- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.551
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.461
Pazartesi benle spora başlayacak kim var poposunu alan gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Așk olsunn kızz maksat canın çekmesinYa çok kötüsünüz
Sporun adi gelince anında yorgunluk çöküyor bünyeyePazartesi benle spora başlayacak kim var poposunu alan gelsin
Ben 1 saat açık havada yürüyüş yapıyorum sana uyar mı,,Pazartesi benle spora başlayacak kim var poposunu alan gelsin
Üyelerin düzenini bozmak istemiyorum ama seni de böyle bırakamam tabi.Sen cumartesi at o zaman napalim artık düzenli olursan bir sorun olmaz önemli olan katılım sağlayip zayiflaman.Merhaba
Bugün diyetisyen randevume gittim.
Ölçtü biçti kg yağımi söyledi durum feci
Haftalık görüşme olacak inşallah.Tok karnına gittiğim için kg 82.2 çıktı.
Tarti ve görüşme günü cumartesi olacak eşim hafta sonuna denk getirelim ki seni ben gotureyim dedi.siz Çarşamba tartiliyorsunuz.
Burada olmak istiyorum.birbirimizden ilham alıyoruz ve motive oluyoruz.sayin yoneticim buna bir çözüm bulunur mu size birakiyorum
Teşekkür ederim tabiki katılım saglayacagim.burada olmak beni mutlu ediyor.sizin gibi boy kg mükemmel olduğu halde hala zayiflamak isteyenleri görünce kendi halimden utanıp sizden güç alıyorum.Üyelerin düzenini bozmak istemiyorum ama seni de böyle bırakamam tabi.Sen cumartesi at o zaman napalim artık düzenli olursan bir sorun olmaz önemli olan katılım sağlayip zayiflaman.
Estağfrullah, ne utanması.Teşekkür ederim tabiki katılım saglayacagim.burada olmak beni mutlu ediyor.sizin gibi boy kg mükemmel olduğu halde hala zayiflamak isteyenleri görünce kendi halimden utanıp sizden güç alıyorum.
Sana zahmet olacak ama güncel kg mu 82.2 olarak güncellersen sevinirim.Cumartesi diyetisyen sonrası tartilip kg mu resimli şekilde buraya atarım.Üyelerin düzenini bozmak istemiyorum ama seni de böyle bırakamam tabi.Sen cumartesi at o zaman napalim artık düzenli olursan bir sorun olmaz önemli olan katılım sağlayip zayiflaman.
İnşallah Rabbim güç verirse ben de sizin gibi olmak istiyorumEstağfrullah, ne utanması.
İradeli bi sekilde ilerlerseniz azcık da sabır gösterirseniz siz de hedefinize ulaşıcaksınız inanıyorum size.
Ya utanmak ne demek birdaha böyle söyleme.Birlikte zayifliyicaz hepimiz kararlıysan sende yapicaksin zayiflamadan kimseyi burdan bırakmam kendi gitmek istemedigi takdirdeTeşekkür ederim tabiki katılım saglayacagim.burada olmak beni mutlu ediyor.sizin gibi boy kg mükemmel olduğu halde hala zayiflamak isteyenleri görünce kendi halimden utanıp sizden güç alıyorum.
Tabi yaparım şimdiSana zahmet olacak ama güncel kg mu 82.2 olarak güncellersen sevinirim.Cumartesi diyetisyen sonrası tartilip kg mu resimli şekilde buraya atarım.
Bırakmak istesem diyetisyene gittiğim için bırakırdım.Ama buradaki atmosfer hoşuma gidiyor.Ya utanmak ne demek birdaha böyle söyleme.Birlikte zayifliyicaz hepimiz kararlıysan sende yapicaksin zayiflamadan kimseyi burdan bırakmam kendi gitmek istemedigi takdirde
Romantik serseri seni.Ya utanmak ne demek birdaha böyle söyleme.Birlikte zayifliyicaz hepimiz kararlıysan sende yapicaksin zayiflamadan kimseyi burdan bırakmam kendi gitmek istemedigi takdirde
Oh oh güzelbende hepiniz olmasaniz hevesten düşerim vallaBırakmak istesem diyetisyene gittiğim için bırakırdım.Ama buradaki atmosfer hoşuma gidiyor.
Disiplinli ve azimli ve ince hatunlarla olmak iyi geliyor Kendi halimi görünce bana
İlham oluyorsunuz.
Canım yavaş yavaş kilonu vere bilirsin zaten illa diyet yapmak zorunda degilsinki zorlayinca insan hevesten düşüyor ben o yüzden evden ne olsa onu yiyorumKızlar ben diyete ara veriyorum sıkıldım bu durumdan 2 haftaya eve geçeceğim sporla devam etmeyi düşünüyorum
Romantik serseri seni.
Ayrılık olmaaazzz sen istemedikten sonraaaa
Yosunlu ben shdjd
Kizz anlamadım ahahah La vie en Rosee bana taş mı attın kız orda valla anlamadım olayi hahaha ben mezun oldum kizzz bugün 49.50yi görünce bitti bende ama geri kürkçü dükkanı misali kilo alınca gelirim ahahahah ama bugün neler yedim nelerrr abovvvv geri iki kilo almadiysambbidaha kilo alamam heralde ahahahah