- 28 Ağustos 2020
- 8.259
- 36.200
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.741
Güzel bu, dene bence. İçine limon ve maden suyu koydum. Buz da at. Mis gibi yaz içeceği.Aslinda içemiyorum böyle çaylar hiçte içmedim ama işe yarıyorsa içerim
Sıcaklar şimdiden böyle agustos tehmuzu düşünemiyorum.bileGüzel bu, dene bence. İçine limon ve maden suyu koydum. Buz da at. Mis gibi yaz içeceği.
Müneciim şekeriniz limonata diye bi konsept yok yalnız onun adı limonlu su tansiyon çıkınca falan dayarlar haniGece yürüşümde 1234 adım attım, eve dönünce kendime buz gibi şekersiz bir limonata yaptım bugün de böyle bitti, yatmadan evvel 2 su bardağı suyla kapanış yaparım sabaha Allah Kerim
Hepinize iyi uykular
yemek ismi anma acıkıyorumGünaydın Kayseri mantılarım
Sağol şekerim afiyet olsunGünaydın kızlar kahvaltım yulaf lapasıydıhepinize şimdiden afiyetler olsun ve kolaylıklar dilerim
Dikkat etmiyormusun?
Dün aslında hiç bisey yemedim 1 öğle yemeği yedim ondan oldu galiba yemeyince ben kilo aliyorumDikkat etmiyormusun?
Sinop da fena değilGünaydın Kayseri mantılarım
Kilo almadın aslında. Vücuttaki suya bağlı günlük gramaj değişiklikleri çok normal. Sen sadece her gün tartılmadığın için farkında değildin
Aslında şüşko muydu yani ndnxjxjKilo almadın aslında. Vücuttaki suya bağlı günlük gramaj değişiklikleri çok normal. Sen sadece her gün tartılmadığın için farkında değildin
Ben şu anda tatildeyim, normalde bugün tartı günüm ama tartım yok. Sabah kalkıp spor yapamıyorum, akşam epey yürüyüş yapıyorum.
Ahaha hayır 500-600 g günlük oynuyor onu diyorum. Öncekin gün yediğin bir şey fazladan su tutuyor mesela ya da o gün tuvalete çıkamadıysan o da bir ağırlık yapıyor mecbuuur.Aslında şüşko muydu yani ndnxjxj
Şuan son cümleyi yaşıyorum aynenAhaha hayır 500-600 g günlük oynuyor onu diyorum. Öncekin gün yediğin bir şey fazladan su tutuyor mesela ya da o gün tuvalete çıkamadıysan o da bir ağırlık yapıyor mecbuuur.
Ondan önce ki günler herhalde bir şeyler yemişsinDün aslında hiç bisey yemedim 1 öğle yemeği yedim ondan oldu galiba yemeyince ben kilo aliyorum