- 8 Kasım 2019
- 2.017
- 1.187
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.001
Aynen ya geçen haftalarda ağlamıştım tartıda fazla çıkıncaHakkaten ağlanacak kadar var hem yemiyorsun hem şişiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya geçen haftalarda ağlamıştım tartıda fazla çıkıncaHakkaten ağlanacak kadar var hem yemiyorsun hem şişiyorsun
Oğlunuz gripse siz maske takın ,ellerinizi bolca yıkayın hiç bişey olmaz ben böyle tedbir alıyordumSagol canımOglum grip oldu bugun banada geçecek gibi geçerse bebegede geçer durumumuz vahim
Burda çoğu kadın hemen hemen aynı zamanlarda regl oluyor farkettiniz miSagol canım bende regl olmaliyim hala olmadim benimde aynı durum
Grubun böyle uyumlusu nerde varBurda çoğu kadın hemen hemen aynı zamanlarda regl oluyor farkettiniz mi
Birinden şey duymuştum, yakın olanlar ya da çok iletişimde olanlar aynı zamanlarda olurlarmış, saçma biraz ama değişik geldi
Günaydıııın Infinite Soul
Günaydın kızlar biliyorsunuz hastalikla uğraşıyoruz doktora gitmiştik bugün ondan giremedim şimdi geldik eve biraz kendime geleyim ekliyicem tabloysGünaydın
Çarşamba günü tartı atmasak hiç ugrayamayacagim buralara.
100 Gr gitti bu hafta benden.
Canım beniiimm..Günaydın kızlar biliyorsunuz hastalikla uğraşıyoruz doktora gitmiştik bugün ondan giremedim şimdi geldik eve biraz kendime geleyim ekliyicem tabloys
Inşallah canımm yorulduk vallaha kendinizi koruyun virus gibi yayıldı kimi soruyorum grip olmuşCanım beniiimm..
Siz önce iyi olun, tabloyu her zaman eklersin. Rahat ol kuşum
Geçmiş olsun canım nasıl oldunGünaydın kızlar biliyorsunuz hastalikla uğraşıyoruz doktora gitmiştik bugün ondan giremedim şimdi geldik eve biraz kendime geleyim ekliyicem tabloys
Geçmiş olsun canım. Hem çok yaygın hemde çok zor geçiyor. Biz tam atlatiyorduk tekrarladı. Çocuklar ben sürekli sırayla hastayız.Inşallah canımm yorulduk vallaha kendinizi koruyun virus gibi yayıldı kimi soruyorum grip olmuş
Sanada geçmiş olsun canım inşallah atlatırsınızGeçmiş olsun canım. Hem çok yaygın hemde çok zor geçiyor. Biz tam atlatiyorduk tekrarladı. Çocuklar ben sürekli sırayla hastayız.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun
Sağolun canlar toparlamaya çalışıyoruz bakalim ilaclardan sonra ne olucakGeçmiş olsun canım. Hem çok yaygın hemde çok zor geçiyor. Biz tam atlatiyorduk tekrarladı. Çocuklar ben sürekli sırayla hastayız.
Canım bu arada tartı attım eklersin sonraSağolun canlar toparlamaya çalışıyoruz bakalim ilaclardan sonra ne olucak
Sana da gecmis olsun Zelii
Sanada geçmiş olsun canım inşallah atlatırsınız
Teşekkür ederimSağolun canlar toparlamaya çalışıyoruz bakalim ilaclardan sonra ne olucak
Sana da gecmis olsun Zelii
TeşekkürlerInfinite Soul çok geçmiş olsun bende sabah çekmiştim atmaya vakit bulamadım