana da 230 dedi sonra 265 denedik ama sizce bunlar çok küçük mü? full round derken yuvarlak mı taktırdınız
Bana en az 240 en fazla 295 takabiliriz demişti, baya bi konuştuk denedik 295te karar kıldık ama 260lar da ideal olurmuş bu bi tık büyük geliyor bana :) yuvarlak evet

Bana en az 240 en fazla 295 takabiliriz demişti, baya bi konuştuk denedik 295te karar kıldık ama 260lar da ideal olurmuş bu bi tık büyük geliyor bana :) yuvarlak evet
Ben ergonomix mi round mu onda kararsızım sizin meme üst tarafınız var mıydı benim hiç yok büyük ihtimal bende round yaptırırım ama round’un doğal durmamasından korkuyorum sizde durum ne?

Ben ergonomix mi round mu onda kararsızım sizin meme üst tarafınız var mıydı benim hiç yok büyük ihtimal bende round yaptırırım ama round’un doğal durmamasından korkuyorum sizde durum ne?
üst tarafım hiç yoktu bomboş, round taktık ona rağmen bi tık boş diyebilirim asla ve asla doğal olmayan bi görüntü yok bu motivalar zaten yuvarlak olsa bile damla gibi en doğal görünüme yakın

tekrar selam herkese, planlayan arkadarslar operasyonu oldu mu acaba? ben de kendisine görüşmeye gittim ama tereddütlerim var. evet garantici biri, risk almıyor. uzun zamandır sadece meme altından yapıyormuş diğer bölgelerin daha bakterili olmasından kaynaklı. meme ucu düşünüyordum ben iz açısından ama yapmıyor. ilk görüşmede büyüklük konuşmadık ama burda bahsedilen ölçüler genelde hep 300 altı. hiç dokusu olmayan birinde bu büyüklükler yeterli olur mu?

benim kasımda 1.yılım dolacak. 1 tane bile sorun yaşamadım, 295 cc round motiva ile meme altı kesisi ameliyat oldum. İz şuan şeffaf belli belirsiz. Ben de en başta küçük olur mu düşüncesindeydim şuan bir tık küçük olabilirmş diyorum :)
Zekeriya beye güvenim sonsuz, mutlaka içinizdeki soru işaretlerini yöneltin yanıtlayacaktır. ben 3 kez görüştüm büyüklükle ilgili netlik oluştuktan sonra oldum ameliyatı hiç pişman değilim. 0 dokum vardı dümdüzdüm.

Meme altı kıvrımı yok bende, izin kamufle olacağını düşünmüyorum o yüzden sizde son durum nasıl? Bı de sizin vücut yapınız minyon mu? 1,59 boyunda 49 kiloyum, hiç doku yok, omuzlarım da çok dar. 295 bile demeyecek bana eminim. Her yaptıran ameliyattan altı ay sonra biraz daha büyük olabilirmiş diyor. Bu Dr ısrar etsen bile büyük koymadığı için çok küçük kalmasından endişe ediyorum. Bı de round sanırım sizinki, doğal duruyor mu, ben öyle burdayım diyen bı dekolte de istemiyorum

Merhaba ben de kendisiyle görüşmeye gittim aslında içime sindi ama son dönemlerde okuduğum pişmanlıklar çok kafamı kurcaladı, kendisiyle ilgili değil de genel olarak forumda okudumlarım. Ve kullandığı motiva ergonomixin uzun dönem sonuçlarını merak ettim açıkçası forumda arattım ama genelde ilk 1 aylık sonuçlar gördüm sadece. Ben büyük istemediğimi belirttim bana 315 ile 355 arası uygun gördü, boyum 175, doku çok çok az. Şuan en yakın ona hissediyorum ama bu kapsül, otoimmün rahatsızlıklar vs.beni biraz durdurdu açıkçası.

Kapsül için diyecek birşey yok ama otoimmun hastalıklar için silikona gelene kadar yediklerimizi ve çevresel faktörleri duzeltmeliyiz. Kapsül için de güncel araştırmalara bakıp riski minimize ediyor, bakteri kaynaklı olduğunu söylüyor ve bu nedenle ameliyatı diğer bölgelerde daha çok bakteri olmasından dolayı meme altından yapıp deneme protezi kullanmiyor. Onun verdiği cevaba göre dört yıldır motiva kullanıyormuş ve bu dört yılda henüz kapsül ile karsilasmamis

Evet kullandığı yöntemler benim de içime sindi. Siz ilk görüşmede deneme yapmadınız mı büyüklük için?

planlamayı ikinci görüşmede yapıyormuş. bunun vereceğim kararda etkisi olacağını da söyledim ama bunun için vakti yokmuş. yaklaşımı biraz üzdü ama sırf bu nedenle kararımı değiştirmeyeceğim. eşimi ikna edebilirsem planlamaya gideceğim. o arada araştırmaya devam ediyorum ama henüz başka birine sıcak bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…