Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Selamlar kızlar. Ben de hiç diyet yapmıyorum açıkçası en azından kilo almıyorum diye avunuyorum, farkında olmadan korumaya geçmişim galiba 🤪 aslında biraz sıksam dişimi ya çok az kaldı 52ye, dün biraz motive oldum giydiklerimi çok yakıştırdım kendime, en son 20 yaşında 54 kiloydum sanırım meğer ben kıyafetlerimi değil vücudumu beğenmiyormuşum 😅 Bugün spor yapıcam bi aksilik olmazsa, 3 haftadır hiç yapmadım vücudum saldı sanki kendini.
Evet bende kiyafetlerime girdigim icin mutluyum belki ondan bu rahatlık😁

IMG_2031.jpeg
O zaman motive olalımmm kikelomo kikelomo 💪🏼💪🏼 az kaldı benim de son 5

IMG_2030.png

Bugün biraz fatsecreta bakcam uzun zamandır girmemiştim, belki motive olurum. Hava aşırı kapalı, yağmurlu yani gir battaniyenin altına nutella kaşıkla öyle bi hava höf. Daha kahvaltı yapmadım, 1 kupa filtre kahve içtim.

Bugün sabah 7de birkaç kaşık nutella, iki dilim beyaz ekmek yidim…
Sabah 10da ikinci kahvaltımı yaptım shdjdk 1 haşlanmış yumurta, domates, 40 gr beyaz peynir. Birkaç zeytin
Aperatif ayran birkaç zeytin
Bolca kahve
Birazdan haşlanmış tavuk budu sebze + az makarnayla kapanışı yapıcam sonra da zumba:KK24:

Sabah 10da ikinci kahvaltımı yaptım shdjdk 1 haşlanmış yumurta, domates, 40 gr beyaz peynir. Birkaç zeytin
Bolca kahve
Birazdan haşlanmış tavuk budu sebze + az makarnayla kapanışı yapıcam sonra da zumba:KK24:
tatlı kaşığı mı yemek kaşığı mı kız 🤣🤣

Bolca kahve
Ay o zaman ben hangi kaşıkla kaç kaşık nutella yediğimi söylemicem 🙈🙈🙈🙈🙈
Oo nutellalar yiyilmiş tabi keyifler yerindee

X