- 15 Şubat 2013
- 24.336
- 91.531
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Gel sen de yap bizle60 benim hayallerimdeki kilo.
Pazartesi demediğin için ben inandım sana aşkım. Aslansın kaplansın yaparsın.Ben de kilo vericem benim neyim eksik.Yarın sabah tartılıp başlıycam. Akşam 7 den sonra bişey yemiycem. Yürüyüş yapıcam. 5 kilo versem öp başına koy. Normalde bunun için konu mönü açmam da motivasyon lazım yemin ettim hergün devam edicem. Haftada bir tartılıp kilo koyucam. Maksat ortaya çıkarsam belki utanırım da devam ederim. Jdjdjdh ay açmış konuyu kaçmış dedirtmemmmmmm.Yaza bu g.t göbekle girmek istemiyorum diyen varsa gel kız beraber gazlarız birbirimizi. Neyse yarın başlıyorum çok ciddiyim bu sefer yarın görüşürüz şekerim nxnxn
Olm zaten oraya gelmeme 1 ay var zamanım kalmadı. Plaja yuvarlanmadan gitmem lazım. Bi an önce başlamam lazımPazartesi demediğin için ben inandım sana aşkım. Aslansın kaplansın yaparsın.
Evet 3-4 sene önce zayıflamıştım.Doğru yaşamadım doğum kilolarımı vermek istiyorum en önemliside sezeryan karnım gözüme batıyor 2 aylık olucak yakında bebek vermek lazım ne kadar erken o kadar iyi
Leslie ile zayıfladınmi sen hiç?
Koç mu lazım tamam halletcem ben koçu. Koç işi bendeBir koç olmali ya motivasyon veren bizi kendimize getiren her gun daha da hevesle zayiflamak için adeta bize gaz veren.
Yeniden zayıflaya bilirsin demek ki leslie gerçekten zayiflamaya yardımcı oluyor hem çok yorucu da gözükmuyor hareketleri muzik eşliginde çokta güzel yapıla bilirEvet 3-4 sene önce zayıflamıştım.
Ahahahhhh
Tamam Malatya sen çık aradan ndnxnxjAhahahhhhben sürekli yiyen bir insan evladıyım beni örnek almanızı istemem beybim. Şimdiden gideceğim tatildeki açık büfenin hayalini kuruyorum
Arada boydan foto atsın sinirlerimiz bozulur belki elimizdeki çikolataları yavaşça yere bırakırız.
Tamam.Gel sen de yap bizle
47 kilo kadın hicte kilo almamış dünya ona güzel
Ya gelmişsin 2 metre boya 50 kiloyla kolay tabi götü koru demek.kötü mötü herkesin kendi götü acces götünü sev doğayı koru.
Koç ben olayım mığğ?Koç mu lazım tamam halletcem ben koçu. Koç işi bende
İşte geldi koçum jcjcjcj ol kız seni koçbaşısı seçtimKoç ben olayım mığğ?
Yaşasıııınnnn her gün takipteyimİşte geldi koçum jcjcjcj ol kız seni koçbaşısı seçtim