- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.201
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.901
Sesi güzeldir inşallahİyi yapmışsın ceza ceza diyodun cezayı kimin alacağı belli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesi güzeldir inşallahİyi yapmışsın ceza ceza diyodun cezayı kimin alacağı belli oldu
Bunu söylesinİyi yapmışsın ceza ceza diyodun cezayı kimin alacağı belli oldu
Iii sey de yeseydin hani sey var ya seySabah elmalı talaş böreği yidim
Grubun kurucusu sen olduğun için olur aşkımWoman Burhan bi de Muhittin varken bana bişey olmaz jxjxj
Tamam da sonra herşeyi kesince fücut yoksunluğa giriyo diyorsunuzIii sey de yeseydin hani sey var ya sey
Bosanip semerini yeseydin ustune
Ulan elmalı börekten de eksik kal aaaaTamam da sonra herşeyi kesince fücut yoksunluğa giriyo diyorsunuz
Billur bir sesi var hepimiz duyarız salı günüSesi güzeldir inşallah
Hani ceza şarkı dikildi bdhdh baktınız bana kalıcak hemen ittirin şarkıyı hdjdhUlan elmalı börekten de eksik kal aaaa
Billur bir sesi var hepimiz duyarız salı günü
Sözleri çok güzel bunun, hepimiz adına söylersinHani ceza şarkı dikildi bdhdh baktınız bana kalıcak hemen ittirin şarkıyı hdjdh
Yedim ama sor bi niye yedim
Ay herkes gözünü pörtletti demek çok şok bişey yaptım şu an çok sulu hissediyorum kendimi tamam kız yürüycem biraz uyuyim şimdiSabah elmalı talaş böreği yidim
Vücut bence daha diyete girdiğini bile anlamamıştırTamam da sonra herşeyi kesince fücut yoksunluğa giriyo diyorsunuz
Önce yürü sonra bebek gibi uyursunAy herkes gözünü pörtletti demek çok şok bişey yaptım şu an çok suçlu hissediyorum kendimi tamam kız yürüyen biraz uyuyim şimdi
Valla içim geçiyo azcık gözümü kapatıyorum birazdan sizlerleyizÖnce yürü sonra bebek gibi uyursun
Çikita muz da yakışır bence arkadaşımızaSözleri çok güzel bunun, hepimiz adına söylersin
Nane nane nane nan na na nane,
Nane nane nane nan na na nane,
Nane şekeri, bu ne bahane,
Şahaneyim şahane bundan sana ne...
Sabah gidip elmalı kurabiye yiyip geldin. Kurban olam gitme, bu bünye şöbiyeti kaldıramaz.Hiç motivasyonumuzu düşürmeyelim kaldığımız yerden devam yarım saate sporlar yapılsın sular içilsin ben geliyorum birazdan
Yok talaş böreğinin elmalısını hiç duymamıştım ben ona şaşırdımAy herkes gözünü pörtletti demek çok şok bişey yaptım şu an çok sulu hissediyorum kendimi tamam kız yürüycem biraz uyuyim şimdi
Fransa’da olduğu için milföylü deniz tarağı bile yiyebilirYok talaş böreğinin elmalısını hiç duymamıştım ben ona şaşırdım