- 22 Kasım 2020
- 6.269
- 86.969
- Konu Sahibi Infinite Soul
Seker ve suçlu karbonhidratratlari kesinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öküz gibiyim de sen çok kibarsın diyelim bdbdndÇok güzelsin bebe de çok tatlı
hiçmiGüldük eğlendik tamam yapacağınız ilk şey şekeri kesmek olmalı bence. Ben bebeliğimden beri tatlı yemeyen bir insanım bence ondan zayıfım.
Nooo vallahi çok güzelsin İzmir hatunları cidden güzel bu arada.Öküz gibiyim de sen çok kibarsın diyelim bdbdnd
Öyle sabah yemeyim akşam yemeyim diyeti yorar benceAkşam yemek yemicem, chia puding yicem. Öğlen yedim zaten baya. Kahvaltı da yapmıyorum ben.
Hiç!
Kayserili mantıcı da geldiSeker ve suçlu karbonhidratratlari kesinnnn
En cok ben konusucam kizim aloooKayserili mantıcı da geldi
GöremedimÇabuk bakın jfjdjdj
Doktora ayıp oluyor artık diye kilo vermeye karar verdi motivasyona bak ben buna dırdır yapmazsam karaciğerini bitirecekKadının başına dırdırcı kaynana Allah canımı alsın nfndndn
Annenle çok benziyoruz. Ben de temizlik için gelenlere ayıp olmasın diye önden süpürüyorum.Doktora ayıp oluyor artık diye kilo vermeye karar verdi motivasyona bak ben buna dırdır yapmazsam karaciğerini bitirecek
Ben genel olarak kahvaltı yapmıyorum ama öğlen ve akşam yiyorum. Nasıl yapmam lazım acaba öğlen mi az yiyeyim?Öyle sabah yemeyim akşam yemeyim diyeti yorar bence
Maşallah diyelim yine de bununla gelip geçsinailurophile bu arada gözüme cidden nazar değdi
mybiglove daha iyi bilir ama bence öğleni atlayıp sabah akşam yapabilirsin. Akşam hafif yersinBen genel olarak kahvaltı yapmıyorum ama öğlen ve akşam yiyorum. Nasıl yapmam lazım acaba öğlen mi az yiyeyim?