• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir olan bayram

arkadaş olmak İçin mi evlendiniz ? bazıları evliliğin kutsallığının farkında değil sanırım. keşke evlenmenin de ehliyeti olsa değil mi ?? özellikle sizin eşiniz gibi davarlar İçin. çocuk yapmakla ne adam ne de baba olunmuyor ne yazık ki. bunca zaman fazla bile çekmişsiniz o haydutu.
evlenmek ne kadar farzsa boşanmak da farz.
Allah yolunuzu açık etsin

Siz güçlü bi kadınsınız annesiniz.. Biz erkeklere ihtiyaç duymadan hayatımızı öyle de güzel sürdürürüz ki.. Ama onlar bizlere muhtaç.. Emin olun Allah ettiklerini bırakmaz ama zayıf ve yorulmuş olduğunuzu göstermeyin dik durun siz haklı olansınız o zalim.. Allah elbet verir belasını

Yıllarca çalışmış kaziklanmadan ayrilirmis( Babasının tavsiyesi) Evi de arabayı da istiyor. Nafaka vermezmis ailem zenginmis bakarlarmis. Ben artık para pul hiçbir şey istemiyorum
Oldu paşam başka deseydiniz. Siz zaten izlenmesi gereken yolu görmüşsünüz. Emeklerinizi yedirmeyin sakın.
Oğlunuz için de en doğrusu bu. Göz önünde yaşanmasa bile evdeki huzursuzluğu, annenin mutsuzluğunu hemen hisseder çocuklar. Huzurlu, mutlu ve boşanmış bir anne, mutsuz, depresif ve evli bir anneden kat kat iyidir.
Babasıyla mutluysa, ayrıldığınızda illaki görüşecekler. O zaman da mutlu olur. Kaliteli, az ve öz zaman geçirir.
Kimseye ihtiyacınız yok. Maddi bağımsızlığınız var. Siz çok daha mutlu olmayı hakkediyorsunuz.
Kp olacak kurnaz çok bilmişe de bir iki laf kenarda hazır tutun.
Alevaizm adlı üye güzel demiş. Alsın oğlunu .........

Yapılacak şey belli boşanın ve ailenizin yanına tayin isteyin. Darp raporu alınki velayet davası falan olursa işinize yarasın. Terbiyesiz pislik karakterli biri bütün haklarınızı sonuna kadar alın çok manasız olmuş bunca zaman beklemek

Yıllarca çalışmış kaziklanmadan ayrilirmis( Babasının tavsiyesi) Evi de arabayı da istiyor. Nafaka vermezmis ailem zenginmis bakarlarmis. Ben artık para pul hiçbir şey istemiyorum
heh işte orda bi durun bakalım. yıllarca ev arkadaşı kadar bile size faydası olmayan adama ne ev ne araba bırakılır. donuna kadar almalısınız. çok sinirlenirse beyefendi başını duvarlara sürterek kıvılcım çıkartabilir.

yazık değil mi saatlerce nöbet tutup kazandığınız paradan ortaya koyup yatırım satın almışsınız. eşek gibi onları bölmek ve nafaka vermek zo run da!

zaten yıllarca hamallığını yapmışsınız bi de buna razı gelmeyin.

Mutsuz bir evliliğin çocuk içinde bir anlamı olmazki, ha boşanmışsın ha berabersin her türlü o çocuk her şeyden haberdar oluyor. Anlamıyor sanıyoruz ama anlıyor, duymuyor sanıyoruz ama duyuyor.

