- 15 Şubat 2013
- 24.358
- 91.628
- Konu Sahibi Infinite Soul
Kız tablo yapmayı bilen varsa tablocu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yürürken güneş kreminizi de unutmayın kilo vercez diye güneş çarpmasınYarın ilk gün yürüyüş yapalım sabah tartı paylaşın benle yapmak isteyenler. Liste yapam gari nası yapacaksam hiççç bilmiyorum jfjdjdj bilen vars göstertsin
Aranan kan bulundu. Ben de 68 kiloyum.Ben
nooo, o ideal kilom işte şuvan 67 civarıyım sanırsam habusi sadece 3 ay önce 62ye düşmüştüm.
Koç bu işler için varYarın ilk gün yürüyüş yapalım sabah tartı paylaşın benle yapmak isteyenler. Liste yapam gari nası yapacaksam hiççç bilmiyorum jfjdjdj bilen vars göstertsin
Ulan ben de bi kilon var sandım 68 kiloymuşAranan kan bulundu. Ben de 68 kiloyum.
Ay çok şükür son andaAranan kan bulundu. Ben de 68 kiloyum.
Ben elimle kağıda yazarım öyle paylaşırım olur mu hem öyle daha samimi olurKoç bu işler için var
Ben 2aylik bebe ve oglumda yürüyüşe çıkamam çok ama aynı adım sayisini evde yaparım zaten pek oturdugum yokYarın ilk gün yürüyüş yapalım sabah tartı paylaşın benle yapmak isteyenler. Liste yapam gari nası yapacaksam hiççç bilmiyorum jfjdjdj bilen vars göstertsin
olur tabiBen elimle kağıda yazarım öyle paylaşırım olur mu hem öyle daha samimi olur
sen kaçsın aşkom?Ay çok şükür son anda
Nxnxnnxhzhz sesli güldüm ha jdjdjdjBen elimle kağıda yazarım öyle paylaşırım olur mu hem öyle daha samimi olur
60.4sen kaçsın aşkom?
boy?
O 0.4 kg hiç olmamış ver onu hemen
55 kiloydum hamilelikten önce.Ulan ben de bi kilon var sandım 68 kiloymuş
Aaa Güleser 10 verdiyse 11 veririrm lan benGüleser nerde gelsin biraz sinirlerimizi bozsun hedefi 15 10 kilo verdi bile
Evet nxnxn bi saat olmuştur jcjxjxNe ara yemin ettin, bugün mü