- 17 Ağustos 2023
- 7.218
- 19.552
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.781
Az önce tamda böyleydimEki Görüntüle 3438199 DİRENECEĞİZZ mxmdm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce tamda böyleydimEki Görüntüle 3438199 DİRENECEĞİZZ mxmdm
Dondurma dedin de accessdenied geldi aklıma nerdesin kııızzz?Ekmek yemiyordum zaten denge kurmaya çalışıyorum bende ama işte dondurmanın acısını çıkaranlar var
Dondurma yiyor ola bilirDondurma dedin de accessdenied geldi aklıma nerdesin kııızzz?
O zamanGunoooo kizlar, az once kahvaltimi yaptim ve tabi yine foto cekmeyi unuttum
Oglen de okul piknigi var, hunharca yemeyi planliyorum, tesekkurler
Bak ben bunun karesiyimSize motivasyon için bu tatil elbisesini getirdim.Eki Görüntüle 3438205
Ben bunun memesiziyimBak ben bunun karesiyim
Ben de bunun eteğiyim diyim bariSize motivasyon için bu tatil elbisesini getirdim.Eki Görüntüle 3438205
Almayı düşündüm ama beli lastikli değil, g.tümden düşer bu etek benimBen de bunun eteğiyim diyim bari
Herkese günaaaaaydıınnMüneciim şekeriniz limonata diye bi konsept yok yalnız onun adı limonlu su tansiyon çıkınca falan dayarlar hani
Küçüğünü alırsın aşkım düşmez popon yukarı kaldırır belkiAlmayı düşündüm ama beli lastikli değil, g.tümden düşer bu etek ve benim
Maşallah abla sen 3 güne gruptan çıkarsın gibiHerkese günaaaaaydıınn
He canım he, %80’i limon ve kabuğundan oluşan limonlu su
Biraz canını sıkayımAz evvel tok karnına tartıldım
Eki Görüntüle 3438242
Auli bel ölçün ne?senin belin de incecik püühAlmayı düşündüm ama beli lastikli değil, g.tümden düşer bu etek benim
Bilemedim aşkım düğmesi neyin de yokKüçüğünü alırsın aşkım düşmez popon yukarı kaldırır belki
Yıllar önce 58 çıkmıştı kuzum. Xs giyiyorum işte, s büyük oluyor.Auli bel ölçün ne?senin belin de incecik püüh
Grubu kuran kaytarıyor sayesinde hepimiz fit olacağız kendisi fat kalacak ben aralardaki mesajları kaçırıyorum kilo verdi mi yoksa kurabiyeler dondurmalar kendisine löp löp et, pıt pıt yağ olarak geri mi dönüyorMaşallah abla sen 3 güne gruptan çıkarsın gibi
Kızçelerimizin hepsi azimli çok iyi gidiyor
accessdenied e ulaşılamıyor şuan umarım kurabiye kemirmiyordur bir yerlerde
Benim belim yok öyle dümdüz iniyorum negzelYıllar önce 58 çıkmıştı kuzum. Xs giyiyorum işte, s büyük oluyor.