- 17 Ağustos 2023
- 7.215
- 19.498
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.021
Tamam canımYarın sabah atıcam tartıyı canımcımInfinite Soul
Ekledim tüm atanlarıCanım bu arada tartı attım eklersin sonra
Günaydın kızlar biliyorsunuz hastalikla uğraşıyoruz doktora gitmiştik bugün ondan giremedim şimdi geldik eve biraz kendime geleyim ekliyicem tabloys
Size de Allah şifa versin canım. Bizimde öyle çocuk bir hal oldu alerjili birde ekstra burun tikanikligi akintisi oluyor gec duzeliyor bende alerjiliyimÇok geçmiş olsun canım. Biz de hastayız. Oğlanın burnu tıkalı geniz akıntısı var. Ben de aynı şekilde. Eşim daha ağır geçiriyor. Ondan giremedim hiç kaç gündür.
Oğlanın burnu tıkalı olunca uykusu da problemli. İşe nasıl gidiyorum bilmiyorum.
Veremeyenler aliyor cezaGünaydınnn
Infinite Soul ben şimdi ceza mı alcam ya, annemlerin tartıda küsüratlar çıkmıyordu 54.3tü
Onu unutmuşum yaVeremeyenler aliyor ceza100gram bile versin yirtmisdin
Önceki hafta tartı fotosu attığımda iki hafta tatilde olacağım için tartilamayacagimi söylemiştim canım pazartesiden itibaren buradayımS serengetiaslanicemre76 siz tarti atmiyorsunuz biriniz digeriniz 2hafta 2hafta atmayanlar tartidan çıkarılıyor geçerli bir sebep yoksa tabi mola verdiyseniz ya da hastaysaniz haber edin
Bugün nöbet günümdü. Telefonu arka cebimden hiç çıkarmadımsonundaa
Oh oh ne guzeel valla senin hayrina yurumenin artisi çokkBugün nöbet günümdü. Telefonu arka cebimden hiç çıkarmadımmuhtemelen her perşembe bu kadar yürüyorum. Diğerini de haftaya atarım artık
Önceki hafta tartı fotosu attigimda 2 hafta olmayacağımı söylemiştim canımS serengetiaslanicemre76 siz tarti atmiyorsunuz biriniz digeriniz 2hafta 2hafta atmayanlar tartidan çıkarılıyor geçerli bir sebep yoksa tabi mola verdiyseniz ya da hastaysaniz haber edin
Önceki hafta tartı fotosu attigimda 2 hafta olmayacağımı söylemiştim canım
Bende diyet falan yapamiyorum kac zamandir hastalık derken bugünden çocugu piskologa götürüyorum herşeyden korkuyor korkularini yensin diye o ara simit falan ne bulduysam yedim acliktan oglum seviyor diye onun için dışarı çıkınca aliyoruz daha 18gün seansimiz varSon bikaç haftadır iyi gidiyordum kararlıydım, son bikaç gündür cozuttum, reglme 2 gün kaldı. İştahım çok açık ya. Bu aksa m başıma bi iş gelmezse spor yapıcam. Biraz motivasyonum gitti ama aksam hafif bi yemekle erken kapanış yaparım