- 20 Temmuz 2022
- 1.001
- 4.834
- 42
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.381
Ne yedin kız geneeHerkes birer birer hedeflerine ulaşıp ayrılacak ve ben hep burada olacağım galiba
Ay sorma ya bana bu soruyu sormaaaNe yedin kız genee
Yok be ben bu hafta kilo veremem zaten çok yavaş veriyorum karınca gibi yalnız degilsin korkma.Hem ben sorumlu oldugum grubu boş bırakmam zayiflasam bile yanınızdayımHerkes birer birer hedeflerine ulaşıp ayrılacak ve ben hep burada olacağım galiba
Tükenmişlik sendromuna yakalandım vallahi ya ben çok uzun zamandır diyetteyim 8 ay oldu sanırım ve gerçekten sürekli diyette olma psikolojisini kaldıramıyorum bu aralar, yoruldum bunaldımYok be ben bu hafta kilo veremem zaten çok yavaş veriyorum karınca gibi yalnız degilsin korkma.Hem ben sorumlu oldugum grubu boş bırakmam zayiflasam bile yanınızdayım
Ara ver istersen burda ol ama bir süre diyet yapma kendine gel sonra devam edersinTükenmişlik sendromuna yakalandım vallahi ya ben çok uzun zamandır diyetteyim 8 ay oldu sanırım ve gerçekten sürekli diyette olma psikolojisini kaldıramıyorum bu aralar, yoruldum bunaldım
Öyle yapcam galiba çünkü bu gidişle kilo alıcam tekrar, binging yaşıyorum sürekliAra ver istersen burda ol ama bir süre diyet yapma kendine gel sonra devam edersin
Kendini zorlamaya gerek yok bende bu hafta saldım biraz çünki gözüm dönmuş gibi yemek istegi geldi dikkat etdigim için.Gelecek hafta daha iyi olmaya çalışırım şuan bende de durgunluk var.Öyle yapcam galiba çünkü bu gidişle kilo alıcam tekrar, binging yaşıyorum sürekli
Kız şimdi iyice merak ettim ne yedinÖyle yapcam galiba çünkü bu gidişle kilo alıcam tekrar, binging yaşıyorum sürekli
Senin diger üye oldugun grup hangisi?Kız şimdi iyice merak ettim ne yedin
Aynen öyle benim de gözüm dönmüş gibi yiyecek arıyorum, biraz şu diyet kafasından çıkmalıyım belkiKendini zorlamaya gerek yok bende bu hafta saldım biraz çünki gözüm dönmuş gibi yemek istegi geldi dikkat etdigim için.Gelecek hafta daha iyi olmaya çalışırım şuan bende de durgunluk var.
Lena ile master fitSenin diger üye oldugun grup hangisi?
Ama mezun olcam kız artık 49.90 oldumSenin diger üye oldugun grup hangisi?
900 gramı da ver tam olsun benceAma mezun olcam kız artık 49.90 oldum
Bu gruba şükür edin kızlar kilo vermeseniz ceza var sadece onlarin kurallar baya zor disiplinli bu grupta aynisi olsa herkes kaçarLena ile master fit
Napıyolar kız falakaya mı yatırıyorlar yoksaBu gruba şükür edin kızlar kilo vermeseniz ceza var sadece onlarin kurallar baya zor disiplinli bu grupta aynisi olsa herkes kaçar
Ben sevdim aslında kız grubu çok eğlenceli keyifli burası da keyifli orası da keyifli Yeter ki maksat zayıflamak olsunBu gruba şükür edin kızlar kilo vermeseniz ceza var sadece onlarin kurallar baya zor disiplinli bu grupta aynisi olsa herkes kaçar
Sen ne yedin ne yedin onu yaz bakayım birNapıyolar kız falakaya mı yatırıyorlar yoksagidip okucam şimdi kurallarını
He oldu kız bir deri bir kemik kaldım iyice etin altından kemikler olduğu gibi belli oluyor900 gramı da ver tam olsun bence