- 17 Ağustos 2023
- 7.186
- 19.239
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.041
Evet bende kiyafetlerime girdigim icin mutluyum belki ondan bu rahatlıkSelamlar kızlar. Ben de hiç diyet yapmıyorum açıkçası en azından kilo almıyorum diye avunuyorum, farkında olmadan korumaya geçmişim galibaaslında biraz sıksam dişimi ya çok az kaldı 52ye, dün biraz motive oldum giydiklerimi çok yakıştırdım kendime, en son 20 yaşında 54 kiloydum sanırım meğer ben kıyafetlerimi değil vücudumu beğenmiyormuşum Bugün spor yapıcam bi aksilik olmazsa, 3 haftadır hiç yapmadım vücudum saldı sanki kendini.
YarasınnSpor da yapmadım diyeti de bozdum linçleyin beni birazzz
Niye canımız cektiriyonn
O bir somun tereyağlı ekmeği mi çekti canın yoksa, benim çekti çünküNiye canımız cektiriyonn
Çok iştahli yiyo birde öküz agzim sulandiO bir somun tereyağlı ekmeği mi çekti canın yoksa, benim çekti çünkü
Canım çekti ayı gibi yiyor en güzel şeyleri
Dimi ya yemeli yatmali havaBugün biraz fatsecreta bakcam uzun zamandır girmemiştim, belki motive olurum. Hava aşırı kapalı, yağmurlu yani gir battaniyenin altına nutella kaşıkla öyle bi hava höf. Daha kahvaltı yapmadım, 1 kupa filtre kahve içtim.
Aynen, bi de bebiş olmasa hayatta kalkmam yerimdenDimi ya yemeli yatmali hava
Ben hic uzanamiyorumAynen, bi de bebiş olmasa hayatta kalkmam yerimden
tatlı kaşığı mı yemek kaşığı mı kızBugün sabah 7de birkaç kaşık nutella, iki dilim beyaz ekmek yidim…
Sabah 10da ikinci kahvaltımı yaptım shdjdk 1 haşlanmış yumurta, domates, 40 gr beyaz peynir. Birkaç zeytin
Aperatif ayran birkaç zeytin
Bolca kahve
Birazdan haşlanmış tavuk budu sebze + az makarnayla kapanışı yapıcam sonra da zumba
Tatlı yaw Allahtantatlı kaşığı mı yemek kaşığı mı kız
Ay o zaman ben hangi kaşıkla kaç kaşık nutella yediğimi söylemicemTatlı yaw Allahtanaslında uyku serserimiydim ama cidden tatlı bak
Bugün sabah 7de birkaç kaşık nutella, iki dilim beyaz ekmek yidim…
Sabah 10da ikinci kahvaltımı yaptım shdjdk 1 haşlanmış yumurta, domates, 40 gr beyaz peynir. Birkaç zeytin
Aperatif ayran birkaç zeytin
Bolca kahve
Birazdan haşlanmış tavuk budu sebze + az makarnayla kapanışı yapıcam sonra da zumba
Oo nutellalar yiyilmiş tabi keyifler yerindeeAy o zaman ben hangi kaşıkla kaç kaşık nutella yediğimi söylemicem
Sen ne yedinnnOo nutellalar yiyilmiş tabi keyifler yerindee