ZEKERİYA KUL hakkında bilğisi olan var mı?

Ben deneme yaptım ama biraz aceleciydi o sırada sanki , burda okuduklarımdan daha ilgili beklemiştim o açıdan biraz bende de hayal kırıklığı oldu ama teknik bilgisi güvenilir gibi geldi. Siz ne zaman gittiniz görüşmeye? Boyut olarak nasıl düşünüyosunuz ve ergonomix mi sizin de düşündüğünüz?

4 gün önce gittim ben. Doğal görünümde ben burdayım demeyen bı ölçüde istiyorum. Herkeste durum farklı, kiminde 350 doğal dururken kiminde 280 güzel duruyor. Dr a güvenmek durumundayım, büyük olsun derken beraberinde sağlık sorunu getirsin istemiyorum

Siz beklentinizi doktora çok iyi ifade edin. Misal görsellerle böyle dursun diyeceginiz birşey olsun. Deneme sütyenin de denediginiz protez asla vücudunuza girince aynı görüntüyü vermez! Kasın altına koyulursa misal kas baskı yapacak proteze, daha ufak görünecek. Bunları göz önüne alın.
İlla bir protez büyüklügü ne, 350 cc oldu bunu istiyorum da olmaz. Doktorunuz ameliyatta dener, baktı sizin isteginize uyuyor ona karar verir. Belki kararlaştırdıgınız cc vücuda girince çok ufak olacak yada doğal durmayacak. Bu doktorunuzun o anda verecegi karar. Siz beklentinizi iyi anlatın, doktorunuzun sizi anladığına, istediginiz sonucu yapacagını emin olun içiniz rahat olsun

Tamamen aynı fikirdeyim ben de çok dikkat çekici olsun istemiyorum şu dolgulu sütyenlerden kurtuluym orta boyutta bi meme görünümüm olsun yeter. Fazla büyük memenin de insanı daha hantal ve kilolu gösterdiğini düşünüyorum.

Merhaba , zekeriya bey ameliyat esnasında deneme yapmadığını bunun bakteriye sebep olduğunu ve kapsül kontraktürü riskini arttırdığını söylüyor. Yani öncesinde net bi şekilde boyut belirlemek şart..

Anladım, o zaman zor bir karar tabi. Bütün sorumluluk size ait oluyor. Siz seçtiniz, ben yaptım olacak

Konuyla ilgili bilgi alabildiniz mi ? Ben de şakak germe ile ilgili görüşmeyi düşünüyorum kendisiyle

naptınız, bi aksiyon alabildiniz mi? eşimin işleri çok yoğun. bende işten ve çocuklardan fırsat bulup ikinci görüşmeye gidemedim. zekeriya bey e işlem yaptıranlar güncel sonuçları da aktarsa keşke

İkinci görüşmeye ben de gitmedim. Aslında doktorun teknik bilgisine bişey diyemem ama biraz acelesi var gibiydi görüşme esnasında pek verim alamadım. Bir de benim de işlerim çok yoğun olduğu için ve silikonun dezavantajlarıyla ilgili konuları okuduktan sonra biraz korktuğum için bu fikri rafa kaldırdım şimdilik.

nedir dezavantajları acaba?

Dr beyin kullandığı çipli implantlar acaba bi radyasyon vs bi etkisi olur mu içindeki çipin , yabancı forumlarda çipli implantlar ile ilgili böyle bir kaç sey yazılmış aklım karıştı bilgisi olan var mı ?

Zekeriya beye ameliyat olanlar son durumlarını paylaşabilirler mi? Ocakta kendisine ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım..

Canım çok sevindim ne güzel sorun yaşamamışsın, 2 kere ameliyat kapısından döndüm . Şu an Zekeriya hocaya olmak istiyorum. Özelden görüşebilir miyiz

Canım çok sevindim ne güzel sorun yaşamamışsın, 2 kere ameliyat kapısından döndüm . Şu an Zekeriya hocaya olmak istiyorum. Özelden görüşebilir miyiz
Ben de Zekeriya bey ile görüşeceğim meme buyutme ameliyatı için.. fakat ameliyat sırasında implant boyutu için deneme yapmaması biraz korluttu açıkçası, diğer görüştüğüm bütün doktorlar asıl boyutun ameliyat sırasında belirlendiğini belirtmişti. Sizde durumlar nasıl? Memnun musunuz? Özelden yazabilir misiniz? Kas altı mı çalışıyor kendisi ve fiyat alabilir miyim?

Evet zekeriya bey iyi bir doktor ama ameliyat esnasında deneme yapmadığı için maalesef sonuç tatmin edici olmayabilir. Ben kendisine ameliyat oldum ama boyuttan memnun değilim. Ve tekrar ameliyat düşünüyorum. Zaman, para kaybı ve psikolojik olarak da yıpratıcı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…