- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.792
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.801
Wpden de yazdım cevap yok birazdan görüntülü arayıp suç üstü yapçam çare bırakmadıGrubu kuran kaytarıyorsayesinde hepimiz fit olacağız kendisi fat kalacak ben aralardaki mesajları kaçırıyorum kilo verdi mi yoksa kurabiyeler dondurmalar kendisine löp löp et, pıt pıt yağ olarak geri mi dönüyor
Bunun v yakalı düşük kollu modelini çok beğenmiştim burada bir mağazada buldum hatta ama kumaşı çok inceydi üst beden neyse de etek iç gösterdiği için almamıştımSize motivasyon için bu tatil elbisesini getirdim.Eki Görüntüle 3438205
Olursun olursun,Eki Görüntüle 3438215
Şöyle olsam yeter
Böyle olmak için hayvan gibi spor yapmak lazımEki Görüntüle 3438215
Şöyle olsam yeter
Yavaş yavaş hazırlıyorum kendimi. Birden hem yoğun spor hem diyet yapamadım.Böyle olmak için hayvan gibi spor yapmak lazım
Günde 1 saat abdominal crunch, side crunch, plank vs yaparsanız yaklaşık 1 ayda karın kaslarınız belirginleşiyor, ben bir ara full karın kası çalıştım 1 ay sonunda kaslar görünüyordu ama istikrarlı değilim bıraktım, biraz egzersiz yapınca abdominaller ortaya çıkıyor ama.Böyle olmak için hayvan gibi spor yapmak lazım
Senin yağın yok, vücudun çok daha kolay şekle girer. Biraz egzersizle halledersin bel işiniBenim belim yok öyle dümdüz iniyorum negzel
Benim 2ay yarın olucak sezeryan olalı 6 ay sonra çalışırım belki bel bölgesi içinGünde 1 saat abdominal crunch, side crunch, plank vs yaparsanız yaklaşık 1 ayda karın kaslarınız belirginleşiyor, ben bir ara full karın kası çalıştım 1 ay sonunda kaslar görünüyordu ama istikrarlı değilim bıraktım, biraz egzersiz yapınca abdominaller ortaya çıkıyor ama.
Yani biraz çaba ve azimle olur bence
Minnoş kaslarım göbeğim altında beni bekliyorGünde 1 saat abdominal crunch, side crunch, plank vs yaparsanız yaklaşık 1 ayda karın kaslarınız belirginleşiyor, ben bir ara full karın kası çalıştım 1 ay sonunda kaslar görünüyordu ama istikrarlı değilim bıraktım, biraz egzersiz yapınca abdominaller ortaya çıkıyor ama.
Yani biraz çaba ve azimle olur bence
Harika gidiyorsun balımEki Görüntüle 3438261
Öğlen yemeğim. Kuzu-dana karışık köfte, köftenin yağında karamelize olmuş soğan, domates ve biber.
Sabah kahvaltısı pek yapamadım karabuğday patlağı yedim yine. Hastane işim vardı. Hastaneye 10 dk mesafeye bıraktım arabayı yürüdüm.
Hoşgeldin mybigbirkac tavsiyem olacak, bunlardan ilki sabah kahvaltısını hayatinizdan cikarmaniz ve ilk öğünü biraz ileri almaniz, bu tahmini uyandiktan 4-5 saat sonrasina denk gelmeli.
Cünkümmm biliyorsunuz ki zabahnan bizi enercik ve güçlü uyandiran hormanlarimiz pik durumdadir, hemen bir seyler yersek, ne yersek yiyelim yağa dönüşür ve enercimiz azalmaya başlar.
Şimdi bu yemek kilo aldırmazmı?Eki Görüntüle 3438261
Öğlen yemeğim. Kuzu-dana karışık köfte, köftenin yağında karamelize olmuş soğan, domates ve biber.
Sabah kahvaltısı pek yapamadım karabuğday patlağı yedim yine. Hastane işim vardı. Hastaneye 10 dk mesafeye bıraktım arabayı yürüdüm.
Kız börekle bu bir mi? Full karbonhidrat o.
Kız börekle bu bir mi? Full karbonhidrat o.
Ablacım henüz sizin için erken zaten, vücut kendini bir toparlasın hormonlar da düzene girsin ondan sonra yaparsınız, şimdi öncelik sizin ve süt kokulu miniğin sağlığıBenim 2ay yarın olucak sezeryan olalı 6 ay sonra çalışırım belki bel bölgesi için
Ooooo olur olur, vücut fıstık gibi görünmeye hazırMinnoş kaslarım göbeğim altında beni bekliyor
Yağ kilo vermeye engel değil ki.Yağ var o tabakta çok güzell
Börek mi
Bende boşuna aç saklıyormuşum kendimi o zaman kıyma falan et yiyicem bende madem kilo aldırmıyormuşBörek mikuzucum kıymanın kendi yağı da var sonuçta yağı 0 a indirmek hem imkansız hem manasız. Biz sağlıklı yağları illa ki tüketeceğiz ama öyle kızartma falan yememek lazım. Kilo aldıran şeyler böyle değil de daha fast food tarzı yiyecekler.