Merhaba kızlar … Ben Annesiz büyüdügüm için Kaynanama düşkünüm beni sever aslında lakin bu gördüklerim beni şokun şoku etti konuya şöyle başlayayım.. Ben kaynanama gidince sürekli midem bozuluyor cok kötü oluyordum ama hiç aldırış etmedim midemde sorun var diye düşünüyordum. Yeni ev yaptırıyoruz mutfagımız yok kaynanam bize yakın evimizde odamızda kalıyoruz fakat mutfak olana kadar kaynanada yiyelim dedik evine bütün alışverişide ben ve eşim yaptık dogal olarak. Neyse ben yine işten geldim kaynanamda yemek yedim evime gittim aşırı şekilde zehirlendim öldüm bittim aglaya aglaya hastanelik oldum sonra gıda zehirlenmesi vs dediler ayni şekilde eşimdede oluyordu iste sonra eltimle konustum oda seda bak dikkat et kayınvalidem sürekli tarihi geçik seyler önümüze koydu annemlerle oraya gittik kolalar bile 2 senelikmiş dedi inanmak istemedim hiç bakmamıstım neyse benim içime kurt düstü öbür gün kaynanaya gittim kayınbabam açtı. Kaynanam evde yokmus kayınbabamda kaynanamla iki yabancılar adam tek uyumaya geliyor o sırada cıkıyordu sen gel kızım yemek ye annen gelir birazdan dedi bende o firsat herseyin tarihine baktım ve ne göreyim eltim haklıymıs aldıgı herseyin buzdolabında buzluktakı herseyin tarihi gecik benim aldıklarımı depolamış en arkalara raflara koymus en önde eski sütler yogurtlar 6 ay 7 ay gecmiş yaglar hersey 1 sene gecmıs fantalar hepsini odasında depolamıs yemin ederim mayalar bile aylarca gecmıs aldıgım etleri tavukları en alta koymus koskocaman buzluk düsünün üstünde 20 tane et vardır abartmıyorum o hırsla şokla iyicene baktım benım aldıgımıda ben posetlemıstım mavı bir posetle ordan biliyorum inanınki durumu kötü biri degil öyle olsa yardım ederiz öyle birsey degil hastalık gibi birsey sanırım bu sekile eşimi ve diger cocuklarını nasıl büyütmüş anlamıyorum hemen eltimi aradım dedim sen haklıymısın böyleyken böyle eltımde bana beni eşim uyarmıstı annem böyle böyle sakın orda yeme içme diyince beynimden vurulmusa döndüm sonra ben kaynanama bir kac gün gitmedim dısardan yedik eşimle bu delirdi asla para harcamamızı istemez şüphelendi bende gelirim aksam dedim öylesine bi gittim size yemin ediyorum 5 gün önce yaptıgı bulguru mantıyı ve tavugu önüme koydu eskiden ben dıkkat etmezdim anlamazdım yapardı yerdım işten gelince sonra kaynanama sordum anne bunu ne zaman yaptın falan bana dıyorkı dün ya dün evde bile degildi aksam dügündeydi düpedüz yalan bizi bu sekılde hep zehirlemis ben mahvoldum kızlar eşime söylemelımıyım sizce??????? Siz olsaniz ne yapardınız??? Eşime söylemek sıkıntı degil benim pskolojim bile bozuldu inanın
gecenin kaçı cok aglıyorum mide rahatsizlıgımdan günlerce işe gidemedim, aşılama tedavim iyi gitmedi ignem yaramadı eşimle ilişki dermanım olmadı hastalıklar beni mahvetti dile kolay belki ama cok cok kötü durum kaynanam benı mahvetti