- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.621
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Olsun 3 ayda eski haline döneceksin inşallah55 kiloydum hamilelikten önce.
Töbe de daha yeni etmişsinEvet nxnxn bi saat olmuştur jcjxjx
154
55 kiloydum hamilelikten önce.
Yarın gel başlaOkuduğum kilolardan en yükseği benim, hepiniz kaybolun burdan
Etliyim butluyum mutluyumYarın gel başla
Sen gebelikte de kilo almamışsın. Ablam 20 kilo alıp aynı hızda verdi, şu an benimle aynı kiloda.Eki Görüntüle 3437009
Ben doğumdan sonra ne güzel zayıflamıştım. Ne b.k yemeye duba gibi oldum bilmiyorum
Ben orda 80 kiloyumSen gebelikte de kilo almamışsın. Ablam 20 kilo alıp aynı hızda verdi, şu an benimle aynı kiloda.
Duba halin birilerinin hayalidir belki öyle deme, deme öyleBen doğumdan sonra ne güzel zayıflamıştım. Ne b.k yemeye duba gibi oldum bilmiyorum
Bebek 70 kilo doğdu o zaman, başka açıklaması yok.Ben orda 80 kiloyum
Yok bebişim duba halim bunlar değil bunlar iyiDuba halin birilerinin hayalidir belki öyle deme, deme öyle
Ya valla 60la hamile kaldım, doğumdan eve gelip tartıldım 80 kiloydumBebek 70 kilo doğdu o zaman, başka açıklaması yok.
93 ile doğurdum, diyeceklerim bu kadarYok bebişim duba halim bunlar değil bunlar iyişu an o elbiseyi insaniyet namına giymiyorum mesela
Kaç kaçsın ki fit görünüyorsun fotolarda?Eki Görüntüle 3437013 Ben dersime başladım hocamın 1200 kalorilik diyetini örnek alcazyüksek protein düşük karbonhidrat mottomuz
Ben zayıfım sizi motive etmek için burdayım kuzumKaç kaçsın ki fit görünüyorsun fotolarda?
1200 kalori çok insafsızca değil mi aşkımEki Görüntüle 3437013 Ben dersime başladım hocamın 1200 kalorilik diyetini örnek alcazyüksek protein düşük karbonhidrat mottomuz
Yeterrr aşkım zaten normalde de kadınlar genelde 1500 ile 1800 arasında yakıyor kalori1200 kalori çok insafsızca değil mi aşkım