Zehir olan bayram

Muhtemelen eşiniz hakkında bir ceza davası da açılacak ama bunu sizi darp etmeden önce düşünecekti. En iyisini yaptınız güçlü olmaya devam edin. Uzaklaştırmayi verirler zaten emniyetten diye düşünüyorum. Bu aşamada yanınızda ailenizden birileri olsa iyi olur.

Cnam meslektasim üzülme hatta helal olsun sana zaten aylardır covidle onla bunla ugrasyrz bilyrm bunaldin. Bide evde bu ortam inanyrm ki en doğrusunu yaptın sana ne hakla el kaldırır içim acıdı el bebek gül bebek büyüdün belkide baba evinde lütfen üzülme. Onemli olan sensin

Öncelikle kesinlikle yalnız değilsin,hiç korkma buradaki hanımlarında yazdıklarını dikkate alarak
Devam et.
Geçen yıl kurbanda 2. Gündü sanırım eşimi biri aradı,bizde çocuklar la gezmeye gitmiştik arayan kişi acil bize gelin diye
Eşi ile kavga etmişler kadının doverken kulağını ısirmis neyse ben tanımıyorum tabi eşimin iş arkadaşı,içeri girdim ağlıyor kadın.

Hemen baktım acillik durum zar zor götürdüm
Darp raporu almasını bir daha yapmaması için yalvardım resmen
Raporda almadı siddetide sakladı neymiş meslekten atilirmis .o sinirle çıktım dışarı kocasına verdim veristirdim çocukları da vardı onların o halini görünce dahada sinirlendim tansiyonum çıktı.
Hastanede herşeyi ile ilgilendim sonra evime götürdüm bir daha gondermiyecektim ama beni dinlemedi gitti .
Tel nosunu aldım sürekli aradım bir daha bir şey yaparsa dayak öyle atılmaz böyle atılır diye dovecektim kadinada söyledim bunu.

Sonrası şu kadın beni engelledi.

Benim için çok üzücü bir olaydı.

Siz elinizden geleni yapmissiniz belki kocasi engellemistir sizi

O ışık huzmesi size gel gel diye bağırıyor zaten. Siz cesaretinizi toplayamamışsınız. O ne der, bu ne der, bayramları zehir olur vs vs, bırakın bunları. O hayatı yaşayan sizsiniz. Siz aynı evin içinde kaldırabiliyorsanız, herkes kaldırır.

Bir anne olarak benim evladım bu denli mutsuzluğu yaşadığı, adi bir herifin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kaldığı için kahrolurum asıl. Benim gözünün yaşına kıyamadığımın,
kollarını morartacak, bacağının üstüne basamayacak hale getirecek şeref yoksunu manyağı doğduğuna pişman ederim. Lütfen o eve, o adama dönmeyin sakın. Bir günde olsa onun için zamanınızdan, en güzel yaşlarınızdan vermeyin.

Hiç bir timsah gözyaşına inanmayın, kimsenin “yuvanı kurtar” savsatalarınıda dinlemeyin. Ortada bir yuva falan yok çünkü.

Kendiniz için değilse bile oğlunuz için ayrılmalısınız eşinizden.
Evde, annesiyle babası arasında her an kavga çıkacak korkusuyla yaşamak küçük yürekler için çok ama çok ağır bir yük.
Etkileri çok uzun yıllar sürüyor.
İnsanı çok farklı açılardan etkiliyor.
Kendimden biliyorum.
Hayatım boyunca tepkilerimin, verdiğim bazı yanlış kararların, beklentilerimin altında yatan temel dinamiğin annemle-babam arasındaki dengesiz ve yıpratıcı ilişki olduğunu anladığımda 30'lu yaşlardaydım.
Oğlunuza bunu yapmayın.

Sizi tanımam etmem ama uzuntunuzu yuregimde hissettiğimi bilmenizi isterim gozlerim dolu dolu okudum inanın . Dualarım sizinle ve oglunuzla . Ne güzel işiniz gücünüz de var bir dk beklemeyin ve bosanin boyle bı adamla daha fazla olur geçmez malesef

Çok sinirlendim. Bu varlıkla daha fazla yaşamayın. Darp raporu almakla iyi yapmışsınız. Tazminat nafaka hepsini açın. Defolsun gitsin. Elleri kırılsın inşallah okurken deli oldum. Zaten mutlu değilsiniz. Boşanın ve çok mutlu olun. Onu hayatınızdan tamamen çıkarın. Aklınıza bile getirmeyin. Ve lütfen acaba vs demeyin acabası yok o hayatınızdan çıkınca çok mutlu olun mutlaka çok mutlu olun. Sizi mutlu edecek şeyler yapın. Bunca şeyden sonra bunu haketmişsiniz

Lütfen kötü hissetmeyin. Hatta istanbulda iseniz tanışalım isterseniz. Ben de boşandım ve şimdi çok daha güzel bir hayatım var. O adamla sakın pazarlığa girmeyin zaten anlamayacak. Sadece sinirleriniz gerilecek. Davayı açın ve maddi olarak hiçbir şeyden feragat etmeyin uzaklaştırma kararı çıkmıştır. Evde çocuğunuzla yaşayın. Telefonunuza ses kaydı programı indirin ve konuşmalarınızı kaydedin. Tehdit vs olursa kayıtlı dursun. Sakın siz ağzınızdan kötü bir söz vs çıkarmayın tahriklere kapılmayın aleyhinizde kullanılır. Nafaka tazminat hepsini alın sakın bırakmayın. Gururlu kadın pozlarına girmeyin.

Senin elinde mesleğin var. Boşa gitsin. Adam manyak saygısız. Kendine düzen kur. Çocuğun için destek al.

ah işte, iş güç para önemli tabi ama boşanmalarda kadını encok bocalatan, meslegi parası olsa da olmasa da cesaretini kıran en önemli şey, yorumunuzdaki "ailesi sahip çıkmayan.." ifadesi...kendi ailesinin en azından psikoljik desteğini arkasında hissetmeyen hiçbir kadın bıçak kemiğe dayanmadan ,çok geç olmadan o adımı atamıyor...

Gözlerim doldu okurken ablam da hemşire ve iki çocuk annesi eşi sanırım sizinkiyle aynı karakterde. Ablam mutsuz. Ama cesaret edemiyor boşanmaya ikinci evliliği olduğu için. Bu şekilde onlar ne kadar devam edebilir bilmiyorum. Sizin için çok sevindim. Umarım Allah cezasını verir o kişinin. Siz sakın üzülmeyin. İnşallah oğlunuzla huzurlu günleriniz olur.

Teşekkür ederim. Maalesef küçük bir ilde yaşıyorum. Ben de sizin gibi güçlü bir kadınla tanışmayı çok isterdim. Siz de çok mutlu olun inşaallah

Meslektaşım ve sizi için de mutlu huzurlu bir hayat dilerim. Allah güzel gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…