- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.550
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.001
Mune abla Burhan demese fark etmeyecekdimNişanlım burayı keşfetti. Faka bastık dostum dün bir davete gittik de ismimi değiştirip donduruyum dedim
bir şeymi dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune abla Burhan demese fark etmeyecekdimNişanlım burayı keşfetti. Faka bastık dostum dün bir davete gittik de ismimi değiştirip donduruyum dedim
Ohhh şükürler olsun kamufle olmuşumMune abla Burhan demese fark etmeyecekdim
bir şeymi dedi?
Benim eşim biliyor burayı. Yemek yarışmalarında birlikte bakıp yorumluyoruz hatta. Ama hiç merak edip girip okuyacak kadar işsiz olacağını düşünmedim. Sevmez kadın muhabbetlerini. Girip okursa da tartışacak malzeme bulur kesin ama napalım…Ne konuşulduğunu merak ediyormuş. Gelecegini sanmam da burada milleti yarıp kendisine tavır trip şaaptımı anlamasın biliyon mu
Nişanlım erkekler kulübünde gezse ben de merak ederdim ama ben de kayıt olacak kadar işsiz ve gerzo olduğunu düşünmüyorumBenim eşim biliyor burayı. Yemek yarışmalarında birlikte bakıp yorumluyoruz hatta. Ama hiç merak edip girip okuyacak kadar işsiz olacağını düşünmedim. Sevmez kadın muhabbetlerini. Girip okursa da tartışacak malzeme bulur kesin ama napalım…
Bir bakmışsın nişanlın konu açmışOhhh şükürler olsun kamufle olmuşum
Gelsin de bi çiğ çiğ yiyelim onu zaten herkes açNe konuşulduğunu merak ediyormuş. Gelecegini sanmam da burada milleti yarıp kendisine tavır trip şaaptımı anlamasın biliyon mu
Benimki habire banlandığımı falan bilse laf eder kesin. Sana ne elalemin işine yorum yapmak sana mı düştü der. Mevzuya o kadar uzak ki…Nişanlım erkekler kulübünde gezse ben de merak ederdim ama ben de kayıt olacak kadar işsiz ve gerzo olduğunu düşünmüyorum
Diyet listesindeki boyuna endamına bakıp banlanman ve eşinle alakalı espri yapacaktım ki listedeki en kısa olanın ben olduğumu fark ettim, listeye de almışlar bir deBenimki habire banlandığımı falan bilse laf eder kesin. Sana ne elalemin işine yorum yapmak sana mı düştü der. Mevzuya o kadar uzak ki…
Ay napıcan gidip Allasen bdbdhhd ben de yarına köfte yapıcam habire buraya bakmaktan yapamıyorumaccessdenied beni yasakla topiğe çöktüm gidemiyorum
Aaa Burhan sen miydin kız bxbxbKara batak gibisin, bir varsın bir yoksun, nereye kayboluyorsun, nişanlığına bastığımın Burhanı
Kız sende şey gibi gitme zorunluNe konuşulduğunu merak ediyormuş. Gelecegini sanmam da burada milleti yarıp kendisine tavır trip şaaptımı anlamasın biliyon mu
Valla rekor bizim MissCherryBlossom’undu, kaç kere banlandı tam hatırlamıyorum ama eskiden en’ler yarışmamız oluyordu, Miss açık ara rekor kırıyorduAbla bandan konu düşmüşken merak etdimde bu güne kadar olan rekor ban sayısı kaç? Mune
Şimdi o kadarda ceza aldigina denk gelmiyorum durulmuş herhalde birazValla rekor bizim MissCherryBlossom’undu, kaç kere banlandı tam hatırlamıyorum ama eskiden en’ler yarışmamız oluyordu, Miss açık ara rekor kırıyordu
Zorunlu bir anda yok oldu ya merakta bıraktı biziKız sende şey gibi gitme zorunlu
Önemli olan boyu değil işleajsjsjdjd. Burada kaynanama gömeyim onu görsün, ikide bir banlandığımı bilmesin. O kadar yani. Kadın seni siteden kovuyor, sen tekrar mı giriyorsun, ne yüzsüzsün der kesin. Olaya hakim olmadığı için fazla ciddiye alır, küsüp gitmemi bekler.Diyet listesindeki boyuna endamına bakıp banlanman ve eşinle alakalı espri yapacaktım ki listedeki en kısa olanın ben olduğumu fark ettim, listeye de almışlar bir de
Eşin demeyecek mi 1,5 metre kadın senin gibi bir hatunu nasıl banlıyor diye
Eki Görüntüle 3437600
Onun da nişanlısı çaktı KK yı düğünden foto bile paylaşamadan gittiZorunlu bir anda yok oldu ya merakta bıraktı bizi
Haberim yoktu fark etdiginden bir gün gelir herhalde ama umarım mutlu şekilde dönerOnun da nişanlısı çaktı KK yı düğünden foto bile paylaşamadan gitti