Yapmanız gerekenin farkındasınız zaten. Yolunuz açık olsun demek için geldim, bundan sonrasında umarım kendi yolunuzu çizer ve oğlunuzla huzurlu mutlu bir hayat yaşarsınız

Siz belliki cocuk icin evli kalmissiniz ama bu durum cocugunuza ve size daha cok zarar vermis. Cocuk zaten 7 yasinda sizinde isiniz gucunuz var kimseye muhtac degilsiniz bu durumda bosanmayarak kotulugu kendi kendinize yapiyorsunuz sizden cok daha zor durumda olan insanlar sizin imkanlariniza sahip olsa bir dk durmaz kocalariyla. Darp raporu almayi ihmal etmeyin yoksa sizi cok ezerler

Rabbim yardımcınız olsun zaten ortada bir evlilik kalmamış oğlum için dediniz ama oğlunuza da zarar boyle bir baba inşAllah sorunsuz boşanıp oğlunuzla devam ederseniz hayatınıza

Daha akıl vermesini kalmış davadan davaya koştururum böyle bı adamı.

Darp raporu almadıysanız şu an sizin de eşinizi boşayacağınıza inanmıyorum.

Şu konuları okuyunca beni bir sinir basıyor. Benim annem de sizin gibiydi. Maddi olarak babama ihtiyacı olmadığı halde çocuklarım da çocuklarım diye sizin gibi idare etmeye alttan almaya çalıştı. Biz ayrılmalarını istediğimiz halde. Şimdi üzülüyor olan benim yıllarıma oldu neden cekmisim o kadar yıl diye.

Çocuğunuza sorsam eminim ki evdeki bu durumdan haberi vardır ve rahatsızdır.

Lütfen şöyle adamları çekip çekip yok çocuğum için yok çocuğum babasız kalmasın bahanesine sığınıp kendinizi kandırmayın.
Siz o adamın düzelme ihtimaline sığınıp cekmissiniz bunca yil.umarim darp raporu almissinizdir ve umarım bundan sonra güzel bir yaşamınız olur

Beni kendime getirmeniz, içinde bulunduğum dipsiz kuyudan bir ışık huzmesi dahi olsa gostermeniz için bu konuyu açtım. Uzun oldu kusura bakmayin. Benim sarsılmaya hayat devam ediyor daha güzel günler cocugunla seni bekliyor diyen şifalı dillere o kadar ihtiyacım var ki. 9 yıllık evliyim. 7 yaşında bir oğlum var. Hemsireyim. Evliligim başından beri problemliydi. Evlilik terapisti, psikolog , eşime psikiyatrik yardım , büyüklerin araya girmesi, karşılıklı defalarca konuşma çabalarım birkac gun düzelir gibi olmaktan öteye gidemedi.4 yıla yakın bir süredir ayrı yatıyoruz. Aramızda herhangi bir temas olmadı. Ayrı odalarda oturuyoruz ve birlikte yaptığımız tek şey akşam yemeğini beraber yemek. Sanki aynı evi yarı yarıya kiralamış ev arkadasliginin ötesinde bir durum yok. Asıl önemli problemin eşimin hicbir şekilde öfkesini kontrol edememesi. En ufak meseleleri büyütüp kaos çıkarması. Dış kapıyı açıp bı de apartmanda bağırması. Arkadaşlarının yanında telefonda her yerde her zaman bagiracak azarlayacak sebep yaratmasi. En acı beni kahreden kısmı oğlum çok agresif ve takıntılı bir çocuk haline geldi. Ben her ne kadar ona yansitmamaya çalışsam da her şeyin bütün mutsuzlugumun farkında. Belki klişe gelecek ama ben dokunmak bile istemediğim, gizli kapaklı işleri olan bu adama oğlum babasıyla mutlu diye bu kadar zaman tahammül ettim. Bir insan uyanık kaldığı zaman zarfında doldurup boşaltıp sürekli boşanma fikriyle yaşar mi? Carsamba günü beni aradı. Arkadaşlarıyla buluşacağını söyledi. Ben de biraz dikkat etsen bayrama gideceksin dememle kıyamet koptu. Bağırdı çağırdı. Dün tekrar konu ortaya geldi. Artan covid vakalarindan dolayı ben onu sorumlu tutuyormuşum. İnsanlar maske takmadikca öfkemi ondan cikariyormusum. Bunalmış nasıl bunaliyorsa. Ben nobetteyken illa birileriyle program yapar kendine. Bagris cagrisin ardından eski defterler ortaya döküldü. Ben hastanede pnömoniden yatarken bekar kız arkadaşıyla gece yarisina kadar gezmisligi, kızı evine birakmisligi varki bunu annemin yanında anlattı sırf olay cikartmiyim diye. Çünkü duyulacakti. Ben bu şüphelerle evlilik surduremiyorum dedim. Sen o.. musun da bilerek oturuyorsun o zaman dedi. X senden çevrendeki herkesten daha namuslu dedi. Beni hiçbir sözü uzemez insan sevdiğine darilir derdim hep yanılmışım. Bu sözüyle ayağımın altından yer kaydı resmen. Aynı şeyi ben de sana yapıyım bu şüphe bu acıyla bakalım ne kadar surdurebiliyorsun dememle saldırması bir oldu. Sonuç olarak mosmor çürümüş kollar basmayan sol bacakla bayram nöbetindeyim. Hiç kimseyle paylasmadim. Uykusuz gecelere alışkınım ama dün bir türlü sabah olmadı. Arabanın iki anahtarını da alıp çıktım evden. Yarın kendi başıma gitmeyi düşünüyorum ama çoktan çöreklenmiştir eve. Oğlum iki aydır annemlerin yanında memlekette. Nobetlerim 24 saat bakacak kimse yok. Ona söz verdim dört gözle beni bekliyor yavrum. Kimsenin bayramını da zehir etmek istemiyorum. Bayram dönüşü davami açacağım. Bana yol gosterin. Benim goremedigimi söyleyin lütfen. Hepinizin bayramini kutluyorum. İçten yorumlarınızı bekliyorum
Çok üzüldüm şu yaşadıklarınıza..😔.. Sizi asla ve asla haketmeyen, canavar ruhlu vicdanını merhametini kaybetmiş bir insan müsveddesi.. Herşeyi yeteri kadar görüyorsunuz.. Ne denir ki.. Çok geçmiş olsun..

