- 1 Haziran 2018
- 5.258
- 14.857
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.481
Yosunlucum bizii bıraktın terkeyledin zayıfsın diye gidiverdin hemenKizz anlamadım ahahahLa vie en Rosee bana taş mı attın kız orda valla anlamadım olayi hahaha ben mezun oldum kizzz bugün 49.50yi görünce bitti bende ama geri kürkçü dükkanı misali kilo alınca gelirim ahahahah ama bugün neler yedim nelerrr abovvvv geri iki kilo almadiysambbidaha kilo alamam heralde ahahahah
Kizz anlamadım ahahahLa vie en Rosee bana taş mı attın kız orda valla anlamadım olayi hahaha ben mezun oldum kizzz bugün 49.50yi görünce bitti bende ama geri kürkçü dükkanı misali kilo alınca gelirim ahahahah ama bugün neler yedim nelerrr abovvvv geri iki kilo almadiysambbidaha kilo alamam heralde ahahahah
Bu azimle 45de olurYosunlucum bizii bıraktın terkeyledin zayıfsın diye gidiverdin hemen
Emojiler o kadar yer kaplamış ki yukarı çıkamadım ahsjdjd
49 mu? Lise sonda 48dim
Kız senin ağzın ne derr ben diyim sağa dün etin altından kaburgaların görünüyor aynada korkirim artikkk ahahahBu azimle 45de olur
Kız ben seni dün girdum sende gayet zayifsin ahahahah dimi yanlis görmedim kendini paylastiydinYosunlucum bizii bıraktın terkeyledin zayıfsın diye gidiverdin hemen
Emojiler o kadar yer kaplamış ki yukarı çıkamadım ahsjdjd
49 mu? Lise sonda 48dim
Emojiden mesaji okuyamiyorum yahuKız senin ağzın ne derr ben diyim sağa dün etin altından kaburgaların görünüyor aynada korkirim artikkk ahahahben bunun üstüne bu konuşmayı gördüm diyorsun bana 45 ol senin ağzın ne der kizcee ama bak sağa ne dicek Depresif Penguen 45 kilo ahahah
Şuan kaç kilosun kizz sssstt gelsene buraya ahahhaPazartesi benle spora başlayacak kim var poposunu alan gelsin
En zayif sensin rahat olŞuan kaç kilosun kizz sssstt gelsene buraya ahahha
Baaakkk buldum kizz seni boyun kacc
Teşekkürler şekerim ama ben rakamlara ve cmlere takılıyorum yaKız ben seni dün girdum sende gayet zayifsin ahahahah dimi yanlis görmedim kendini paylastiydingel kız buraya beni savun cabuuukkkk accessdenied olay var burda kooossss
Ne güzel 3kg kalmıstı 60 görünce sinirlerim zıpladı regl olucam sis her yerim böyle olunca heves faşan kalmıyorCanım yavaş yavaş kilonu vere bilirsin zaten illa diyet yapmak zorunda degilsinki zorlayinca insan hevesten düşüyor ben o yüzden evden ne olsa onu yiyorum
3kg işte yine verirsin üzme kendini bu kadar tek derdimiz bu 3 4 kilo olsun ya önemli olan sağlıkNe güzel 3kg kalmıstı 60 görünce sinirlerim zıpladı regl olucam sis her yerim böyle olunca heves faşan kalmıyor
Doğum günün kutlu olsun canımSelaam kızlarr nasılsınız keyifler yerinde mii
Saģol KikomDoğum günün kutlu olsun canım
Ben bu emojileri hiç kullanmıyodum çok şekerlermiş yaa bağımlılık yaptıSaģol Kikomiçine yosunlumu kaçtı
Aman yosunlu kadar atmada mesajlari okuyamıyoruz sonraBen bu emojileri hiç kullanmıyodum çok şekerlermiş yaa bağımlılık yaptı
Kilon çok degil çünki yavaş vermen normalAşırı yavaş veriyorum..