- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.550
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.021
Super vermiş bir aya ama acımasız adamDoktor Nowzaradan az önce 300 kilo olan bir kadına geçtiğimiz ay 14,5 kilo vermişsin ama 15 vermen gerekiyordu dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Super vermiş bir aya ama acımasız adamDoktor Nowzaradan az önce 300 kilo olan bir kadına geçtiğimiz ay 14,5 kilo vermişsin ama 15 vermen gerekiyordu dedi
Bu programda ben 1 ayda benim tüm ağırlığımı veren gördüm o yüzden 14,5 azSuper vermiş bir aya ama acımasız adam
Ne yapıyorlar ki o kadar vericek bir anda?Bu programda ben 1 ayda benim tüm ağırlığımı veren gördüm o yüzden 14,5 az
Kuzum kişi gelmiş 450 kilo günde 30.000 kalori alıyor, bu kişiye günlük 1200 kalorilik diyet yaptırıyor o vermesin de ben mi vereyim diyete birebir uyarlarsa 45+ kilo verebiliyorlarNe yapıyorlar ki o kadar vericek bir anda?
Benimki ben banlanınca seviniyor Mune abla erkoları sevindirmemek için beni banlama bence, kadın dayanışmasıBenimki habire banlandığımı falan bilse laf eder kesin. Sana ne elalemin işine yorum yapmak sana mı düştü der. Mevzuya o kadar uzak ki…
Super vermiş bir aya ama acımasız adam
Ama o programdakiler artık ölümcül obezlerden, kalp, akciğer her şeyleri hasar görüyor, ki Dr. Now diyet listesine uyup düzenli spor yaparlarsa ayda ortalama 15-20 kg verebileceklerini biliyordur, biraz yumuşarsa hepsi kendisini salar, bu da ölüm demekBu programda ben 1 ayda benim tüm ağırlığımı veren gördüm o yüzden 14,5 az
Mantıklı aslında vücut alışıyor bir anda kesince de kilo da çok fazla olunca daha çabuk gidiyorKuzum kişi gelmiş 450 kilo günde 30.000 kalori alıyor, bu kişiye günlük 1200 kalorilik diyet yaptırıyor o vermesin de ben mi vereyim diyete birebir uyarlarsa 45+ kilo verebiliyorlar
Abla ben bütün sezonları izledim erkekleri izleyemiyorum ama onları içim kaldırmıyor, gördüm bir kaç kişi program sırasında kalpten öldüAma o programdakiler artık ölümcül obezlerden, kalp, akciğer her şeyleri hasar görüyor, ki Dr. Now diyet listesine uyup düzenli spor yaparlarsa ayda ortalama 15-20 kg verebileceklerini biliyordur, biraz yumuşarsa hepsi kendisini salar, bu da ölüm demek
Sizler 15’er kg verseniz bir rüzgarla uçarsınız
Hemen fırsattan istifadeBenimki ben banlanınca seviniyor Mune abla erkoları sevindirmemek için beni banlama bence, kadın dayanışması
Ay bu kadarda ciddi program.oldugunu bilmiyordumben kısa videolara denk gelmiştimAbla ben bütün sezonları izledim erkekleri izleyemiyorum ama onları içim kaldırmıyor, gördüm bir kaç kişi program sırasında kalpten öldü
Ben de seyredince üzülüyorum yıllardır çok yemeye alıştıkları için zorlanıyorlardır ama yazık günah sağlıkları da elden gidiyor, bir de onlar hep dışarıdan hazır yiyorlar bizim gibi mutfak kültürleri yok, biz şanslıyız, ağır yemeklerimiz de var ama Akdeniz mutfağına da sahibiz.Abla ben bütün sezonları izledim erkekleri izleyemiyorum ama onları içim kaldırmıyor, gördüm bir kaç kişi program sırasında kalpten öldü
Şu size attığım videolardan birini yapıyorum ve bitirip rapor veriyorum. Bye
Ben de yarın başlıyorum sporaYaptım. Ay bittim... aşırı aşırı aşırı zorlandım. Böyle böyle alışcam tabii. Kilo verdikçe de kolaylaşacak.
Gel beraber olsun iyice alemci kebapçı tayfasına benzedim vgucuDünden beri başlığı akışta görünüyorum
Her gördüğümde" bir yemin ettim ki dönemem" diye mırıldaniyorum.
Herkese başarılar diliyorum. Allah daim etsin
Erkeğin ne farkı var kiAbla ben bütün sezonları izledim erkekleri izleyemiyorum ama onları içim kaldırmıyor, gördüm bir kaç kişi program sırasında kalpten öldü
Evet ablacığım gerçekten öyle. Tabii ki herkesin metabolizması farklı çalışıyor ama şöyle bir durum var; misal annem az yemek yer gerçekten ben doymam onun yediğiyle ama gün içinde sürekli atıştırır eee tabii öyle kilo alırsın. Benim rahmetli babam sporcuydu ve her şeyi de yerdi. Evet metabolizması hızlı çalışırdı ve karbonhidrat çok tüketirdi ama kararında yerdi ve gece yemezdi. En fazla 72 kilo oldu.Ben de seyredince üzülüyorum yıllardır çok yemeye alıştıkları için zorlanıyorlardır ama yazık günah sağlıkları da elden gidiyor, bir de onlar hep dışarıdan hazır yiyorlar bizim gibi mutfak kültürleri yok, biz şanslıyız, ağır yemeklerimiz de var ama Akdeniz mutfağına da sahibiz.
Yalnız açık söyleyeyim sağlık sorunları, daimi ilaç kullanmak zorunda kalmak vb sebepler hariç, biz kilo alınca hep bahaneler arkasına sığınıyoruz, su içsem yarıyor diyoruz öyle değil bence, herkesin kendi metabolizmasına uygun bir kilo verme metodu vardır, lap lap yiyip su içsem yarıyor deyince olmuyor, annemden biliyorum hep bahaneleri vardı 3 çocuk doğurdum, su içsem yarıyor, valla yemiyorum lakin ne zaman konuşsam ki her gece konuşurduk ağzı boş durmazdı
Aşkım onlar çok fena oluyor yaa her tarafları yaralı olanlar falan oluyor izleyemiyorum ben.Erkeğin ne farkı var ki
Balli sut icsem kilo alirmiyim?Aşkım onlar çok fena oluyor yaa her tarafları yaralı olanlar falan oluyor izleyemiyorum ben.
Sen o ballı sütü bu saatte bi iç bak nası kıyamet koparıyorum bdbdb o dondurmanın intikamını 30 katıyla alırım senden bxnxnBalli sut icsem kilo alirmiyim?