Ailem yıllarca göz yumdu. Çocuk var çocuk var. İlk defa babasını arayıp durumu anlattigimda da o koca evde kendi başına oturup oğlumu dışarda rezil mi edeceksin? Ben oğlumu kaziklattirmam dedi. Bitti zaten orda. Görüşmeyi kestim.
Kimseye bir açıklama yapmayın, darp raporu alın Bayram dönüşü o raporla birlikte davanızı açın. Eşiniz de ailesi de terbiyesiz. Mümkün olduğunca az iletişime girin. O evden de ya siz ayrılın, ya da gidebilecekse eşiniz gitsin. Çok üzüldüm. Güçlü olun. Çocuğunuz böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor.

Keşke boşanan erkeklerin karneleri olsa , e devlette falan yayımlansa. Yeniden evlenecekleri zaman, akilli kadınlar o karneyi talep etse.

Mesela iyi bir insan mi ?
Eski evliliğinde hiç şiddet uygulamış mi ?
Iyi bir baba olacak potansiyelde mi ?
Eşine hiç kÜfür etmiş mi ?
Yuksek sesle bağırır mi ?
Kapris yapar mi ?
Aşırı kıskanç mi ?
Eşinin ailesine kötü söz etmiş mi ?
Eşi hastayken nasıl davranmış?
Maddi harcamaları nasılmış?
Aldatmış mi ?

Siz çekişmeli boşanma davanizi ve mal rejimi davasını açın. Bırakın muhatap olmayın , geri kalanla hakim uğraşsın. Darp raporu da alırsanız nah alır evi arabayı. Bir avukata vekalet verin, kendinizi hiç üzmeyin avukat sizin yerinize işleri yürütür zaten.

Back