- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.511
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Senin bebeler topaç gibi doğmuş93 ile doğurdum, diyeceklerim bu kadar
Bir oturuşta yiyoz biz onuYeterrr aşkım zaten normalde de kadınlar genelde 1500 ile 1800 arasında yakıyor kalori
Get outBen zayıfım sizi motive etmek için burdayım kuzumşuan 47 kiloyum ben normalde de 45 olurum genelde
Kuzuları beslicem derken oldu zaten hepSenin bebeler topaç gibi doğmuşondan o
Teyzemin kızı 87 kiloyla doğuma girdi 90 çıktı. İçinde alet çantası unuttular heralde
Sen benim gibi motive edeni zor bulursun annem evde korkudan ağzına bir şey atamıyorGet out
Sen benim gibi motive edeni zor bulursun annem evde korkudan ağzına bir şey atamıyorhemen yanında bitiyorum ne yiyosun diye o da başladı dün
Ahahahaha ayyyy gözümde canlandıSen benim gibi motive edeni zor bulursun annem evde korkudan ağzına bir şey atamıyorhemen yanında bitiyorum ne yiyosun diye o da başladı dün
Akşam sinsice mutfağa yaklaşıyor hemen gidiyorum yanına daha ne yiyeceksin geriye bir Belgrad ormanları kaldı diyorumAhahahaha ayyyy gözümde canlandı
Çok güzelsinTamam bitti bu kadar şişkoluk bfhdhdh
ben götünü koru dimedim dogayi koru didimYa gelmişsin 2 metre boya 50 kiloyla kolay tabi götü koru demek.ben senin gibi fiktorya sıktırı mankeni deelem
Kadının başına dırdırcı kaynana Allah canımı alsınAkşam sinsice mutfağa yaklaşıyor hemen gidiyorum yanına daha ne yiyeceksin geriye bir Belgrad ormanları kaldı diyorum