- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.414
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.761
Bir kaşığa 40 tane sığmayız annem, boşnak mantısıyız daha çokGünaydın Kayseri mantılarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaşığa 40 tane sığmayız annem, boşnak mantısıyız daha çokGünaydın Kayseri mantılarım
Doğru diyorsun tuvalete çıkmadım 1 gunsu4Ahaha hayır 500-600 g günlük oynuyor onu diyorum. Öncekin gün yediğin bir şey fazladan su tutuyor mesela ya da o gün tuvalete çıkamadıysan o da bir ağırlık yapıyor mecbuuur.
Kuzum her gün tartılma haftada 1 tartıl çünkü atıyorum bugün tuzu kaçırmışsındır az yesen bile ertesi gün tartıda o tuz suyu tuttuğu için fazla çıkarsın moralin bozulur. Akşam belli saatten sonra yeme bir de karbonhidratı azalt olur mu bal çiçeğim?Dün aslında hiç bisey yemedim 1 öğle yemeği yedim ondan oldu galiba yemeyince ben kilo aliyorum
Tamam bebeğim çok teşekkür ederimKuzum her gün tartılma haftada 1 tartıl çünkü atıyorum bugün tuzu kaçırmışsındır az yesen bile ertesi gün tartıda o tuz suyu tuttuğu için fazla çıkarsın moralin bozulur. Akşam belli saatten sonra yeme bir de karbonhidratı azalt olur mu bal çiçeğim?
Senin çalışma saatlerin değişiyor ya ondan belki düzenin farklı olabilir ama yine de çok geç saatte yememeye çalış kaç kilo vermek hedefin?Tamam bebeğim çok teşekkür ederim
Olsun aşkım onu kışa sakla bir şey olmaz şimdi paketli gıdayı bırak yeme saatlerine dikkat et bir de karbonhidratı azalt yeter. Her şeyi aynı anda yüklemeyelim. Kilo verme bi düzlüğe geldiğinde farklı diyetler deneriz eğer istediğin kiloya ulaşamadıysanBenim şeker diyeti iptal penguşum. Sabah sütlü soğuk kahve içtim Depresif Penguen
2Senin çalışma saatlerin değişiyor ya ondan belki düzenin farklı olabilir ama yine de çok geç saatte yememeye çalış kaç kilo vermek hedefin?
Tamam o zaman sen geç yeme paketli gıda yeme yeter
Yioooo bence gayet güdel görünüyor afiyet olsunilk öğünüm çirkin görünüyor ama tadı güzeldi Eki Görüntüle 3438185
Öyle yapayım. Paketli yemiyorum aşkım, fazla aram da yok zaten. Dün akşam yemek yiyemedim, ıyyyy çok sağlıksız demeyin iğrenç bir haber gördüm salça makinesinden adam geçirmişler offfOlsun aşkım onu kışa sakla bir şey olmaz şimdi paketli gıdayı bırak yeme saatlerine dikkat et bir de karbonhidratı azalt yeter. Her şeyi aynı anda yüklemeyelim. Kilo verme bi düzlüğe geldiğinde farklı diyetler deneriz eğer istediğin kiloya ulaşamadıysan
Bu öğün ekmek yok ikinci öğünümde 4 kaşık pilav olacak cünkümYioooo bence gayet güdel görünüyor afiyet olsun
Ay ben de akışta gördüm dogru mudur ya?Öyle yapayım. Paketli yemiyorum aşkım, fazla aram da yok zaten. Dün akşam yemek yiyemedim, ıyyyy çok sağlıksız demeyin iğrenç bir haber gördüm salça makinesinden adam geçirmişler offf
Dün pilav için az daha beni taşlıyordular yavyemedimBu öğün ekmek yok ikinci öğünümde 4 kaşık pilav olacak cünküm
Yooo ben öyle şeylere sağlıksız demem kalıcı bir alışkanlık değilse, gün geliyor insanın hiçbir şey yiyesi gelmiyor biz de insanız yani robot değiliz. Misal ben çok üzüldüysem tövbeler olsun ağzıma lokma koyamam o an da aman her şeyi başı sağlık böyle çok sağlıksızım diye düşünemem insanım sonuçta bu arada onu ben de gördük Şermin paylaşmışÖyle yapayım. Paketli yemiyorum aşkım, fazla aram da yok zaten. Dün akşam yemek yiyemedim, ıyyyy çok sağlıksız demeyin iğrenç bir haber gördüm salça makinesinden adam geçirmişler offf
İşte böyle dengeleyerek gitmek harika bence aşkımBu öğün ekmek yok ikinci öğünümde 4 kaşık pilav olacak cünküm
Doğrudur o ben onum benzerini okumuştum Kırkağaç yamyamı oku bi googledanAy ben de akışta gördüm dogru mudur ya?
aşkım sen de dengeleyerek git sapyo gibiDün pilav için az daha beni taşlıyordular yavyemedim
Ekmek yemiyordum zaten denge kurmaya çalışıyorum bende ama işte dondurmanın acısını çıkaranlar varaşkım sen de dengeleyerek git sapyo gibi