- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.505
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Agahjaksk
1.70 e 63 kilo olduğun için mi geldin senBenim hedef 55 kilo kemiklerim çıkıyor o kiloya düşünceşu an tahmini 63 64 varımdır tartılmadım hiç.Boyum 1.70
Kız popom karnım olmuş kocaman eski kiyafetlerime giremiyorum ben gelmeyimde kim gelsin1.70 e 63 kilo olduğun için mi geldin sen
Ay dur gitme ben şişkoyum yemin ederim bakArkadaşlar hepiniz benim hedeflediğim kilodasınız zaten ben çıkıyorum bay
Instagram’ında ekliyim farkındasın inşallah görüyoruz arada.Ay dur gitme ben şişkoyum yemin ederim bak
Yok çıkma niye çıkıyorsun ki herkesin kilo oranı farklıdır normali farklıdır.Bana 64 65 yakışmıyor karın popo iyi gözükmuyor her kiyafetimde karnim görüntüyu bozuyor onun için zayiflamak istiyorum zayiflamazsam alır başını giderArkadaşlar hepiniz benim hedeflediğim kilodasınız zaten ben çıkıyorum bay
Beni bırakıp gitcen mi yani yeterince şişko olmadığım içinInstagram’ında ekliyim farkındasın inşallah görüyoruz arada.
Tamam bi tane 65’ten yukarı biri gelsin bari. HahahhahahahhaBeni bırakıp gitcen mi yani yeterince şişko olmadığım için2 ay falan yapsaydık birlikte bari benim sonra biter zaten muhtemelen
Hepiniz bir iki aya kadını bırakıp gidecek misinizBeni bırakıp gitcen mi yani yeterince şişko olmadığım için2 ay falan yapsaydık birlikte bari benim sonra biter zaten muhtemelen
Panik yok kimse gitmiyorHepiniz bir iki aya kadını bırakıp gidecek misinizsizinle yola çıkılmaz ya haklı gibi.
Malatya zuz didim ndndn tamam ben gitmiyormuşum şu an haber geldiHepiniz bir iki aya kadını bırakıp gidecek misinizsizinle yola çıkılmaz ya haklı gibi.
Bashshshs kaçıramayızzz kiYalnızDepresif Penguen ve ben her masada varız. Nerede topic açılsa orada bitiyoruz.
nooo, o ideal kilom işte şuvan 67 civarıyım sanırsamSen kaçsın, 58 mi!?
Yettim bacımTamam bi tane 65’ten yukarı biri gelsin bari. Hahahhahahahha