- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.612
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
Yarını beklemeye gerek yok bu akşam başlayalımNeyse ki az önce çikolata tatli yedimYarından artık yok
Sen kaçsın, 58 mi!?İnşallahçok istiyorum eski halime dönmeyi. Dal gibiydim ahh ah.
Koçumuz çok sert çıktıYarını beklemeye gerek yok bu akşam başlayalım
Akşamdan az yerseniz sabah diyet şokunu gün boyu çekmezsiniz ilk şoku akşamdan atmak en iyisiKoçumuz çok sert çıktı
Biz de şişkoyuz ben bi kere cüce olduğum için 60 kiloyla çok şüşkoyumBana gerçek şişkolar lazım.
Hadi inşallah kız tokat manyakı yapın beni elbirliğiyle olcak bu işSık sık güncel kilonu paylaş. Güncel kilon önceki paylaştığın kilondan daha az değilse seni zorbalayalım. Böyle döve döve kilo verdiririz sana
Sana annem lazım aslında 83 kiloBana gerçek şişkolar lazım.
Başlamam ben son artık ne bulduysam yerimYarını beklemeye gerek yok bu akşam başlayalım
Akşamdan az yerseniz sabah diyet şokunu gün boyu çekmezsiniz ilk şoku akşamdan atmak en iyisi
62iyle başlarsam diyer daha uzun sürer ama yine de sen bilirsinBaşlamam ben son artık ne bulduysam yerim
Aman o karşıdan bakınca var profile dönünce yok. Öyle bi zayıföf
sen kaç kiloydun?Koçumuzun fit vücüdu motivasyon olsun
Eşimin nenesi 120 kilo ama vücudum su tutuyor diyoSana annem lazım aslında 83 kilo
Ben zayıfım kilomu söylemeyim şimdi beni boşveröf
sen kaç kiloydun?Koçumuzun fit vücüdu motivasyon olsun
Su tutmayı çok yanlış anlamış o bxbxbxbEşimin nenesi 120 kilo ama vücudum su tutuyor diyo
Bana bunlarla gelin işte.Sana annem lazım aslında 83 kilo
Eşimin nenesi 120 kilo ama vücudum su tutuyor diyo
Inceciksin görmüştüm.Bize ciddi insan lazım zatenBen zayıfım kilomu söylemeyim şimdi beni boşver
Ben motive için burdayım hem de çok ciddiyim