- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.792
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.721
Gel dmden konuşalımŞu an laroche nin şu kutu gibi olanından kullanıyorum ama yetersiz geliyor sanki gözeneğimi de arttırdı,bakayım seninkine
sağol canım aminnAh canım Allah kolaylık versin bebişe de misssler gibi uyku versin dua edeyim onada
Niye saçma kız.1.77 için 55 az doģru ama 1.70 için ideal kiloYaw cok sacma 160 ım 52 olmak amacım
Sonracıma 173 ler 177ler var onlar da 55 olacaklarmış da ama ilk amaç 60 mış. @accessdenied sen 40 kilo olcan bu durumda
yok 60 sınır 57 ideal 55 tam fitYaaa ben 70 olmak istiyorumo diğer 1.70 ler kim 55 fazla olmuş bence 60 olsun
Ben de laroche kullanıyorumŞu an laroche nin şu kutu gibi olanından kullanıyorum ama yetersiz geliyor sanki gözeneğimi de arttırdı,bakayım seninkine
Burada cilt bakımına dönüyo acces dellenecekGel dmden konuşalım
en hizli kilo veren sensin napiyosun kız çabuk söyle
Yazıyorum ya burayaen hizli kilo veren sensin napiyosun kız çabuk söyle
Yeşil çay içiyormusun?Bendemi içsem acabaYazıyorum ya burayasıcaktan eriyorum bence
Günaydın canımGünayyydınnnnn
İçiyorum evet. Dün akşam soğuk çayını yaptım daha güzel bu havalarda.Yeşil çay içiyormusun?Bendemi içsem acaba
ismini söylesene bende alıp içerim belkiİçiyorum evet. Dün akşam soğuk çayını yaptım daha güzel bu havalarda.
Çaykurismini söylesene bende alıp içerim belki
Aslinda içemiyorum böyle çaylar hiçte içmedim ama işe yarıyorsa içerim