- 17 Ağustos 2023
- 7.202
- 19.308
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsinnGünlük pratiğimi devam ettiriyorum haftanın 6 günü ayrıca Ani bir kararla mahabhuta elementlere başladım. Elementleri bir gün bile aksatınca baştan başlamak gerekiyor o yüzden ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum. Umarım sona kadar eksiksiz giderim.
Tamamdır bundan sonra aç karınla cekicemGeçen hafta 76.45 gosteriyor aç karina çekmeye özen gösterin kızlar net kilonuz belli olsun
Ee neler yapiyorsunuz konuşun kizlar ben yazmasam çok yazmiyorsunuzTamamdır bundan sonra aç karınla cekicem
kikelomo La vie en Rosee yosunlupapatya Processes cemre76 S serengetiaslani Sem2024 muallime00 Margaret Hale Bllossom Z zeLina M Marryyj nerdesiniz ey ahalii ses verin helee
Ilk zamanlar öyle oluyor ama yavaştan toparlayacaksin gecicekAmeliyat halı kız yürümeye çalışıyorum işte iki büklüm evde
İnşallah canımmIlk zamanlar öyle oluyor ama yavaştan toparlayacaksin gecicek
kikelomo La vie en Rosee yosunlupapatya Processes cemre76 S serengetiaslani Sem2024 muallime00 Margaret Hale Bllossom Z zeLina M Marryyj nerdesiniz ey ahalii ses verin helee
Ne kadar zayiflarsan hamilelik şansında bir o kadar yükselir bence.Hamile kalmani ne engelliyor en çok?Kızlar ben çocuk tedavisiyle beraber diyete başlamıştım zoru başarıyorum sanırım kilo almamak için direndim azcık bi kilo verdim ama sanırım bu birkaç gün saldım gebe kalma süreciyle birlikte ne yapabilirim zayıflamak için?
Ooo afiyet olsuun miden bayram etmişAsjsdjjdjdjjBi iki gün aktif olamadım fazla ya, bugün annemlerdeydim sigara börekleri köfte ekmek derken fazla kaçırdım neyse yarın kaldığımız yerden devam
Sağol canım midem sevinirken ben üzülüyorum amaOoo afiyet olsuun miden bayram etmiş
Ben üzüldüğünü düşünmüyorumSağol canım midem sevinirken ben üzülüyorum ama
Ya ahshjdjdkdBen üzüldüğünü düşünmüyorum
Bende azcik çekirdek çitladımYemek yemekle mesgulum shsjjd
Pcoyum ben hormonlarım normal ama görünümü var gluten yememem ve sağlıklı beslenmem gerekiyorNe kadar zayiflarsan hamilelik şansında bir o kadar yükselir bence.Hamile kalmani ne engelliyor en çok?