Zayıflıyorum yemin ettim 😐

hellooo
Sabah 2 haşlanmış yumurta soyulmuş salatalık çarliston biber 50 gr yarım yağlı süzme peynir.
Öğlen mercimekli salata
Akşama da ezogelin çorbası ve taze fasulye yidim.
Spor yarın 1 saat zumba
Şimdi çocuğu uyuttum ödül kahvesi

Bende bugün homini gitlak yedim işte

Son düzenleme:
Ailemin yanına geldim, dün bütün gün havaalanlarında bebekle koşturduk hazırlıklar falan derken giremedim. Çok yorgunum Dün uçakta ne verdilerse yedim, akşam da annem poğaça yapmış yemeğin üzerine onu da yedim napıyım bu sabah kahvaltı yapmadım kahve içtim sadece, boyozlar poğaçalar simitler hiçbirini ağzıma bile sürmedim. Pazar günü regl oldum. 3 gündür falan tartılmadım galiba durum ne bilmiyorum şu an

1 senedir aynada görmek istedigim beni geri istiyordum ben de.1.73 boy 68-69 kg arası gidip geliyordum.İki sezaryen doğum alt karın sorunu asla gitmiyordu.Martta mini karın germeyle alt karnı düzelttim 2 haftadır fitnessa gidiyorum yeme olarak iki öğün 12-17 arası besleniyorum.Hamur isi tatlı vs yiyeceksem tek ögün yiyorum.Kasları güclendirmek hedefim.Rakama takılmaksızın sıkı bir vücut istiyorum, motive edici olmus konu,önümüzdeki yaza herkes fimfit olsun

Öylesine mi gittin

İnşallah öyle oluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…