- 23 Aralık 2012
- 7.242
- 47.988
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.701
Yok 150 ve üzeriyiz uzun sayılırız bdbdhd140 feğilseniz no prob
Nop alışacaksın bi kaç güne.Yalnız bişey sorucam çok yürüdüm ya gidip yıkanmaya bile üşeniyorum lök diye çöktüm kaldım. Her yürüyüşte böyle mi olcam ya
Ay sen 1.60 mısınYaw cok sacma 160 ım 52 olmak amacım
Sonracıma 173 ler 177ler var onlar da 55 olacaklarmış da ama ilk amaç 60 mış.accessdenied sen 40 kilo olcan bu durumda
Yaw 160 yoksam bile 159 değilim mznsAy sen 1.60 mısınoha şuvan yıkıldım
159 değilsem bile 160 değilim nedir bi açıklar mısın bdndndYaw 160 yoksam bile 159 değilim mzns
Yaaa ben 70 olmak istiyorumHojgeldin bacımsu senle aynı gibiyiz cok hoşlaştım. 177 insanlar da 55 olmak istiyor tövbe yarab
YaaaaLan bi kac cm için mi dertleniyon? İkimizin toplamı kadar kadın var burdaLuckk
Bilmiyorum kırıldım incindim bi miktar yalnız bırakılmış dışlanmış hissettimLan bi kac cm için mi dertleniyon? İkimizin toplamı kadar kadın var burdaLuckk
159 değilsem bile 160 değilim nedir bi açıklar mısın bdndnd
Ay anırdımOkumam yazmam olmadıgı için bilemiyorum çinki
Access yürümek ve atılan ter cildi muazzam güzelleştiriyor bu arada.Ay hadi gidip yıkanam garigörüşük iyi geceler
Hadi inşallah kaç kez yürüycez böyle?Access yürümek ve atılan ter cildi muazzam güzelleştiriyor bu arada.
Hep kezHadi inşallah kaç kez yürüycez böyle?
Aşkım 728218 tane güneş kremi aldım ama en çok Round lab birch juice moisturizing tone up güneş kreminden memnun kaldım. reklam değildir yanlış anlaşılmasın kişisel deneyimDepresif Penguen aşkım sen cok beyazsın ve maşallah bebek gibisin. Güneş kremi olarak ne kullanıyorsun?
Şu an laroche nin şu kutu gibi olanından kullanıyorum ama yetersiz geliyor sanki gözeneğimi de arttırdı,bakayım seninkineAşkım 728218 tane güneş kremi aldım ama en çok Round lab birch juice moisturizing tone up güneş kreminden memnun kaldım. reklam değildir yanlış anlaşılmasın kişisel deneyim
Bazıları beyazlık bırakıyor demiş ama bende öyle olmadı böyle güzel güzel parlattı yüzümü